woush kirjutas:
Jätsin ka kogemata kaardi automaati, sain küll selverist kätte ja kui läksin järgmine päev toidupoes kaardiga maksma, siis öeldi mulle lihtsalt, et siin näitab, et teil on varastatud kaart. Ei osand selle peale mitte midagi kohe vastata ..
Läksin siis kontorisse, seal öeldi, et seda kaarti enam avada ei saa ja tuleb uus kaart teha .. anti mingi ajutine kaart millega poes maksta ei saa, aga automaadist saab raha kätte... umb nädal pärast saan uue kaardi kätte.
eile rocalmare swedist läksin võtsin uue pangakaardi välja. Klenditeenindaja oli konkreetne Olja. Tissid nii suured , et ei mahtunud lauataha ära. Ju ma jäin neid mõned sekundid liiga kaua piidlema. Tagajärg ei lasknud kaua oodata. 20 minutit hiljem samas Prismas kauba eest makstes tunnistati mu äsja väljastatud kaart kehtetuks. Õnnetuseks olin veel oma pangakaartide tasku teise jope taskusse unustanud. Egas midagi . seadsin uuesti sammud nurgataga asuva pangakontorisse. suurte tissidega Olja jättis 1 linnukese kusagile süsteemi lisamata.Kusjuures ta veel enne kinnitas , et võin kohe maksta kaart on aktiivne. Ju talle ikka ei meeldinud , et mulle ta tissid nii silmatorkasid. pärast ei olnud teda enam näha ka. üks teine tädi vabandas ja aktiveeris kaardi ära.