Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Auto kadunud.
PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:05 

Tere.Selline mure et märtsis sai müüdud oma auto ostu-müügi lepinguga.Auto on ikka veel ümberkirjutamata(minu nimel).Kuid nüüd uus auto omanik ületas kiirust ja trahv tuli minu nimele.Õnneks ostu-müügileping oli veel alles ja trahvi ei pea ise maksma.
Selline palve,kui keegi näeb liikumas Bmw E30 318,musta värvi,kupee kerega,andke palun teada.Auto nr. 416 AHS.Hetkel panin ARKs autole piirangud peale(ajutiselt arvelt maas).Kui uus omanik loeb seda siis võta ühendust.56649685.
NB.KUi selle nädala jooksul uus omanik ei võta minuga ühendust,panen auto tagaotsitavaks,sama hea kui varastatud.Kui auto leitakse siis olen taas oma bmw omanik.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Auto kadunud.
PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:20 
Kasutaja avatar

Tegemist siis selle autoga: viewtopic.php?f=13&t=36738&p=374737#p374737

Kuna see ostumügileping tehtud minuga, siis suhtlesin eile politseiga(trahv tuli mulle:150eeki). Tegu oli kiiruskaameraga, seega on ka tuvastatav, et ei mind ega eelmist omanikku roolis polnud ja auto lheb tagaotsimisse ja ARK`s tuleb minu nimele sundvõõrandamine, ehk siis ilma minuta seal toiminguid teha ei saa. JA LUBAN, ET MINA SINNA KOHALE ALLA 5000EEK TULEMA EI HAKKA! Seega, võta ühendust, kas minu, või teemaautoriga ja mine maksa 150eeki kohe ära.
Siin vist peale mind see müügis: viewtopic.php?f=13&t=38008

Pilt
Pilt

Viimati muutis BLACK-CIVIC, 10.11.2010 11:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:26 

Sama auto.Ja mina olen see kelle nimel see auto ikka veel on.Trahv läks praegu sinule kuna ostu-müügileping oli sinuga tehtud.Mis edasi sa tegid selle autoga mind ei huvita,miks ta ikka veel minu nimel on,see huvitb mind kõige rohkem.Juba sain teada et auto asub Paide kandis.Üritan praeguse omaniku üles leida ja siis tuimalt võtan auto käest ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:30 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Tegemist siis selle autoga: viewtopic.php?f=13&t=36738&p=374737#p374737

Kuna see ostumügileping tehtud minuga, siis suhtlesin eile politseiga(trahv tuli mulle:150eeki). Tegu oli kiiruskaameraga, seega on ka tuvastatav, et ei mind ega eelmist omanikku roolis polnud ja auto lheb tagaotsimisse ja ARK`s tuleb minu nimele sundvõõrandamine, ehk siis ilma minuta seal toiminguid teha ei saa. JA LUBAN, ET MINA SINNA KOHALE ALLA 5000EEK TULEMA EI HAKKA! Seega, võta ühendust, kas minu, või teemaautoriga ja mine maksa 150eeki kohe ära.
Siin vist peale mind see müügis: viewtopic.php?f=13&t=38008

Ilma sinuta saab teha,ilma minuta te ei saa isegi kindlustust enam teha.Auto IKKA MINU NIMEL-1 OMANIK.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:40 
Kasutaja avatar

Autol on ka kehtiv kindlustus:
Registreerimismärk 461AHS
Mark ja mudel BMW 318I
Riigi kood, mille registris sõiduk on EST
Kehtiv alates 11.08.2010 00:00
Kehtiv kuni Poliisi kehtivuse lõpp on tulevikus
Kehtivusala Euroopa Majanduspiirkonna lepinguriik või Šveits
Kindlustusandja asukohariik EST

Ja kuna sa mendis juba ost/müük lepinguga tõendasid, et auto minu oma, siis paraku see nii pole, nagu sa väidad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:52 

Autol kindlistus lõpeb täna,ootan millal müüki tuleb.Siis hakkab nalja saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:52 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Ja kuna sa mendis juba ost/müük lepinguga tõendasid, et auto minu oma, siis paraku see nii pole, nagu sa väidad.

Kui te mõlemad olete selle auto ostu-müügi lepinguga edasi müünud ja praegusel omanikul on nendes lepingutes järjepidevus olemas, siis ta võib ARKi jalutada ja enda nimele teha selle, ükskõik kelle nimele see võõrandatud on. Teie seisukohast on kõige targem mõlemal oma lepingud ARKi viia ja võõrandamisest teatada, iis tegelevad järgmised omanikud sellega ja asi kombes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 10:57 

Mph kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

Kui te mõlemad olete selle auto ostu-müügi lepinguga edasi müünud ja praegusel omanikul on nendes lepingutes järjepidevus olemas, siis ta võib ARKi jalutada ja enda nimele teha selle, ükskõik kelle nimele see võõrandatud on. Teie seisukohast on kõige targem mõlemal oma lepingud ARKi viia ja võõrandamisest teatada, iis tegelevad järgmised omanikud sellega ja asi kombes.

Ilma minuta ta ei saa mitte midagi praegu teha.Autol ei ole võõrandamiis keeld,vaid auto arvelt maha võetud.Oma viga et 5 päeva jooksul autot ei ole ümbervormistanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 11:01 

MrDEATH kirjutas:
Mph kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

Ilma minuta ta ei saa mitte midagi praegu teha.Autol ei ole võõrandamiis keeld,vaid auto arvelt maha võetud.Oma viga et 5 päeva jooksul autot ei ole ümbervormistanud.

Ole nüüd tore poiss ja mine võta vitamiine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 11:04 

MrDEATH kirjutas:
Mph kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

Ma ei rääkinudki võõrandamise keelust vaid võõrandamisest. Ja arvele peaks ta selle ka saama, kui dokumentide ja lepinguga arki läheb, sest ostu-müügi lepingu kehtivus ei ole 5 päeva. Peale 5 päeva möödumist on vanal omanikul õigus teatada auto võõrandamisest (ei ole sama asi mis võõrandamise keeld). Kui seda autot tagasi hakkate võtma omavoliliselt ja tüübil on lepingud ette näidata lähete, siis ise varguse eest politseisse. Ainuke variant ongi ARKi võõrandamisest teatada.

Viimati muutis Mph, 10.11.2010 11:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 11:05 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
"Tuimalt panen, rebin käest ära ja alla 5k kohale ei lähe" :kill
Sa lähed ise ärandamise või röövi eest kinni, kui uus omanik ost-müük lepingu politseis ette näitab ei jää sina kuidagi õigeks.
Viige mõlemad ost-müük lepingud ARK-i ja probleem lahendatud

Muidugi võite seda asja kilplase moodi ajada, aga edu sellega

:hail Vii ennast ajaviiteks reaalse eluga kurssi :think
Sellel autol on ilmselt tänaseks päevaks vähemalt 5-ostumüügilepingut. Nendega ARK`sse vehkima minna pole mõtet, seal ei aksepteeri keegi sellist sasipundart.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 11:06 

BLACK-CIVIC kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
"Tuimalt panen, rebin käest ära ja alla 5k kohale ei lähe" :kill
Sa lähed ise ärandamise või röövi eest kinni, kui uus omanik ost-müük lepingu politseis ette näitab ei jää sina kuidagi õigeks.
Viige mõlemad ost-müük lepingud ARK-i ja probleem lahendatud

Muidugi võite seda asja kilplase moodi ajada, aga edu sellega

:hail Vii ennast ajaviiteks reaalse eluga kurssi :think
Sellel autol on ilmselt tänaseks päevaks vähemalt 5-ostumüügilepingut. Nendega ARK`sse vehkima minna pole mõtet, seal ei aksepteeri keegi sellist sasipundart.

Kui on järjepidevus olemas nendes lepingutes, siis võib neid lepinguid 100tk ka olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 12:16 

Mind huvitab ainult see,kas keegi on autot näinud kuskil liikumas.See mis ma edasi teen ei ole tõesti kellegi asi.Niipalju sain juba targemaks et liigub Paide kandis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2010 12:50 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
http://www.motors24.ee/vehicles/301328-BMW-318-1986.aspx?pg=0&sort=price.ASC Edu sulle :D

See auto on müüdud ja pilt on "illustreeriv".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2010 15:59 

Asi hakkab huvitavaks muutuma.Kindlustust ta pikendada ei saanud.Ootame millal otsima omaniku hakkab

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis