Blacky kirjutas:
Kunagi sõbraga läksime võru tee peale harjutama võrridega. siis niisama peksime segast, ja sõber lükkas nagu võrriga mind, siis korraga mingi punane sierra tuli vast. pidurdas blokkkki, tagurdas natukene, uks lahti " TÜRA, tuled põlema". Mendikostüüüüüüm oli seeelljas. ja teine aasta. TÄPSELT sama koha peal pmst 50m edasi. sõber läks just tagarattal mäest ülesse. siis to sierra tuli alla algul, keeras otsa ümber, pani järgi sõbrale. ja siis oli midagi mölisend seal ja pani minema jälle.
Kui sa mõtled seda punast universaal sierrat siis to tüüp oli jah siin tartu kandis täiesti närvihaige ja aint vehkis oma märgiga.
Kunagi kiviajal,kui ma veel mingi 16-17 aastane oli jämmisime linnapeal ringi,sõber roolis ja uhke värk.Politsei pidas kinni ja ma samalajal küsisin Sõbralt,et õu,ega sul midagi pole millega ma õlut avada saan,sellepeale pani politsei pea aknast sisse ja ütles mulle,et Noormees,kas te olete loll,õlut avataks turvavöö otsaga
Mingi 2008 algus(võibolla 2007 lõpp)Kui politsei sa enda uhked esimesed sinised Skodad,jäin ma juhiloata vahele.Politsei uuris puuris seal ja küsis,millega tegelen,mina vastu et niisama.Teen mis saan jne,sellepeale kohe uuris mis mul enda nimel,2xe39 cabrio ja muud ninni nänni.Konstaabel kohe jumala pöördes,et hästi elame,tööl ei käi,koolis ka mitte jne...
Kuna ta peedistas mind suht jõhkralt hakkasin ise ka lolli mängima,kui oli vaja siis bemmi dokke välja otsida,ajasin suht tahtlikult sassi need corvette omadega

Sellepeale ment oli ikka jumala paanikas,Rääkis kui hästi elan ja tema ikka pere inimene ja rott,siis ma ütlesin sellepeale,et see on iga inimese enda valik.Et mul naist ja last pole ja kogu raha suunan nii nagu ise tahan,siis lõpus hakkas tal isegi endast kahju.
Läks siis kuu mööda ja selgus,et ma lähen kohtu viimase sõiduga,kuna sõite oli ajaga liiga palju all.
Politsei tahtis mulle aresti,mina rahatrahvi.Kui anti valida kas 2 ööpäeva aresti või 15 000.- trahvi valisin trahvi.Oi kuidas minu nägu oli pärast naerul ja politsei oma väga nukker
Ütlen ausalt,et kui mul lube ei olnud,sõitsin ma korralikult,ei ületand kiirust,turvavöö peal jne,nüüd aga kui load käes ja jumala savi.