Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 14:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 168 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Galant Wagon Sport Edition 2.4GDI 1999 -joker
PostitusPostitatud: 16.11.2010 18:15 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
ups

annan andeks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2010 21:21 

Ahfakk, ma arvasin ka et see GDI mingit lahedat diislit tähendab. Niipidi siis :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2010 21:36 

corbe kirjutas:
Ahfakk, ma arvasin ka et see GDI mingit lahedat diislit tähendab. Niipidi siis :D :D

Sai ka ise nii arvatud tegelt, a siis kui vaatama läksin, oli kiri, et 2.4GDI ottomootor...mul oli ka et :? a panin käima ja uurisin ja bensukas neh :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 16:57 

Täna juhtus siis nii: Pilt

Ja seda kõike tänu meie teedeviletsusele (loe: teedevalitsus :D ), kes bussitaskut tühjaks lükates lükkas keset sõiduteed suured lumepallid. Kuna vastu tuli rekka ja seljataga samuti rekka, siis oli ainuke mõeldav variant sõita läbi lumepalli. Paugu tulemusena läks puruks põrkeraua alumine huul ning keskmise vahetüki kinnitus. Vahetükk ise lendas minema, õnneks leidsin selle täiesti tervena üles. Samuti esialgu vaatasin, et kadus ära see võre, mis põrkeraua sees on, aga see oli õnneks vajunud põrkeraua sisse, numbrilaua taha. Natuke aega mässamist neetide ja kruvide ning musta aerosoolvärviga ning põrkeraud on jälle ühes tükis. Eks kevadepoole lasen korralikult ära teha, talveks ei hakka sinna raha paigutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 18:33 
Kasutaja avatar

Viskan natuke õli tulle, aga Audi stange oleks küll terveks jäänud. :D

Aga muidu edu autoga, natuke moodsam näeb tõesti välja, võrreldes Audiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 18:35 

DeLaBig kirjutas:
Viskan natuke õli tulle, aga Audi stange oleks küll terveks jäänud. :D

Aga muidu edu autoga, natuke moodsam näeb tõesti välja, võrreldes Audiga.

Sa pole täna esimene inimene, kes seda mulle öelnud on, et aga Audiga oleks OK olnud :D Ilmselt oleks küll, aga noh jah.

Aga tänud muidu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 22:48 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
JoppaAnts :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 23:01 

oopc kirjutas:
JoppaAnts :(

Noh, jah shit happens. Kui ma nüüd meenutan, siis ka eelmise autoga juhtus teisel nädalal avarii, niiet nagu traditsioon v nii....krt siis ei saagi tutikat autot osta sedasi :D Aga, ühesõnaga, Mitsuga on sedasi, et möllasin neetide ja kuumutusega ja sain asja enam vähem siledaks. Muidugi, ligidalt vaadates on näha, et viga on saanud ja parandatud ja ilus just ei ole, aga kaugelt ei paista. Samas, must värv varjab suhtkoht ära selle vigastuse. Esialgu pahteldama ja kokku sulatama ei hakka rohkem teda, kuna nina on madal ja talv tulekul, siis krt teab mis võib veel olla. Seega jääb põrkeraua lappimine kevadesse, kui lumi kaduma hakkab.

Ahjaa, üritan nädalavahetusel ka praegusest seisust pilte panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 00:55 
Kasutaja avatar

Kas see stange oli tõesti enne täiesti korras?
Üldiselt tänaval selliseid mitsusid nähes on kõikidel neetide ja nipukatega aretatud kuidagi kokku. Aga see ei hakka nii väga silma, erinevalt roostest või selle läbitud aukudest. Selles mõttes on sinu oma vist siis hästi hoitud, et praeguseni ainult mullitab igalpoolt ja stangegi terve oli. Samas see aja küsimus ka, millal roostemullidest asi edasi areneb. Kevadeks kindlasti :)
Soovin jõudu pilli lappimisel, aga väga suuri investeeringuid ära temasse tee, sest nende turuhind langeb tundidega, kui mitte minutitega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 01:11 

20vT kirjutas:
Kas see stange oli tõesti enne täiesti korras?
Üldiselt tänaval selliseid mitsusid nähes on kõikidel neetide ja nipukatega aretatud kuidagi kokku. Aga see ei hakka nii väga silma, erinevalt roostest või selle läbitud aukudest. Selles mõttes on sinu oma vist siis hästi hoitud, et praeguseni ainult mullitab igalpoolt ja stangegi terve oli. Samas see aja küsimus ka, millal roostemullidest asi edasi areneb. Kevadeks kindlasti :)
Soovin jõudu pilli lappimisel, aga väga suuri investeeringuid ära temasse tee, sest nende turuhind langeb tundidega, kui mitte minutitega :D

Jah, selle auto stange oli täiesti ideaalses korras. Sa muidu käid tänaval kõikide autode stangesid vaatamas ja uurimas? Mis mõttes mullitab igaltpoolt? Ma ei saa aru, mis sul on teiste inimeste autode vastu? Kadedus? Mis on sinu probleem? Autol on vasaku tagumise rattakoopa peal 2 väikest mullikest, mis niiehknaa tegemisse läheb. See on ka kogu mure, mis roostesse puutub. Minutitega võib sul midagi muud langeda ;) Selle auto hind langeb täpselt sama moodi, nagu langeb ükskõik millise teise auto hind. Aga ses osas on sul õigus, et sattusin väga hästi hoitud auto otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 01:14 
Kasutaja avatar

No ikka parklates hakkavad silma teatud asjad ju.
Ma ei ole kade.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 01:27 

Ilmselgelt on sul mingi kala minu autoga. Millest muidu see roostetamise jms jutt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 01:28 
Kasutaja avatar

Kas need galandid hiilgavad siis oma roostekindlusega või mitte? :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 04:08 

20vT kirjutas:

Ei, aga samamoodi ei hiilga sellega ka BMW-d, Mercedesed, Volkswagenid, Nissanid, Toyotad, Renaultid, Saabid, Opelid, Fordid...ja ma võiks seda rida jätkata, mis on mõttetu. Kasutatud auto puhul tuleb osta konkreetset autot, mitte tervet marki ja karta kõiki selle margi tüüpvigu. Niipalju võiks ju ikka teada. Üldistamine on suht mõttetu ja labane tegevus, mis näitab inimese piiratud silmaringi.

Lisaks, miks ma küsisin just enda auto kohta- sa just nimelt kirjutasid, et MINU auto mullitab igaltpoolt. Mismõttes nagu? Oled käinud ISE KONKREETSE auto juures ja uurinud TÄPSELT iga ruutsentimeetri üle, et võid väita, et IGALTPOOLT mullitab just SEE auto?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 08:09 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
20vT kirjutas:

Ei, aga samamoodi ei hiilga sellega ka BMW-d, Mercedesed, Volkswagenid, Nissanid, Toyotad, Renaultid, Saabid, Opelid, Fordid...ja ma võiks seda rida jätkata, mis on mõttetu. Kasutatud auto puhul tuleb osta konkreetset autot, mitte tervet marki ja karta kõiki selle margi tüüpvigu. Niipalju võiks ju ikka teada. Üldistamine on suht mõttetu ja labane tegevus, mis näitab inimese piiratud silmaringi.

Lisaks, miks ma küsisin just enda auto kohta- sa just nimelt kirjutasid, et MINU auto mullitab igaltpoolt. Mismõttes nagu? Oled käinud ISE KONKREETSE auto juures ja uurinud TÄPSELT iga ruutsentimeetri üle, et võid väita, et IGALTPOOLT mullitab just SEE auto?

Ära pane tähele,mõni elab oma halba tuju striitreisis välja :rokib .Auto on kena.Oleks isegi ostnud mõne Galant v6 2.5-e,aga rsk,hinnad jäid minu jaoks kõrgeks.Universaal on siis mahukas ka?Oleks nahk sees,oleks vist päris viis pluss värk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 168 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis