Mõni anekoot siis sekka
* Kolm hipodroomi võidusõiduhobust istuvad pubis ja võtavad õlle! Järsku läheb jutt võitudele. Esimene hobune kiitleb: "Mul on 18-st sõidust 10 võitu" ja teeb sabaga zahh. Teine ratsu: "Mul on 24-st sõidust 18-st võitu!" ja lööb kabjaga vastu rinda. Kolmas seepeale: "Mul on 32-st sõidust 28 võitu!" Suksud on sedavõrd ametis üksteisele kiitlemisega ja ei pane tähelegi, et üks punase kiivriga puudel neil kõrval istub ja kõike pealt kuulab. Puudel vaikselt: "Vabandust, ma ei taha küll nüüd ennast kõvaks meheks teha, aga mul on 44-st sõidust 40 võitu." Hobused on hämmingus. Ei saa sõnagi suust. Ühel kukub õllekann vastu põrandat puruks! Järsku ütleb üks hobune, silmad imestusest suured: "Täitsa lõpp, rääkiv koer!"
* Naine läheb arsti juurde ja kurdab muret: Mu laps on kuidagi imelikult siin kõhus... risti vms Arst: Mis rahvusest laps on? Naine: Juut Arst seepeale: Aa, siis pole hullu midagi... küll välja keerutab
* Sõites autoga golfiväljakult koju nägi üks juhtimiskonsultant tee ääres heinamaal hiiglasuurt lambakarja. Kui konsultant märkas ka lambakarjust, peatas ta auto ja ütles karjasele: "Küll sul on suur kari karjatada. Kui ma suudan täpselt ära arvata, mitu lammast su karjas on, kas saan siis ühe lamba endale?" Karjus mõtles hetke, leidis, et konsultandi pakkumisega nõustumine on riskivaba ja lubas talle ühe lamba. Konsultant võttis välja oma simulaatori, lõi satelliitühenduse, mõõtis heinamaad jne. Kaks tundi hiljem sulges ta oma arvuti, läks karjase juurde ja ütles: "Sinu karjas on 5147 lammast." Karjane oli hämmingus, aga tunnistas, et konsultandil on õigus. Konsultant võttis lähima lamba sülle ja viis auto tagaistmele. Karjane ütles konsultandile: "Kas ma saan oma lamba tagasi, kui arvan ära sinu ameti?" Konsultant oli küsimusest üllatunud, aga temagi arvestas, et risk on olematult väike ja jäi nõusse. Karjane ütles: "Oled juhtimiskonsultant, eks ole?" Nüüd oli konsultandi kord hämmingusse sattuda ja ta tõdes: "Kuidas sa seda teadsid?" Karjane ütles: "See oli lihtne. Esiteks - keegi ei ole palunud sul siia tulla. Teiseks - nägid kõvasti vaeva, et öelda mulle midagi sellist, mida ma juba niigi tean. Ja kolmandaks - ilmselt ei tea sa minu alast midagi, niiet anna mu karjakoer tagasi.
* Mees astub sisse hambaarsti kabinetti ning hakkab seal ringis edasi-tagasi käima, käed käivad ka lopendavalt jne.. Hambaarst küsib:"Tere! Kuidas ma teid aidata saaks?" Mees: "Ma olen koi!" Hambaarst: "Vabandage, kas kordaksite?" Mees: "Ma olen koi..", samal ajal ringi joostes mööda tuba Hambaarst: "Ma arvan, et te peaksite psühhiaatrit külastama, mitte hambaarsti." Mees: "Ma juba käisin seal." Hambaarst: "Mida te siin teete siis?" Mees: "Sa jätsid oma tule põlema.."
* Kas olete kindel, et soovite kustutada kausta C:TEMP? Jah. Selles kaustas asuvad failid. Kas olete kindel, et soovite neid kustutada? Jah. Nende failide kustutamine võib mõjutada olemasolevaid programme. Kas olete kindel, et soovite neid faile kustutada? Jah! Jah! Jah! Need failid võivad olla kasutatud süsteemi poolt. Kas olete kindel, et soovite neid faile kustutada? A käi ptsi! kukkus adminn lõugama ja vajutas Cancel. Ahaa! Kartma lõi! mõtles NT.
_________________ Rumalus on piiramatu maavara.
|