kui sa viitsisid mu nn päeviku läbi lugeda siis muud pole kui korralisest hooldusest korralisse hooldusesse.
Ainuke asi mis garantii korras vahetati oli juhiukse keskluku mootor, mis andis külmaga otsad ja mis oligi ette nähtud ära vaehtada, kuna tehase praak. Ning istme seljatugi on kaheotsaga asi mis vahetati (eks seal on mängus ka see, et ma ei ole sulgkaalus)
Ja siis olen lasnud vahetada veel roolivõimu ja genekarihma, mis vilises.
Siiamaani on tehnika ok, sest olgem ausad:D seal ei olegi midagi mis katki läheks. 1,5 80kw on ketiga ja elektroonilisi lisasid ei ole.
Ma ei kiida:D vaid lihtsalt räägin nagu on.
Mul on palju asju mis mulle selle masina juures ei istu aga kuna hetkel on vaja säästusõidukit siis ei nurise.
Lisaksin veel siia selle, et uued autot on enam-vähem kvaliteetset ehk ca 200 000km kärutad suht hooldusest holdusesse (see tähendab ka seda, et peetakse hooldusest kinni ja autot hooldatakse) va siis paljude elektrilisadega luksusautodega, räägin rohkem säästukatest. Peale seda näeb mis minema hakkab. Seega soovitan võtta võimalikult väheste el lisadega ja hea järehooldusega (st piisavalt kohti kus remontida) Need väljendid, et jupid on kallid jne jne need jutud jäta rohkem sinna 2000a ja alapoole. Üle selle autod on enam-vähem ühte auku. Ehk võtmeküsimus on siis siin et millise isendi saad, kui eestis ostetud ja hooldatud siis suht ok, kontrollitav ajalugu, ülejäänutega on selline õnnemäng.
Samas olen ise ka eestist ostetud ja ajalooga auto saanud, mis teglt lõppkokkuvõttes oli laksuga... Seega tasuks ikka konkreetsest isendist lähtuda ja vaadata ka enaminevate juppide hindu.
nt selle coldi puhul on jura see et rehvimõõt on 195/50 R15, oleks 195/65 R15 saaks juba odavamalt rehve osta jne..
Ja lihtsalt taustaks võiks lugeda:
http://itneeger.blogspot.com/2010/04/suur-diiselmootoritega-autode.htmlSee näitab lihtsalt seda kui kallis/odav on autot pidada..väga põhjalikud selgitused ja arvutused... See on kül diislitest aga loo mõte on ka lihtsalt näidata mida auto omamise kulud tähendavad.