Ragnar74 kirjutas:
Päris tobe oli seal 20 minutit risti teega seista. Tipptund kah

sorry, see ei ole sinu pihta otseselt suunatud vaid üldfilosoofiline küsimus: ma olen kümneid kordi mõelnud, et miks meesterahvad istuvad oma ära surnud autos keset ristmikku/teed/tobedat kohta, selmet midagi ette võtta ja tee vabastada. Kui just mingit tervisehäda küljes ei ole, võiks keskmine mees ikka auto lükkamisega hakkama saada. Mul sai üks kord automaatkastiga omegal kütus otsa Paldiski maanteel teises reas. Üksi lükkasin ta ca 100 m kaugusel olevasse nestesse. Samuti tuleb meelde vähemalt 3 korda, kui ma mõnele keset liiklust ära surnud autos istuvale naisterahvale appi lähen ja auto tee pealt ära lükkan. Ja pealegi - kambavaim aitab. Kui üks appi lippab, muutuvad teisedki abivalmimaks ning üsna suur tõenäosus on, et lükkamise algamise hetkeks on keegi veel appi lipanud.
Lihtne:
tänaval on surnud auto. sõidad selle taha, uksed lukku, ohukad peale. Lepid autos istuva õnnetu naisega kokku, et lükkad ta teelt ära. Naine on õnnelik. Hakkad lükkama. Lükkad naise parklasse/teeserva. Naine on õnnelik. Marsid tagasi auto juurde, kaasliiklejad on tänulikud ja õnnelikud. Sõidad ära ja maailm on parem paik.
EDIT: ka oma Hiacet suudan ma üksi lükata, kui seal just karmi koormat peal ei ole ja tee ülesmäge ei vii.
Esimese asjana välja minnes tahtsingi auto tagasi parklassegi lükata, aga parklast vooris autosid järjest välja seega muud üle ei jäänudki kui lolli näoga passida. Edasi ka ei jaksa üksi lükata kuna seal on miski 30 kraadine tõus. Tegu siis kohaga kus kaks rida ning paremalt poolt said kõik ilusti mööda.