Golf 2 on igati pommikindel, olen ise ka omanud, ostsin ta nagu põrsas kotis 5k osta.ee riigivara oksjonilt, õnneks oli masin enamvähem, sõitis omaljõul tlnast tartu, missest et polnd ühtegi pidurit ja veel mõni näpukas kallal, tartus tegin pidurid korda kohe üv ja kõik korras, käsa oli veide lahja, siis sebisin talle diiselmootori, mootor oli jälle nagu põrsas kotis, vana omanik ütles et mul 3a seal vedelend, et peaks töötama, no ok vast töötab, tõin koju ära ja kui peale hakkasin panema tegin avastuse, mootor 100% kinni, no kohe karter alt, saaled lõdvemaks ja siis hakkas ringi käima, siis saaled kinnipoole tagasi ja karter alla. ja mootor minukäes sõitis mingi 50 000 km maha, ei ma vahetanud peale eelsüüteküünalde midagi, isegi rihma ei suvatsend vahetada, rääkimata õlist mille esimene vahetustsükkel venis kamazi õliga 30000km kanti :S , arvan et sõidab tänaseni see mootor. -25ga oli pöördepill küttekulu oli 5.5 ja kui tiba vähem tallasid said 5ga vabalt hakkama. ja kogu remont mis ma ostukuupäevast tegin- esipidurid, mootor 1.8 66kw--> 1.6D 40kw, esiamordid, kõik pidurid. ülejäänu oli enda tuuning. Masina müüsin maha sellepärast, et üv sai läbi ja ükski üv punkt ei tahtnud mulle bensuka dokidega, diiselmootoriga masinale üv anda, ja arki ei hakkand minema. Ühesõnaga kui masin 1x korda teha normaalselt, sõidad temaga 1a vabalt ilma probleemideta
|