Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 236 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: ARK ja autokoolid
PostitusPostitatud: 15.11.2010 01:12 
Eliit

Keegi viimaselajal veoauto ametikoolitusel on käinud ? Kas tõesti peab algkursuse puhul kiirendatud korras 2 nädalat käima 70 tundi ehk 5 päeva nädalas ja mingi 7 tundi päevas ja tavakursusel 140 tundi mille miinimum ajaks on 4 nädalat ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 22:11 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Keegi viimaselajal veoauto ametikoolitusel on käinud ? Kas tõesti peab algkursuse puhul kiirendatud korras 2 nädalat käima 70 tundi ehk 5 päeva nädalas ja mingi 7 tundi päevas ja tavakursusel 140 tundi mille miinimum ajaks on 4 nädalat ?

Tahaks ka selle kohta teada. Load sain kätte aga tööd ikka teha ei või :p

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 22:15 
Kasutaja avatar

photograph kirjutas:
Iff kirjutas:

Tahaks ka selle kohta teada. Load sain kätte aga tööd ikka teha ei või :p

Kui oled alla 2 aasta C-kati omanud siis peab jah selle 70h ära kannatama.
5 aasta pärast uuesti ja siis 35h ainult.
(aides vähemalt niimoodi).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 23:20 

esimene laks kestab jah mitu nädalat kui ametlikult teha... järgmised korrad iga 5a. tagant on mõnepäevased.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 23:34 
Kasutaja avatar

Tahaks küsida sellist asja, kui B kategooria 3 korda sõidu läbi kukud kas siis on korduseksam teoorias ? Enne oli, aga kas praegu kehtib ka see jama ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2010 01:12 
Kasutaja avatar

Kui ma tahan osta lisatunde autokoolist, siis pean esitama selle tõendi, eks?
Aga kui see papper on ARK'is ja teooria tehtud, mis siis saab?
Kas üldse on võimalik a la 2 aastat hiljem (samast) autokoolist tunde osta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 15:36 
Kasutaja avatar

Kombimiis kirjutas:
Kui ma tahan osta lisatunde autokoolist, siis pean esitama selle tõendi, eks?
Aga kui see papper on ARK'is ja teooria tehtud, mis siis saab?
Kas üldse on võimalik a la 2 aastat hiljem (samast) autokoolist tunde osta?

kaua koolieksamid üldse kehtivad, enne kui neid uuesti sooritada tuleb ? minuarust oli vähemalt kunagi ajaliselt see piiratud.
sõidutunde peaks saama osta absoluutselt. irmus kirved kipuvad aga olema.

edvin0212 kirjutas:
Tahaks küsida sellist asja, kui B kategooria 3 korda sõidu läbi kukud kas siis on korduseksam teoorias ? Enne oli, aga kas praegu kehtib ka see jama ?

kui 3 korda sõidu läbi kukud, peaksid minema tagasi autokooli ja võtma mõned sõidutunnid. :bs

Aga rääkides autokooli kursustest, siis elukaaslase otsustasin ka autokooli panna. On ta juba mitu aastat hoogu võtnud. 3. nov pidi pihta hakkama aga kuna kursusele piisavalt rahvast kirja ei pannud, lükati 24. nov'le algus. siit küsimus, kas kõik pärnu inimesed käivad aides ja bussipargis :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2010 17:43 
Eliit

Kuigi mina olen Haapsalu ja Tallinna inimene siis viimati sai küll pärnus Aides käidud ja lähen varsti jällegi..

Aga ametikoolituse kohalt mis varem küsisin.. et jah, nii kurb kui see ka poleks peab 2 nädalat ära käima mis alguses hirmutas seetöttu, et siis ma ei saa ju 2 nädalat tööl käia aga õnneks sain Pärnu Bussipargis normaalsed ajad ja käin iga nädal natuke aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 19:46 
Kasutaja avatar

Tänasest ka (B-kat) load olemas. Suht rahulik vend oli ka kõrval, ütles et ma üks mõnest, kes täna läbi saanud. (Kõik sõitjad peale minu olid täna nõrgema soo esindajad) Paljud ei pidavat libedaga hakkama saama jne. Aga edu neile kellel see tee veel ees. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 22:24 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No sellised teevad suvel load ning lasevad paar piruetti männiku liberajal itsitades ja lastakse linnapeale lahti.Ja kui sellistega veel hetke oludes kasvõi õppesõite linnapeal tehakse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 22:43 
Kasutaja avatar

kuule, R4X, ma läksin räigelt närvi nüüd ja võtsin kohe liiklustestid ette, hirmutasid mind ära oma jutuga..
mul veel maantee+plats teha, ehk jõuab napilt enne uut aastat. pikad need arki järjekorrad tallinnas ja sauel on üldse?
a see on päris äge, et saue sõidud ka nüüd tallinnasse ümber kolisid :D :kill

karri naine : )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2010 00:53 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
Aga rääkides autokooli kursustest, siis elukaaslase otsustasin ka autokooli panna. On ta juba mitu aastat hoogu võtnud. 3. nov pidi pihta hakkama aga kuna kursusele piisavalt rahvast kirja ei pannud, lükati 24. nov'le algus. siit küsimus, kas kõik pärnu inimesed käivad aides ja bussipargis :D ?

Korralikud koolid ka, selles suhtes müts maha...su naine käib kesklinna omas, minu teada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2010 12:24 
Kasutaja avatar

Kas keegi veel on puutunud kokku sellise vennaga Tallinna ARKist nagu Ingvar Kütt. Kogemused temaga ? :) ma oleks hea meelega ta ära tapnud täna :) jäin suunatule näitamisega tsipakene hiljaks mille tagajärjel saatis ARKi. Sõit oli kestnud kõigest 10 min. Esimesel korral kukkusin ka temaga läbi tühjal kohal. Vend on ise Saue ARKist siia rännanud ja viib eksameid laupäeviti läbi. Igaksjuhuks hoiatan neid kes tahavad ARKi minna, et jumala eest ärge selle venna peale sattuge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2010 15:17 

jOnts kirjutas:

Aga kas su elukaaslane tahad käia kindlasti ainult klassiloengus? Hetkel on autokoolidel õpilastega nagu on, seega soovitaks e-õpet sinu elukaaslasele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2010 03:57 

edvin0212 kirjutas:
Kas keegi veel on puutunud kokku sellise vennaga Tallinna ARKist nagu Ingvar Kütt. Kogemused temaga ? :) ma oleks hea meelega ta ära tapnud täna :) jäin suunatule näitamisega tsipakene hiljaks mille tagajärjel saatis ARKi. Sõit oli kestnud kõigest 10 min. Esimesel korral kukkusin ka temaga läbi tühjal kohal. Vend on ise Saue ARKist siia rännanud ja viib eksameid laupäeviti läbi. Igaksjuhuks hoiatan neid kes tahavad ARKi minna, et jumala eest ärge selle venna peale sattuge.

Kui kiusatakse põhjendamatult, siis appelleri. Kogu sõit ju salvestatakse mitme aparaadiga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 236 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis