krss kirjutas:
freelander kirjutas:
1) udutuli peab täie hiilguses taga põlema. Tavaliselt saavad minultsiis täistuledega sabas sõitmise ka. Aru peaks saama, et udutuli ei ole niisama põlema panemikseks (räägin tagumisest). Kohati ikka mõnel autol särab jubedalt silma taga sõites.
Vaata siis ette, keda õpetama hakkad. Autodele on lubatud panna taha õnneks ka töötulesid. Klaasi taha võid panna juba mida tahad. Kui keegi tagant tulija ei viitsi mulle järele jõudes kaugtulesid poolte vastu vahetada, siis "õpetan" mina jällegi teda
SELLISTE tuledega. Õpivad päris kiiresti

üleeile õhtul pimedas tartust tallina sõites peale puhu risti haakis üks tegelene sappa. udukad sirasid nii teravalt läbi peeglite silmaauku. isegi salongi peegel käis närvidele , kuigi oli pimeda asendis. mul kiirus seal 100 ringis. peale igat kiriusepiirangut kadus korraks ära ja mõne minuti pärast jälle see 4silmaline taga. Mööda ka ei sõida, kuigi andsin suunaga märku, et mine ja kao. Ca 10 km enne Koset proovisin oma tagumiste udukatega märku anda, et ta oma udukad välja lülitaks. selle peale erutus see jobu nii palju , et sõitis pikivahe üldse olematuks. ja nii peaaegu koseni ta mul seal taga rippus. täitsa haige tegelane. peale koset võttis lõpuks südame rindu ja sõitis minust mööda. ning jäi minu ette töllerdama. lasin oma kiiruse maha , et rohkem seda idikat kannatama ei peaks.
minu poolsed tervitused hõbedase nissansunny peldikuga liikunud homole.