Niimodi, talv käes, lumi maas, auto peaks nagu kuskil peidus olema...aga ei ole. Vana hea koht kus ta viimased talved olnud on langes paraku ära ja mul on kuri kahtlus, et se talv ta tänavatelt ära ei kao...saabki vaadata kuidas talvel käitub, vaja siis kunagi millalgi talverehvid muretseda, hetkel nagu ei näe vajadust kuna päris huvitav on ilma liikurita jalksi pedaalida.
Lõpuks ometi saan ka rõõmuga tõdeda, et miskit on katki, eelneval märjal ja niiskel perjoodil hakkasid esinema mingid huvitavad tõrked, sõites läbi lombi kaob jõud ära, põõrded lendavad alla ja oi milline meeldiv jõnksutamine. Üldjuhul kui autol temperatuur normi läheb siis seda ei esine, suht lame on just siis kui ette on jäänud järjekordne lomp mille läbimisel vesi üle katuse käib ja ebaõnnekorral kuskil ristmikul fooritaha seisma peab jääma on kole saast kohalt ära saada, viimanekord saigi suure surmaga kuidagi mustamäel statoili kulgetud ning seal siis oodatud, et äkki miski kuivab ära, väike kohvi ja meeldiv kaaslane ja suht savi tehnilisest probleemist... kohapeal tuuritades seekord miskipärast pöösded üles ei läinud vaid käis pauk ja suri välja... mingiajapärast läks ilusti käima ja jäigi käima. Kindalaekas ootab uus küttefilter, et vaatab kui see ära vahetada kas toimub ka mingi muutus.
Vaga positiivne on ka see, et salongi puhurid hakkasid enne suuremaid sadusi täiesti iseseisvalt uuesti tööle, peale aastast mitte töötamist...limpsisin trev2 ees kohvi ja ootasin sõpra, mootor oli väljas kuid süüde sees, et nooti kuuleks ja lihtsalt käis plõks ja mingi liiva voolamise hääl ja hakkasid puhuma... mulle sobib, suht jama oli sõita kui auto aknaid kattis kelmikas seksi-udu ja vaz tüüpi sõiduki stiilis sai sõiduajal Lambi majapidamis paberiga tankisti silmaavasi esiklaasile moodustatud, korra isegi tänu sellele ei märganud kõmpivat tumedas mammit, kes sai soliitselt vist lombilaine kaela... ma tuntsin ennast väga halvasti ja natukene ka munitsipaal kurjategiana kuid emotsioon vaibus kui mõistsin, et ta just sel ajal sai kapuutsi pähe ja ilmselgelt ta mu numbrit ei näinud.
Sai ka veendutud, et selle autoga on võimalik väga edukalt ka õppesõitu teha ja studendil tuli se palju paremini välja jaguari kui saksa vag universaal käkiga.
Haabersti prisma parklas ainus kord kui tõesti oli kiire ja otsustasin, et pargin oma auto natuke rohkem ukse lähedusse suutis mingi vanaema ke"ia parema esitiiva koopaäärepealt mul värvi maha nühkida...et tal istmiku karvad sissepoole kasvama hakaksid.
Mingit pilti kah

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.ushetkel natuke progresiivsemas hanges peidus...kaevamine saab lõbus olema