Alleri ütlemisi:
1.
aller kirjutas:
Ma küll pole aru saanud miks püssiga peaks parem tulemus tulema kui aerosoolina.Lihtsalt püssi kasutatakse selleks,et terve auto üle värvida aga mingi sellise detaili värvimisel pole üldse vahet ja rohkem raha raiskamine on püssiga lasta ja firmas teha.Nad seal lihtsalt tahavad raha teenida mingi 2000eeku üks sellise detaili eest kui ise saab paari sottiga ära tehtud.
(Tekst selle peale kui soovitati aerosooli asemel kasutada värvipüstolit ja korralikku värvi)
2.
aller kirjutas:
Ma ennegi aerosooliga värvinud ja pole küll selliseid anomaalijaid olnud nagu sul. Kuldsed käed vast mängivad siin suurt rolli kah.
(Tekst eluktuselisele värvijale).
3.
aller kirjutas:
No ma rääkisin ennem,et nende ("Värvikodade" toimetus) põhimõtte on raha kasteerida ega ükski firma ei tööta kliendi heaks vaid ikka raha ja kasumi heaks.
(Vastus sellele, miks värvifirmad ei kasuta aerosoole)
4.
aller kirjutas:
No motoclubist soovitati kah,et aerosooliga jääb normaalne ja värvin ise ei lase kellegil teisel peale enda kätt külge panna oma musile.Ja ma olen ennemgi üle keskpärase tulemusega värvinud auto detaile aerosooliga.Mudiugi jah laki kiht tuleb kõva panna peale mida vist püssiga tehes ei ole vaja.
5.
aller kirjutas:
Palju põhjavalgus refi juurde annab?
(Korduv ülevaatuse küsimus)
6.
aller kirjutas:
Hommikuti ennem reporterit on kah winnie puhhi multikas mida saab vahest huviga vaadatud.