Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 18:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 168 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Galant Wagon Sport Edition 2.4GDI 1999 -joker
PostitusPostitatud: 23.11.2010 14:02 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
cali kirjutas:
Sai vist tna oma silmaga ära nähtud Jõhvi Neste ees, tegin tööd parajasti Tanklas ja olin ise MB, suht kindel, et sina olid :)

Sa olid üks nendest, kes seal Neste sissesõidu juures asjatasid? Mingi tume auto ja üks mersu seisid seal ja paar tüüpi juures, üks neist veel vaatas nagu järgi Mitsule. Läksin muidu jah kuskil kella poole nelja paiku v nii Stokkerist Nestesse, a kuna Neste kaart oli koju jäänud, siis kõplasin edasi Alexelasse. Aga jah, niipalju kui ma tean, siis see on Jõhvi kandis ainuke 8.gen universaalkerega Mitsubishi Galant. Vähemalt selliseid velgi pole kellelgi teisel nagu minu autol hetkel all on :D

Seep see olin vist min ajah, kes järgi vaatas putka juures asjatasin jah.
Mitsu on ilus ja katkine pamper ei hakand silmagi.
Kahju, et ilmad sellised kehvad on ja autot puhtana on võimatu, eriti veel tumedat autot :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 19:04 

20vT seda võid sina väita. Pidid vait olema siin teemas edaspidi ju?!

cali, kle jah, tumeda auto viga, saab kergesti staseks, a no mis teha. Katkine pamper on suht hästi paigatud, ei hakka väga silma, ligidalt vaadates on näha.

Täna sai siis autol ära vahetatud küünlad, lootuses, et ehk lõpeb tõmblemine ühtlasel sõidul. Pärast vahetamist oli suur ootus...aga ei. Sama seis. Järelikult on viga ikkagi tahmases sisselaskekollektoris. Virumaal vist keegi sellise tööga ei tegele (esindusse ei kavatse raha laduma minna), seega peab uurima, kas Tartus leiab kedagi, kes selle puhastustöö ära teeks. Mõnus tuisk tabas täna meie kanti, mistõttu täidab Mitsu jälle lumesaha funktsiooni...aga hästi aeglase lumesaha funktsiooni, kuna puudub igasugune huvi uue pamperi ostmiseks. Sai järjekordne 1000km sõidetud ja keskmine kulu 8.2 liitrit sajale, mis ei ole just palju, sellest enamus ka linnasõidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 20:32 
Kasutaja avatar

Seda postitust lugedes ma ei saanud lihtsalt vastamata jätta.
Aga loodan, et tuvastad peagi selle salapärase vea põhjuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 21:20 
Kasutaja avatar

Kas vahetasid autol aind küünlad ära...kui nii siis mine ja vaheta ka juhtmed ära. Mul audil oli kunagi selline jama et mudkui tõmbles rahulikult sõites...eriti lõi välja niiske/märja ilmaga. Kuna enne seda olid küünlad bahetatud siis läksid vahetusse ka juhtmed...ja voilaa...viga kadus 8)

Mai tea kas su autol gaasi siiber (ehk trosselklapp) on? Kui on siis see puhastus peaks ka aitama sellisele asjale....eriti veel kui asi juhtmetes on ja siis pensiini põlemine ei toimu korralikult.

Aga alusta juhtmetest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 21:43 

Peab uurima hakkama jah, et mis seisus küünlajuhtmed on. Eks ma käin ta üksipulki läbi, küll mingi hetk jõuab lahenduseni kah. Kas vigaste küünlajuhtmete tõttu võib tühikäigul tähendada kerget pööretekõikumist samuti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 21:46 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Peab uurima hakkama jah, et mis seisus küünlajuhtmed on. Eks ma käin ta üksipulki läbi, küll mingi hetk jõuab lahenduseni kah. Kas vigaste küünlajuhtmete tõttu võib tühikäigul tähendada kerget pööretekõikumist samuti?

Jep nii see on et küünla juhtmed võivad mõjutada ka tühikäigul pöörete kõikumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 22:05 

emmure kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Jep nii see on et küünla juhtmed võivad mõjutada ka tühikäigul pöörete kõikumist.

Selge, siis järgmine koht kuhu ma vaatan ja uurin, on küünlajuhtmed. Tänud nõuande eest!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 22:15 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
emmure kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Selge, siis järgmine koht kuhu ma vaatan ja uurin, on küünlajuhtmed. Tänud nõuande eest!

täna mind siis kui abi oli :D sest kunagi ei tea mis samu sümptomeid võib tekitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2010 22:43 

:D noh, ega seal palju variante enam olla ei saa. Kas küünlajuhtmed või sisselaskekollektori tahmumine (see võib drosselklapi ka suht kähku prse keerata, nii väideti mitusbishifoorumis). Bensufiltri ma välistaksin, sest siis ta jõnksutaks ka kiirendamise ajal, aga kiirendamise ajal auto ei jõnksuta. Muidugi, minek ei ole ka päris see, mis peaks olema 110kw auto puhul... Homme tööpäev, neljapäeval lasen küünlajuhtmed ära kontrollida testriga tuttaval elektrikul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 12:22 

Nii igaks juhuks küsiks, et kuivõrd raske on küünlajuhtmeid kodus ise vahetada? Juhtmed lähevad süütepooli külge, mille piibu otsas on siis küünal. Kellelgi on seda kogemust, siis võiks jagada infot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 12:57 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Nii igaks juhuks küsiks, et kuivõrd raske on küünlajuhtmeid kodus ise vahetada? Juhtmed lähevad süütepooli külge, mille piibu otsas on siis küünal. Kellelgi on seda kogemust, siis võiks jagada infot.

vana maha ja kohe uus peale....mina tegin vähemalt nii....seal peaks ka nr.id peal olema...aga kõige lihtsam ühekaupa maha võtta.....ja sama pikk asemele panna...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 13:10 

emmure kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

vana maha ja kohe uus peale....mina tegin vähemalt nii....seal peaks ka nr.id peal olema...aga kõige lihtsam ühekaupa maha võtta.....ja sama pikk asemele panna...

Selvä. Mingid nrid on seal peal küll jah. Homme lähen kontrolli nendega ja siis kui on tuksis, vahetan reedel ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 13:12 
Kasutaja avatar

Pumba sisese kütusefiltri oled ikka ära vahetanud? Sisselaske kolle puhastamise võid ära unustada, ainuke inimlik varjant on gaasiklapp maha keerata, see korralikult ära puhastada, autole uuesti tühikäik selgeks õpetada ja tolmuimejaga suuremad tükid kollest välja imeda. Kollektorit täiesti puhtaks ei saagi, vähemalt ilma seda autolt eemaldamata ja mitu päeva kuiskil vannis leotades. Plus on veel paar asja mida tuleb aeg ajalt mitsu originaal testriga paika keerata, et see aretis toimiks. Ja kui kõik need ei aita siis tuleb kütusepump vahetada(u8k)

Küünlajutmeid selle aasta jooksul mis mitsus töötasin küll ühegi gdi-l vaja vahetada polnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 13:15 
Kasutaja avatar

Muidu diagnossis pole käind?
Meil oli kunagi suht sama jama ei liikund ka nagu pidi ja kohati jõnksutas küll aga teistmarki autoga .
Meil oli veaks õhulugeja.
Kuigi raske on siin foorumis midagi arvata ja pakkuda mina käiks enne diagnostikas kui vahetama hakkaks midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 13:16 
Kasutaja avatar

tavaline diagnostika(väljaspool esindust) ei näita midagi selle mootori kohta

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 168 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis