ison.ts kirjutas:
123 kirjutas:
Sorry aga ei pea eriline geenius ju olema et aru saada kas kasutatakse led-i,gaasi või halogeeni.

Loetud sekundite jooksul? Pimedal ajal trassil? Kiirustel 100+-10 kmh? läbi vihmaudu sitase esiklaasi? Eristada korraga mersu mudel, udukas ja park ja Led ja xenon?
Mina kindlalt ei suuda. Kõik kes suudavad on minu silmis erilised geeniused. müts maha sinugi ees.
Ju Sinu silmaring on nii kitsas, et Sa ei tee Dacial ja Bentlyl ka vahet. Sorri vana, aga selles pole teised süüdi. Tasukas nagu siis ise ennast veidikene arendada ehk, et jóuda teistega samale järjele? Ei tasu teisi maha teha selles, et Sina ei suuda automarke eristada ka isegi pimedas. Kui vastutulev auto on Sulle nii ligidal, et Sinu lähituled valgustavad selle ära, siis on juba autot näha ning kui vähegi marke tunned, saad aru, mis autoga tegemist.
Antud mersu paistis kaugel silma juba ja W211 Mercedes on kergesti tuvastatav, kui ta sóidab park+udu. Ja kui sa ei suuda erinevatel valgusallikatel ka vahet teha siis

EDIT: Ja mina küll sitase esiklaasiga ei sóida, et enda ja teiste elud ohtu seada. Kui sul vähegi on kojamehed töökorras ja korralikud ning aknapesuvett jagub siis ei tohiks mingit probleemi olla. Endal on klaasid ära ka vahatatud ning isegi vihmase ilmaga teise auto järgi sóites pole mingit probleemi läbinähtavusega. Eriti kui autole veel kojamehed leiutatud on.