kaabakaz kirjutas:
Ei tea, signaali pole ma juba päris tükk aega kuulnud. (mulle tullakse tavaliselt kallale)
Kelles on viga, kui sulle signaali lastakse ja sa reastuda ei suuda?
Huvitav, mida ma teisiti teen, kui sina oma jutu järgi?
Sina ju väidad, et suund sisse ja vahetad rida.No ma panen ka suuna sisse ja hakkan rida vahetama, aga saan signaali.Huvitav mida ma siis teisiti, kui sina teen?
Järelikult räägid sa siin midagi mööda, nii lihtne see reavahetus ikka ei ole, esmalt kui suuna sisse paned pead ikka peeglitest ja aknast veenduma, et see koht on vaba, kui ei ole vaba pead otsima vaba koha või ootama, kuni tehakse vabaks, sest vastasel korral keerad sa lihtsalt sisse.
Ma olen üritanud korduvalt suund sisse ja vaikselt liikuma, keegi vahet ei suurenda ja lõpuks saan signaali kah veel takkaotsa.
Praegu sa niisama mölised.
Just täpselt selles ongi asi, teistega ei arvestata ja ei nähta oma ninast kaugemale.
Sama hea oleks loota, et kui sina lähed maale oskad kohe seal lehmi karjatada, kuigi pole põlise linnapätina lehma oma silmaga näinudki elus.
Siis maamehed naeravad, kus on alles koba peaks ju oskama ometi.
Ei usu mina, et te nii sõiduässad olete, juba jutt viitab sellele, et pigem mingid rullnokad, keda kõik kiruvad.
Selliseid suvalt süstijaid nagu siin kirjeldate ikka näeb jah Tallinna vahel, kes ohtlikult süstivad.Muidugi saate süstitud kuna teistel paljudel on aru peas ja lasevad teid läbi, aga vot igaüks ei lase ja alati ei õnnestu.
Pärast siis õnnetuse uudistes kirutakse ja siis teie rullnokadest sõbrad vabandavad, et oi see oli õnnetus ja võib igaühega juhtuda, ega ikka ei või küll, peamiselt arulagedatega juhtuvad sellised suured õnnetused.
Edit by Alwayslate:
Sellised elementaarsed asjad nagu linna nimi suure tähega jne, võiks ikka proovida näppu harjutada endale . Kõigil parem lugeda.