Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 22.02.2009 10:21 
Kasutaja avatar

Milbuck kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.
Sõidab naisterahvas töölt-koju. Tallinnast välja, peatab politsei. "dokumendid? tulekustuti?" olemas astub autost välja, avab pagassi-palun kustuti siin. Selge" palun meie autosse-teeme 3K trahvi-helkuri puudumise eest" :angry

oma naisterahvas või kuulsid kuskilt :bs

Tuttava naisterahvas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 10:54 

aivo28 kirjutas:
. kunagi oli ka päris koom lugu. tahab suht kujutlusvõimet :D juhtus se juba mõned aastad tagasi, kui sai veel hoogsalt rullnoka põlve peetud.

kimasime siis sigulliga kuskil Tapa linna taga ühte toredasse bensukasse lootuses miskit hamba-alla saada(õlut oli maa ja ilm :lol ). äkki kodanik sohver avastas et temast 100m eemal võmm väljas ja oma ohvrit "koinimas" hoolega. sups sigulliga esimese talu värava taha ja tuled-viled kinni kohe. kuna aga miski suur kutsa haukus ja meie jauramisega suurt päri ei old,siis otsustasime eemale metsatukka peitu pugeda. jalutasime siis mööda teed tagasi metsani. kukesed said siis orgasmi kätte sel ajal ja järgmine huviorbiit olime meie loomulikult. diskoga veeresid meile vaikselt järgi. seltskond pani kohe punuma, ma jäin ühe jõmmiga esialgu rahulikuks, kõht oli ka õlut liiga täis,et seda joostes loksutada. kui metsani oli veel ~30m , arvasime,et ka paras aeg plehku panna :D nuh, hullu krabinaga võpsikusse (lund oli ka meeletult) summ kuhugi kadakatutti peitu ja vaikus. võmm siis tuli autost välja,tatsas edasi tagasi natuke ja siis äkki...TULLLGE VÄLLLJA..........KOHE!! vastuseks oli räme naer metsast :D erinevatest kohtades. tatsas siis vana seal veel natuke ja läks minema. kartis ilmselt,et ta villaste sokkide sääred on pärast lund täis :lol

Tundub jah, et see teema on tüüpilise 'striitreisseri' (6 klassi haridusega töötu rullnoka) nutunurk. Mõni lööb endal rinnakorvi sisse, kiites kui kõva sepp on täis peaga ringi kimades. Ja kui siis hea hinnaga aktsiaid ostab, on maailm kõle ja ebaõiglane paik. Sinikuued võik selliseid moroone panna ilma vaseliinita :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 11:50 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.
Sõidab naisterahvas töölt-koju. Tallinnast välja, peatab politsei. "dokumendid? tulekustuti?" olemas astub autost välja, avab pagassi-palun kustuti siin. Selge" palun meie autosse-teeme 3K trahvi-helkuri puudumise eest" :angry

BEMARI535 kirjutas:
oopc kirjutas:
See lugu oli huvitav igatahes kus keegi oli kinni peetud ning pärast autost väljudes sai suure raha trahvi helkuri puudumise tõttu ja terve eestimaa kajas sellest.Oli see muinas jutt või ei ,ei tea keegi tänasepäevani .Mõni isegi rääkis seda ni inagu oleks endaga juhtunud.

Linnalegend. Kui tegemist on seadusliku korraldusega, siis selle täitmise eest kedagi karistada ei saa. Sama nagu nähes peeglis diskovalgust, ei saa sind karistada peatumist keelava märgi mõjualas peatumise eest.

Kas majanduslangus paneb inimesi selliseid rumalaid lugusid välja mõtlema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 11:51 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Johhaidii , see asi on küll ikka paras ulme kui selline asi tõesti juhtus. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 12:10 
Kasutaja avatar

Inc555 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Kõik ju tegelikult õige: asulavälisel teel ilma helkurita liikumine karistatav!
Aga mis siis saab, kui mul pole helkurit, peatatakse näiteks kiiruse pärast ja kutsutakse oma autosse protokolli vormistama. Kas saab ka keelduda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 12:29 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Inc555 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Aga mis siis saab, kui mul pole helkurit, peatatakse näiteks kiiruse pärast ja kutsutakse oma autosse protokolli vormistama. Kas saab ka keelduda?

Ei, sest tegemist on seadusliku korraldusega ja sa pead seda täitma. Seetõttu helkuri puudumise eest sellisel juhul karistada ei saa.
Nagu juba mainitud näide, et nähes peeglis sinist ja punast diskot, mis on seadusest tulenev peatumismärguanne sulle kohe seisma jääda, ei saa sind karistada, ka parima tahtmise juures, selle eest, kui jääd seisma peatumist keelava märgi mõjualas.

Muuseas, sinu väljamõeldise lükkab ümber ka Liiklusseaduse §74'36, mis sätestab maksimaalseks võimalikuks trahviks 600 krooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 12:32 
Kasutaja avatar

Minu kõige meeldejäävam kohtumine miilitsaga oli eelmise aasta novembris. Sõitsin oma Coupega mööda Tallinna ringteed Jüri poolt Viljandi maanteele. Olid siis miilitsad tee ääres ja trahvisid parajasti ühte Calibra venda, mina lendasin suht lubatud kiirusega mööda ja unustasin nad ka kohe. Siis umbes 4km pärast tuli Sausti fooriga ristmik ja 50 ala, jõudsin kollasega üle ja kiirus oli vahepeal 70 kanti. Kohe peale seda oli aga disko peeglis, mõtlesin, et kust need nüüd välja hüppasid. Peale tutvumist küsis herr miilits, et mis me siis valesti tegime. Mina muidugi mõtlen, et kust maalt ta näha võis. Pakkusin suundatuld, kollast foori, kiirust - ei midagi.
Miilits: no mõtle veel
mina: (mõtlen ja mõtlen) no ei meenu rohkem
miilits: nooooooo.....mis häält auto teeb?
audil oli siis suht otseläbi teema all ja häält tegi küll
mina: (annan gaasi, kuulan, mõtlen) täitsa tavalist häält teeb ju
miilits: tavalist!?!?!? sõitsid meist ringteel mööda, me mõtlesime, et tank läks!
mina: tohoh, autosse ei kosta vabsee
miilits: sellist asja ei tohi olla, kuidas rehvidega lood on?
9 tolli laiad veljed olid siis all ja nii cm jagu olid rattad koopast väljas
mina: mis neil siis häda on? nagu uued ju?
miilits: koopast väljas on, nii ei tohi olla
mina: aga need ei mahu koopasse
miilits: peavad mahtuma, tule meie autosse
Hakkas siis kohe kordusülevaatust vormistama. Summutist ma sain veel aru, et okei, ehk tõesti on häiriv ja ebaviisakas, aga rattad?
Küsisin siis uuesti, et misjaoks nende rataste pärast on vaja norida. Rehvid olid ülikorralikud, taga tutikad ja ees 6mm mustriga ehk peaaegu tutikad. Rääkisn, kui hea juhitavus ja pidurdamine ja asjad on. Miilits ainult irvitas selle peale ja rääkis, et see 1-2cm, mis koopast väljas on, viskab kive tagasõitjatele klaasi. Siis ma püüdsin tal silme ette manada pilti, kuidas viskab minu madal audi kive oma 1-2cm ja kõrvale võtaks näiteks 275 laia rehviga, kolm korda kõrgema X5. Õnneks ma trahvi ega midagi ei saanud, kordusülevaatus sattus kohustusliku ülevaatusega samale ajale ja tehti kaks ühes ära (tegelikult nii ei pidanud tohtima). Igaljuhul sai uus summuti ammu alla ja talverattad läksid ka siis alla. Mis kevadel jällle saama hakkab, on siis näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 12:36 

BEMARI535 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Inc555 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Ei, sest tegemist on seadusliku korraldusega ja sa pead seda täitma. Seetõttu helkuri puudumise eest sellisel juhul karistada ei saa.
Nagu juba mainitud näide, et nähes peeglis sinist ja punast diskot, mis on seadusest tulenev peatumismärguanne sulle kohe seisma jääda, ei saa sind karistada, ka parima tahtmise juures, selle eest, kui jääd seisma peatumist keelava märgi mõjualas.

Muuseas, sinu väljamõeldise lükkab ümber ka Liiklusseaduse §74'36, mis sätestab maksimaalseks võimalikuks trahviks 600 krooni.

Ei tea ma black-civicut ega ka tema tuttavat, kuid oma ringkonnas on samuti trahvi safnud. Tuled autost välja ja helkur puudub ning kirjutatakse protokoll ära.
Ma ei nimetaks väljamõeldiseks, pigem on mul nüüd autos helkur tuhatoosis :uhoh
600 on maksimum jah muidu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 13:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Eks olene ka olukordadest kus juhtumid kohalike konstaablitega kus räägitakse nagu naabrid äkki või konstaabel ka veidi seaduse vastane ning sõidetakse selliste eest ära jne .Õhtul tuleb konstaabel sauna ja arutatakse ,et miks kuigi lõbus oli.Tundub üks võimalik variant.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 14:03 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Milbuck kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

oma naisterahvas või kuulsid kuskilt :bs

Tuttava naisterahvas.

iga vähegi pädevam advokaat suudaks selle trahvi tyhistada lasta... kuna autos olles ei pea olema helkurit... ja võimalik, et mul jope ongi tagaistmel sellel hetkel kui ma mendile pagassi sisu tutvustan... ja kui autol tuled põlevad, siis oled sa teeääres nähtav... eriti kui mendi auto tuled valgustavad sind... ja helkurvest ei ole kohustuslik... ise arvan, et kes selle jutu välja mõtles, omab mingit kasu sellest... ta kas toob maale turvavarustust... ja nyyd kylvab paanikat... ja see on tal õnnestunud... õnneks mitte minunäol... kuna auto kustuti oli vana tõstsin toast ühe 6kg kustuti autosse. helkurvesti ei osta ja helkur on olemas jope kyljes mis autoga sõites ei ole seljas. Oleks ka helkurvest olemas siis peaks ilma helkurita minema ja selle pagassist ju võtma

edit: eile telekast reporteris tuli ka välja, et seaduses punkt mis ütleb, et aapteek peab olema firma autos tähendab seda, et kui auto on su tööandja oma, siis peab olema... liisingautos ei pea seda olema kuigi auto omanik on firma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 16:09 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
BEMARI535 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Inc555 kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Ei tea ma black-civicut ega ka tema tuttavat, kuid oma ringkonnas on samuti trahvi safnud. Tuled autost välja ja helkur puudub ning kirjutatakse protokoll ära.
Ma ei nimetaks väljamõeldiseks, pigem on mul nüüd autos helkur tuhatoosis :uhoh
600 on maksimum jah muidu

Natukene OT, aga kõigil on keegi tuttav, kes on niimoodi trahvi saanud. Samas, kellelgi ei ole ette tuua mitte ühegi konkreetse ISIKU nime või PROTOKOLLI koopiat ega ka muud, mis seda juhtumit reaalselt ka kinnitaks. Sellise situatsiooni eest ei saa ega ka tohi politseinik trahvi teha.

Uskumatu pullikaka jutt, mis levib nagu kulutuli, aga konkreetselt ei suuda keegi mitte kui midagi välja tuua.

Tulekustutite hullus on üle elatud, nüüd tuleb helkurite ja helkurvestide hullus. Keegi on suure koguse kokku ostnud ja nüüd surutise ajal vaja kiiresti realiseerida? :)

Priit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 16:24 
Kasutaja avatar

Mina ka seda ei usu, et politseinik kutsub välja ja siis teeb helkuri puudumise eest trahvi.
Üldiselt peaks jah lähedal olev politsei auto, kas oma ohutulede või vilkuritega, piisavalt nähtav olema.
Kuid mis helkurvestidesse puutub, siis neid ei nõuta ju minu teada?
Peab lihtsalt helkur olema, kuigi jah helkurvest on üks võimalus, helkur omale hankida.
Ka mulle, tööjuurest anti tööautosse helkurvest.
Üleüldiselt jään mina ikkagi selle juurde, et politsei ka eksib vahest ja reeglina ta sind ei torgi, kui sa ise teda ei õrrita või mõni su kaaslastest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 16:35 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Hiljutine juhtum.

Kui on näidata ette see protokoll, siis see tühistatakse. Sellest räägiti ka telekas, et see on juba inimeste mõnitamine, rahva mõnitamine ja et kui kellegile on nii tehtud, siis see kohe tühistatakse. Ja öeldi ka, et siiamaani on jäänud need kuulujuttudeks, et ühtegi protokolli pole nendeni jõudnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 16:43 

to:BLACK-CIVIC
Kui politsei kutsub Teid oma autosse protokolli vormistama ja te ei hooli trahvi suurusest, võite ka vastata
" Aitähh hr Politseinik, ma tunnen ennast siin oma autos väga mugavalt vormistame siin." Ja politsei peab väljas protokolli ära tegema:D
See mendi autosse minek ainult politseinikele vastu tulemine.
to: marksu
Kui sul rattad 1-2 cm koopat väljas on su auto gabariidid suuremad kui tehnilises passis... loogiliselt on see nagu kui ületad nt auto registrimassi. Ja selliseid punkte mendid jub tunnevad..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2009 16:50 
Kasutaja avatar

ottkal kirjutas:
to:BLACK-CIVIC
Kui politsei kutsub Teid oma autosse protokolli vormistama ja te ei hooli trahvi suurusest, võite ka vastata
" Aitähh hr Politseinik, ma tunnen ennast siin oma autos väga mugavalt vormistame siin." Ja politsei peab väljas protokolli ära tegema:D
See mendi autosse minek ainult politseinikele vastu tulemine.
to: marksu
Kui sul rattad 1-2 cm koopat väljas on su auto gabariidid suuremad kui tehnilises passis... loogiliselt on see nagu kui ületad nt auto registrimassi. Ja selliseid punkte mendid jub tunnevad..

mul on eest koopast 9 tolli lai velg mingi 2 cm väljas.....ja ülevaatusel aind korra küsiti et kas halb sõita pole....ja mainiti ,et politseiga võib pahandust tulla

thui thui...niipalju kui politsei mind nende velgedega peatanud on siis ei ole veel probleemi tekkinud......

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis