Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:18 

No õigustatud ka ju. Kui see tüüp möödasõidu teeb äkki hakkab ise ees munema hoopis. Siis parem mitte lasta mööda ja mitte kahetseda pärast kui see möödasõitja ise üheks piduriks jääb ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:20 

hyundai kirjutas:
No õigustatud ka ju. Kui see tüüp möödasõidu teeb äkki hakkab ise ees munema hoopis. Siis parem mitte lasta mööda ja mitte kahetseda pärast kui see möödasõitja ise üheks piduriks jääb ees.

:err :uhoh Tõsiselt või? Appi.
Eks sind varsti siit ära korjatakse. Kahjuks pole sinusugustele rohtu ja tuled uue nimega tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:27 
Eliit
Kasutaja avatar

Päev täis autopedendust. Vahetasime E28 bemmil õli ja siis tõdesime, et sellel õlipunnil on keermed täiesti maas. Sõitsime mingi 50 kilti tühja kuni lõpuks otsustasime UM-i minna. Saigi uue õlipunni 17 krooniga :D

Kui see tehtud, hakkasin enda bensiinifiltrit vahetama. Olen elus enne ühe korra seda vahetanud ja too kord ei saanud ka filtri kinnitust tervelt lahti. Samamoodi ka seekord. Tuli siis see kinnitus pooleks lõigata ja sai siis vitsadega kinni pandud.
PS: Sain siukse bensiiniduši, et allarid haisevad ka bensiini järgi 8)
PPS: Kas on reaalne, et peale filtri vahetust langes keskmine kulu ca 2 liitrit? Enne võttis 60ga mingi 7-8, aga nüüd võttis 5.5-5.7. Filter oli päris umbes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:31 

ht99 kirjutas:
Tanel kirjutas:
Minuarust on empoweris enamus venelased, kahtlen, et Tallinnas midgi muud on :D

Ma ei tea kellega te kokku puutunud olete, aga nii palju kui mina siiamaani kokkupuutunud olen, siis suhteliselt vähe venelasi näinud. Ning ega kuskile liini alla nagunii tööle ei lähe. :bs
Midagi palju tasuvamat. :rokib

Kui see viimane lause sinu suhtumist näitab, siis seda on väga ebameeldiv lugeda ja minu silmis jätad sa väga rumala inimese mulje.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:34 
Kasutaja avatar

Eks teedel leiab igausguseid. Eriti kui palju soidad, siis ikka näed tihti.
Alles nädalavahetusel nägin kolme tüüpi inimesi, kes mind häirivad.
1) udutuli peab täie hiilguses taga põlema. Tavaliselt saavad minultsiis täistuledega sabas sõitmise ka. Aru peaks saama, et udutuli ei ole niisama põlema panemikseks (räägin tagumisest). Kohati ikka mõnel autol särab jubedalt silma taga sõites.

2) sõidan püsikiirusega ilusti seal 95ga, kui üks sõidab minust mööda ja hakkab aeglasemalt ees sõitma. Mina aga pean selle tulemusena püsika maha võtma. Siis valima kas votan hoo maha voi soidan temast mööda.

3) Kõik rajad sõidavad ilusti ühtlase kiirusega, kui kõige vasakul pool olev auto on kõige aeglasem ja siis mina pean temast paremalt mööda minema, kuna ta ei märka minna paremasse ratta. Saksa kusagil kiirteeö võib selline tegevus aga minu jaoks, kui paremalt mööduja jaoks lõppeda päris kopsaka trahviga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:38 

freelander kirjutas:
Eks teedel leiab igausguseid.

3) Kõik rajad sõidavad ilusti ühtlase kiirusega, kui kõige vasakul pool olev auto on kõige aeglasem ja siis mina pean temast paremalt mööda minema, kuna ta ei märka minna paremasse ratta. Saksa kusagil kiirteeö võib selline tegevus aga minu jaoks, kui paremalt mööduja jaoks lõppeda päris kopsaka trahviga.

Järgmisest aastast ka Eesti teedel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:41 
Kasutaja avatar

Eile tulin soome ja täna tagasi eesti,tra kui kopp ees selle laevaga loksumisest :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 20:55 

freelander kirjutas:
1) udutuli peab täie hiilguses taga põlema. Tavaliselt saavad minultsiis täistuledega sabas sõitmise ka. Aru peaks saama, et udutuli ei ole niisama põlema panemikseks (räägin tagumisest).

Tagumine udutuli häirib, aga esimene ei saa iialgi pimestada (siit loetud info)!
Andke abi :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 21:16 
Eliit

corbe kirjutas:
freelander kirjutas:
Eks teedel leiab igausguseid.

Järgmisest aastast ka Eesti teedel...

Loodame,et see ka ravib eesti liiklust veits. Horvaatia,saksamaa kiirteed oli lausa lust sõita. Kiiremal oli eesõigus. Vasak rida tehti alati ilusti puhtaks,kui olid kiirem teistest.

Täna jõudsin jälle tõdemusele,et ma ei saa aru millega osad juhid mõtlevad. Õie,Vabaduse pst rist. Autod Õie peal,suunaga männiku poole ,punase tule taga. Mõtlev inimene jääb enne foori seisma,kuna foori ja vabaduse pst vahel kergliiklustee. Aga ei,leidub ikka selliseid tonte,kes sõidavad ilusti ninaga vabaduse puiesteele välja. :ouh Jalakäijad,ratturid kas ronivad autode vahelt,või siis mööda vabaduse pst-ed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 21:34 

Striitreissär kirjutas:
Pole kunagi sellist asja näinud, et 80`ga sõitja hakkaks möödasõitu takistama. Kindel, et te ette ei kujuta omale?

ilmselt oled sa ise üks neist 75-80km/h venijatest.

Striitreissär kirjutas:
freelander kirjutas:
1) udutuli peab täie hiilguses taga põlema. Tavaliselt saavad minultsiis täistuledega sabas sõitmise ka. Aru peaks saama, et udutuli ei ole niisama põlema panemikseks (räägin tagumisest).

Tagumine udutuli häirib, aga esimene ei saa iialgi pimestada (siit loetud info)!
Andke abi :D :D

anna endale abi... vaata kuidas erinevad tuled töötavad/valgustavad ja saad ehk ise ka aru miks tagumine esimesest rohkem häirib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 22:30 

kaabakaz kirjutas:
oskaja kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Pole kunagi sellist asja näinud, et 80`ga sõitja hakkaks möödasõitu takistama. Kindel, et te ette ei kujuta omale?

ilmselt oled sa ise üks neist 75-80km/h venijatest.

Tal pole autot ju, 13a vaevalt siin mööda tänavaid kihutab...

Kusjuures mulle ka ei meenu, et nende aastate jooksul oleks sellist asja juhtunud, vist on vedanud siis, ajaks ikka väga närvi selline asi.

Täna juhtus selline asi, et juhtusin nägema täiesti juhuslikult saadet ''Naistevahetus'' ning imestasin kui värviline seltskond on kokku sattunud, täielik huumor.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 23:01 

freelander kirjutas:

2) sõidan püsikiirusega ilusti seal 95ga, kui üks sõidab minust mööda ja hakkab aeglasemalt ees sõitma. Mina aga pean selle tulemusena püsika maha võtma. Siis valima kas votan hoo maha voi soidan temast mööda.

Ja parimad lähevad ikka tõsiselt närvi ka veel tagatipuks, peterb. mntl kaherealisel sõites, olen vasakus reas püsikaga ~5km/h kiiremini teistest, veeren mööda autost, hopsti tema uuesti mööda, paari minuti pärast ta enam ei suuda "kihutada" ja sõidan tast uuesti mööda, ise kordagi püsikat puutumata.
Seejärel tal viskab pildi täiesti mustaks ja peab mind korralikuks tülinorijaks, järgnevad mõnikümend km. nad tavaliselt närvitsevad edasi kuni loobuvad kaugusse kadudes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 23:35 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
1) udutuli peab täie hiilguses taga põlema. Tavaliselt saavad minultsiis täistuledega sabas sõitmise ka. Aru peaks saama, et udutuli ei ole niisama põlema panemikseks (räägin tagumisest). Kohati ikka mõnel autol särab jubedalt silma taga sõites.

kui minu ees sõidab auto millel ilma mitte mingi põhjuseta põleb tagumine udutuli , siis panen kaugtuled peale ja kui sellest ka abi ei ole , siis sooritan möödasõidu, enda tagumised udutuled peale ja kulgen sama kiirusega mis tema. Saab ka sama tunda mida mina tema taga. Point on selles - kui sa oled võll , võin mina ka võll olla :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 00:14 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
mesamees kirjutas:
ht99 kirjutas:
Siiski Tallinna peakontorisse esialgu...

Ma Tallinnat mõtlesingi.

Aga täna helistati, ja homsest siis alustan. :rokib :rokib

Mis asjapulgaks siis said,kui saladus pole?Äkki satume ninapidi kokku,kui jälle Tallinna objektidele tulen,hetkel Pärnus Ehitajate tee ääres.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2010 00:24 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
jutujärgi hakkab sind kamandama 8)

Kui nüüd päris korrektne olla,siis seda ta veel teha ei saa,ehk uuel aastal.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis