Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.08.2025 07:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 241 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toyota Celica 1995 Blacku
PostitusPostitatud: 16.11.2010 14:24 
Moderator
Kasutaja avatar

Noh tglt ma tegin ise kah natuke rumalalt, et nii lähedale neile üldse ronisin :P

Sõitsin burksinäljas Staapi, politsei buss parkis putka ees. Korraks torkas pähe, et äki ootan kuni nad ära lähevad, kuid magu oli juba vaakumis. Hakkasin autost siis välja tulema ja sinikuued jooksid burksid käes bussi ning üks sealt minu juurde. Küsis dokumendid, vaatas korra neid, pani juhiloa teisele poole klaasi ning ütles:"päris tume värk teil siin" (Tegelikult ikka üpris hele). Pakkus korduv-ÜV'd või maha kiskumist. Vastu vaidlemata tõmbasin kiled maha - servad olidki natuke lahti juba :D Vahepeal oli ka teine mehike juba auto juurde jõudnud. Siis hakkasid toonitud tulede kallal nokkima ning ütlesid, et ainult mingit võrku võib peale panna. Kui kiled maha sain, soovisime teineteisele kena päeva ning nii nad kadusid koos oma burksidega päiksetõusu poole.

Küll aga tuli mul hiljem meelde, et nagunii on mul sel kuul ülevaatus. Kas oleks olnud mõtekas kiled peale jätta ning lihtsalt ÜV minna? Kui nad mulle korduva annavad ning ma see kuu nagunii lähen, siis ega ma topelt ju ÜV eest maksma ei pea?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2010 15:03 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Räägu ees siis lammutasid auto laiali :D Ega jah kui kahtled milleski siis ei maksa masinaga räägu ette ronida ,sest kui nad burksi nosivad ,arvutimänge mängivad ja ümbrust põrnitsevad võib neil ideid lendama hakata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2010 16:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Staabi ees, mitte Räägu ees :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 00:10 
Eliit

Blacku kirjutas:
Noh tglt ma tegin ise kah natuke rumalalt, et nii lähedale neile üldse ronisin :P

Sõitsin burksinäljas Staapi, politsei buss parkis putka ees. Korraks torkas pähe, et äki ootan kuni nad ära lähevad, kuid magu oli juba vaakumis. Hakkasin autost siis välja tulema ja sinikuued jooksid burksid käes bussi ning üks sealt minu juurde. Küsis dokumendid, vaatas korra neid, pani juhiloa teisele poole klaasi ning ütles:"päris tume värk teil siin" (Tegelikult ikka üpris hele). Pakkus korduv-ÜV'd või maha kiskumist. Vastu vaidlemata tõmbasin kiled maha - servad olidki natuke lahti juba :D Vahepeal oli ka teine mehike juba auto juurde jõudnud. Siis hakkasid toonitud tulede kallal nokkima ning ütlesid, et ainult mingit võrku võib peale panna. Kui kiled maha sain, soovisime teineteisele kena päeva ning nii nad kadusid koos oma burksidega päiksetõusu poole.

Küll aga tuli mul hiljem meelde, et nagunii on mul sel kuul ülevaatus. Kas oleks olnud mõtekas kiled peale jätta ning lihtsalt ÜV minna? Kui nad mulle korduva annavad ning ma see kuu nagunii lähen, siis ega ma topelt ju ÜV eest maksma ei pea?

Töökaaslane sai Xenonite eest samamoodi ning ülevaatusele minnes selgus, et kõigepealt peab tegema erakorralise ja siis korralise ja seal pidi vist mingi ajavahe ka olema, ala nädalaega vm..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 00:46 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:

no a trahvi oleks kah saanud lisaks korduvale mingi 600 arvatavasti ja kiled peaksid ikkagi maha tõmbama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 00:52 
Kasutaja avatar

Hmm, endal juhtus nii, et jäin politseile laupäeval silma tooniga(20% kile, ilus valge E60 bmw, ühesõnaga silmatorkav). Peeti kinni, vaadati ja uuriti taskulambiga kas on ikka kile või ei, lõpuks mainiti, et ole mees, ära vähemalt täna enam selle tooniga meile silma jää.. Nii õnneks ka joppas.
Täna paraku nii ei läinud, sõitsin poodi ja juhuslikult jõid sõbrakesed kohvi tanklas - see oli vist elukiireim kohvi neil, igatahes seisval politsei autol lendasid vilkurid peale ja mina oma väikese vajutamisega olin juba poe parklasse jõudnud :D. Igaljuhul kokkuvõttes nad erakorralist ei saanudki teha, sest sellel kuul oli üv aeg. Heast tahtest kakkusin tooni siiski maha..ei viitsi maid jagada nendega..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 00:54 

Iff kirjutas:
Blacku kirjutas:

Töökaaslane sai Xenonite eest samamoodi ning ülevaatusele minnes selgus, et kõigepealt peab tegema erakorralise ja siis korralise ja seal pidi vist mingi ajavahe ka olema, ala nädalaega vm..

Eeldan siis, et kollane Transporter? Mõtlesin, et kuhu xenoooooonid kadunud on. Päris (Y) isend teine muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 18:27 
Eliit

Laimes kirjutas:
Iff kirjutas:
Blacku kirjutas:

Eeldan siis, et kollane Transporter? Mõtlesin, et kuhu xenoooooonid kadunud on. Päris (Y) isend teine muidu.

Ei, mitte tema. Temalt võtsime xenonid lihtsalt maha ja panime selle asemel ette tooni :D
Tal ei saanud politsei kunagi midagi teha, sest politsei ei suutnud kindlaks teha kus blokid on sest tal ju ees nö kapotti pole kuhu alla kiigata. Ja mina peitsin omal Xenonid õhufiltri kopsikusse.

Ma olen ise nüüd üle paari kuu väga tumeda kilega ringi sõitnud ja õnneks pole veel maha võetud kuigi ega sisse eriti ei näe (pimedas on endalgi kehva sõita). Haapsalus Lukk ja teised on pikalt järgi vaadanud aga pole maha võetud, Tallinnas lihtsalt koos kaksikutega kohvi jooma ei kipu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 12:18 
Moderator
Kasutaja avatar

Peale mootori kapremonti panin sisse täissünt õli. Nüüd aga alailma kuskilt lekib ning mingi tihend laseb jälle läbi ning nüüd kipub suitsema kah veel. On mõistlik vist poolsünt tagasi panna? Selleks lihtsalt mootoriläbipesu ning poolsünt sisse ja elu lill?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2010 21:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Tänasest bodykit jälle küljest ära ning auto paras maastur :D

Pool päeva sain liigelda tagaveolise autoga ning võtaks selle kokku kahe sõnaga: debiilne leiutis :D

Oskab keegi soovitada mõnda kohta kuhu ÜV minna? Homme vaja ära käia ning ei viitsi üldse kaugtule pirne originaali vastu vahetada. Xenonid nii sitasti tagasi käivad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2010 15:00 
Moderator
Kasutaja avatar

Vahepeal ÜV ametlikult läbitud.

Eile suutis Toyota mind linnapeale jätta. Aga nüüdseks juba auto korras. Asi oli siis selles, et starterit andes ei juhtunud midagi. Süüde oli sees aga käima ei läinud. Ei läinud ka tõmmates.

Kiitus Fendernet'ile ja Margusele kes südaööni viga otsisid ning nats enne 00:00 töötava auto kätte sain.

Viga oli jagajas. See välja vahetatud ning nüüd kõik OK jälle :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 01:55 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas keegi oskab soovitada, kumb tweeter on parem:
DLS UP1C
Pilt

või

Pilt
Focal TN47?

Mõlemad suht samasse hinnaklassi - 80€.

Viimasel ajal tundus, et üks tweeter nagu krõbiseks vahepeal. Pidasin seda meelepetteks aga nüüd sain kinnitust, et kergelt krõbisebki. Makk oli vähe vales seadistuses ning tweeter sai pidevalt liiga madalaid sagedusi enda kanda. Tulemus käes- element õhtal. Seega ootaks soovitusi tweeterite osas hinnaklassis kuni 100€.

8" midbassid sai kah maha müüdud. Asemele tulevad ilmselt R6A midbassid.
Pilt

Midrange jääb Hertz HL70.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 10:25 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Ei, mitte tema. Temalt võtsime xenonid lihtsalt maha ja panime selle asemel ette tooni :D
Tal ei saanud politsei kunagi midagi teha, sest politsei ei suutnud kindlaks teha kus blokid on sest tal ju ees nö kapotti pole kuhu alla kiigata. Ja mina peitsin omal Xenonid õhufiltri kopsikusse.

Ma olen ise nüüd üle paari kuu väga tumeda kilega ringi sõitnud ja õnneks pole veel maha võetud kuigi ega sisse eriti ei näe (pimedas on endalgi kehva sõita). Haapsalus Lukk ja teised on pikalt järgi vaadanud aga pole maha võetud, Tallinnas lihtsalt koos kaksikutega kohvi jooma ei kipu

See ikka väga rumal ja naiivne jutt ,et kui plokke näha pole ei saa trahvi teha.Kui rumalaks te politseid peate?Kui ikka tahetakse ,tehakse ära sulle nii,et iniseb.Asi on tahtmises ja pirniomanike silmajäämises.Kaua ma sõitsin ringi,ennem kui maha soovitati võtta?!...ligi 2 aastat.Plokk oli logari all ja ees 6000k bixenon...ladal.See buss on samavana ümmarguselt.Mu arust see jälle su poolt üks lõvikonservijutt...nagu see 170km/h.EI midagi paha aga no tõesti...uhke ka veel selle üle.

Õlilekkest rääkides,paksema õli variant ikkagi üldiselt ajutine vealahendus.Muidugi osadele mootoritele ei saagi panna liiga vedelat.Pole nii hermeetiline juba tehase poolt,aga see pigem vanade mootorite mure ja sina pead siiski mõtlema ilmselt tihendi,simmerlingi või mõne muu lekkeprobleemi lahendamisele remondi ja lahtikomplekteerimise teel.Alguses lükkad edasi,aga lõpuks viga süveneb ja teed ikka ära nii nagu peab :) Mida kasutad üldse sees?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 12:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Eem... nii vanu postitusi tsiteerid :D Enamus lekkejamad kõrvaldatud. Ühe piibu ümbert veel immitseb. Õliks on Liqui Moly täissünt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2011 15:18 
Kasutaja avatar

:waah ei märgand jah kuupäeva ,aga see selleks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 241 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis