oopc kirjutas:
Eestlasaed kasutavad selliseid rehve ,võimalik ,et juht oskab ise ka sõita ,mitte rehvid ei hoia autot ainult teel.Tänapäeval saab velgi päris soodsalt aga need veljed

Kulla oopc, sa osta auto endale kõigepealt ja tule siis köhima velgede-rehvide teemal, eks

Aga- milleks osta talveks mingi 4-5000 krooni eest korralikke valuvelgi ja siis need selles soolhappes, mida meie teedel kasutatakse, need persse keerata? Selleks sobivad ideaalselt sellised rimakad, nagu mu autol hetkel all on. Parem ikka, kui plekkvelg (sry ei oska hinnata neid musti käkerdisi auto all, millel odav hiina junn peal on). Suveks jäävad ilusad 17" suveveljed, mis autol originaalis all olid.
Need 15" veljed mis hetkel Mitsul all on, saavad muidugi kerge iluravi uue värvi näol, sest ilmselt jäävad need ka järgmiseks talveks. Lisaks, pmst ilma rahata saadud veljed, siis why not neid talveks alla panna.
Rehvidesse mis puutub, siis need konkreetsed rehvid on sõitnud ühe talve Audi 80 q all (sõbra käest ostetud, seega tean hästi nende ajalugu), pilt petab staks. Lisaks jah, ma julgen väita, et olen üle keskmise hea juht, aga siiski on rehvidel VÄGA suur osa auto teelpüsimises.