Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 16:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 21.11.2010 06:06 

oligi... :bs

Viimati muutis StreetRaceS4, 21.11.2010 12:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 06:16 
Kasutaja avatar

Öös on asju... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 11:14 

-Rotu- kirjutas:
Aga mina sain täna hoopis oma autot kahe ilusa tüdrukuga terve päeva pildistada ja nüüd panin pildid ööseks üleslaadima! :D

Jaga meiega ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 11:40 

Mingi müts silmini tõmmatud vahtralehega bmw mees arvas, et tõmbab mu "perevagunile" koti pähe. Siiski, milleks viisakalt minu taga valgusfoori oodata ( ühtegi teist hingelist polnud ), kui võib ka kõrvale tõmmata ja üritada ju. Ürituseks ta jäigi, õnneks on perevagunist Audil 150kw, nelikvedu ja manuaalkast. Aga ju ta arvas, et see TDI seal taga annab põhjuse nokkida. Järgmiste buumerimeesteni :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 11:44 

Midagi ei saanud aru!
Et siis oli 2 realine tee, kus ta sinu kõrvale tõmbas? Mis selles ebaviisakat on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 11:58 

Mainisin ju ära, et valgusfoor oli. Ehk siis ma seisin valgusfoori taga, kodanik bmw-ga mõtles et tuleb paremasse ritta ja siis veidi hiljem kui on ehk mööda saanud keerab mulle ette kuna parem rida ei läinud otse edasi erinevalt vasakust kus mina seisin, vaid keeras omakorda paremale ära.
Tanel, auto sai just tänu antud kompotile valitud ja kusjuures präast golfi müüki oli jube raske see otsus teha kuna ei olnud nagu midagi sobivat :P Automaatkasti niipea veel ei taha õnneks/kahjuks. Ja see 3.0 V6 TDI on ikka tunduvalt etem mootor kui 2,5 V6 :) Enne tegin põhjaliku uurimistöö läbi Audiklubi ning esimese asjana läksid vahetusse ketipingutid, mis on selle mootori nii öelda murelapseks.
Aga 150kw, 450nm ja 0-100ni 7.4 sekundit ja sai eelmisele autole asendus leitud.

Edit: loodetavasti sajab maa täna valgeks, praegu aknast vaadates nagu vähe lubaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 12:14 

suusabaas kirjutas:
corbe, kas ilma kehtiva liikluskindlustuseta on muidu mõistlik ringi sõita? :D

:uhoh :uhoh Mida kuradit, ise võtavad iga kuu mul raha maha ja nüüd siis näitab et kindlustus puudu? Ok asun kohe swedbank varakindlustusest asja uurima. Tänud tähelepanu juhtimast :D

Edit: Ma vahetasin autonumbrit ja kindlustus on siiamaani kirjas vana numbri kohta. Kusjuures meilitsi andsin teada, et toimus numbrivahetus ja vastati et kõik on ok ja poliis jms muudetud. Paistab et siis mitte :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 12:24 

Kuidas võiks näha välja teise osapoole jutt? Sõidan mina kerges tempos oma sõitu kui ette jääb üks loivav austatud pereisa, jah mõistan, tal oli raske päev tööl ning kindlasti saab veel naise käest ka kodus pähe, kuna usustas mune osta. Tuleb foor, kui nüüd kiirelt paremalt mööda sutskan ja oma teed lähen, siis selleks lühikeseks hetkeks meie kontakt ka jääb, reastun ta kõrvale ja mis ma näen – juba tõmblevad ta lihased ja rohelise süttides ta must suitsurida järel minema tõmbabki, aga mis see nüüd oli? Kust ja milleks nüüd see? Võtan peast oma silmini tõmmatud mütsi, sest salong on hakanud soojaks minema ja jälle loivab ta mu ees.
Ps. Poleks arvanudki, et kõige selle vallandumiseks oli vahtraleht ja bmw. Kindlast arvab veel, et olen rullnokk ja tema mulle ärapanemine "õigustatud tapmine"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 12:34 

Millisest pastakast sina nüüd jutu välja imed Tõnis?
Hommikul enne 10t õnneks ei saanud mu tööpäev läbi ja sarnase intsidendi tõttu on sama foori taga mulle eelmisele sõidukile MB Sprinter tagant sisse sõitnud kuna terve rida pidi äkiliselt pidurdama vaheletrügija tõttu. Paremat rida on a la 200m ja see on mõeldud ära pööramiseks, milleks pean mina pidurdama hiljem et sind vahele lasta või sinu taga venida?
Ja mitte mina ei hakanud kihutama, vaid seda kodanik oma autoga kõrval reas. Mina lihtsalt andsin vähe rohkem gaasi kui tavaliselt.
Ühesõnaga erinevad asjaosalised näevad seda erinevalt, pikk jutt s*tt jutt. Fakt on aga see, et selliseid trügijaid ma kohe isuga ei taha vahele lasta. Võid ilusti kannatada selle paar sekundit ja jõuad ikka oma sihtpunkti.

Edit: Vaevalt see Tõnis oli, pigem foorumis on suhteliselt raske üle kanda ja teada anda, mis tegelikult juhtus. Siinkohal mõtlen, et kust pärineb tema fakt et bmw pidi minu taga kuidagi venima või loivama? Ma seisin juba sekundeid ja ootasin rohelist kui tema sinna jõudis :)

Viimati muutis corbe, 21.11.2010 13:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 12:58 

Tõnisele tõmmati kott pähe ning nüüd üritab end siin õigustada?Võimsam auto on vaja osta,mitte siin halada :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:12 
Moderator
Kasutaja avatar

ouc- kirjutas:
-Rotu- kirjutas:
Aga mina sain täna hoopis oma autot kahe ilusa tüdrukuga terve päeva pildistada ja nüüd panin pildid ööseks üleslaadima! :D

Jaga meiega ka :D

Tahtsin just kirjutada,et sheeri kama vana :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:26 

corbe kirjutas:

Polnud päris kindel kas vastata! Taas olen saavutanud olukorra kus oletasin, et minu kergelt iroonilist üllitist on lihtne aduda, aga põhjustas hoopis mõningast mõistmatust ja solvanguid, ent taas luban olla tugev ja nutma ei hakka – ehk ainult õrnalt kalkvel silmil püüan ennast parandada. Sarnane liikluskorraldus on lennuvälja juures, kus põhirida (tartu mnt) läheb keskel otse ja parem kaob ära. Kui me seisame kõrvuti kuusepuu all ja nautleme säravaid värve, siis pole ju kuskil mingit rodu – mis minu pärast peaks pidurdama, ma ju lähen oma teed, eriti veel nädalavahetuse hommikul kell 10, kus liiklustihedus pole tipptunniga võrreldav. Ehk leiad endas seda inimlikku heldus ja andestad mulle mu kärsitu noorusliku kärsituse ja ei püüa teinekord laskuda minu tasemele, et mind siis justkui õpetada, see ei paista õpetusena, vaid sarnaselt minule tühipalja kargamisena. Jah mõistan ka seda, et selline lõikamine on taunitav, aga ikka juhtub ju ega mina süüdi pole, et mu ainus eneseväljendus on mu bmw ja naist saab katsu ainult kuskil peol… on nemadki pooleldi laibad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:30 

Tõnis_S kirjutas:
Kuidas võiks näha välja teise osapoole jutt? Sõidan mina kerges tempos oma sõitu kui ette jääb üks loivav austatud pereisa, jah mõistan, tal oli raske päev tööl ning kindlasti saab veel naise käest ka kodus pähe, kuna usustas mune osta. Tuleb foor, kui nüüd kiirelt paremalt mööda sutskan ja oma teed lähen, siis selleks lühikeseks hetkeks meie kontakt ka jääb, reastun ta kõrvale ja mis ma näen – juba tõmblevad ta lihased ja rohelise süttides ta must suitsurida järel minema tõmbabki, aga mis see nüüd oli? Kust ja milleks nüüd see? Võtan peast oma silmini tõmmatud mütsi, sest salong on hakanud soojaks minema ja jälle loivab ta mu ees.
Ps. Poleks arvanudki, et kõige selle vallandumiseks oli vahtraleht ja bmw. Kindlast arvab veel, et olen rullnokk ja tema mulle ärapanemine "õigustatud tapmine"

+1
Sellist käitumist ei oskagi sõnades viisakalt seletada..aga eks iga pereisa soovib kuskil kellegile "ära panna" .. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:36 

Nojah noh, kuidas kellele. Internet nagu näha on üks üllatavalt suur ja lai koht. Esiteks ei ole ma pereisa kellel oleks lapsi, vaid perevaguniks koolonites nimetasin siinkohal universaalkerega autot. Ja paneb lausa imestama millised maagid siin koos on, et suudavad lausa välja lugeda kellel on lapsed ja kes on kui vana? Vapustav :)
Kogu selle teema lõpetaks ma niimoodi:

Pilt

Vähemalt on hommik tänu teile lõbus ja huvitav olnud :D
Ja sellistele tõmblevatele rullnokkadele jäängi " ära panema" liikluses kui juhtub võimalus olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:37 

Täpselt samamoodi võid ennast põhjendada see, kes ei lase maanteel kellelgi endast mööduda. Mine tea, mida ta mööda saades teeb, äkki isegi pidurdab ja keegi sõidab möödalaskjale tagant sisse.

Aga vähemalt hea lugu, ja hea enesetunne oma triumfi üle.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis