Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 01.12.2010 16:20 

Tere

Iff seletas: "Raasiku-Maardu vaheline tee oli täna hommiku ebareaalne. Teed näha polnud ja lükkamatta. Iga 300m tagant oli keegi hanges."

Ära muretse, pole Sa ainuke, iga aasta talvised rõõmud.
Iga nädalased maalesõidud: Kolga, Loksa, Vihasoo (Harjumaa) teed puhtad. Võsu (Lääne-Virumaa) teed masendavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 16:37 

Black66 kirjutas:
tomcraft kirjutas:
Minu arust see soolatamine on yltse täiesti taun teema. See suvaline lumi pole ealsegi nii hull, kui see s*tasoolapläga kokku, mis rehvi peale mätsib, ja oled nagu kits libedal jääl. Selle asemel võiks rohkem sahkasid kasutada(KA KÕNNITEEDEL) ja soola raha eest mingit talverehvi toetust pakkuda...(et kõik saaksid endale normid rehvid alla osta, mitte ei sõida suvekatega talv läbi 20 km/h) :)
+hea on see ka, et kui tee on lumine sõidavad kõik korralikult (välja arvatud ise hakanud kymkhanad), aga kui soolapuistur läbi sõidab, on kõigil tunne,et nonii nyyd on suvi ja täie p*asaga lapp põhja, aga esimene kõrvaltee mis tuleb sõidetakse otse aeda/posti, sest sinna puistur ei jõudnud. Tartus on oi kui palju tänava riste kus on toorelt aed sodiks lihtsalt sõidetud...

Sul on kusjuures täiesti õigus, et see soolasupp on libedam, kui lihtsalt ära sahatud lumi. Kuid tänavakoristajad tegutsevad vastavalt omavalitsuste nõudmistele, mis kahjuks suuremates linnades on päris ajuvabad. Elan ise Tallinnast väljas 60km, Märjamaal ning siin ei pane keegi mingit soola, palju parem sõita. Kuid eks tee see linnaisadele selgeks.

No see polndki kivi kapsaaeda.
Arvata on, et sahamehed ei tee seda omaalgatuslikul maailmaparandus eesmärgil. Lihtsalt meeldis korraks suurelt mõelda ja pilti natukene laiemaks tõmmata (kuigi 99,9% ei muutu sellest midagi :( )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 17:09 

Hendri kirjutas:
Kanama viadukti üks keerd läbi driftitud :rokib

Tegelt paar nädalat tagasi juba, aga noh, niisama kõvatamiseks, jou.

Tegelt avatud difrist kopp ees. Samuti tahaks lisaks veel ka maasturit :(

Pane suvekad alla,on lõbusam

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 17:16 
Kasutaja avatar

ouc- kirjutas:

mine sõida sealt viaduktilt alla oma lolli jutuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 20:35 
Kasutaja avatar

Kas täna kuskil Tallinnas ühine legaalsel kiirusel kurvide võtmine kah toimub? tuleks teeks liikuvat pilti väheke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2010 00:44 
Eliit

Ilus vaatepilt on ikka küll,kui lumisel teel tagasõitev auto võtab asendisse ja sööstab kõrvaltänavasse külgees.

Tervitused valgele sierrarile viimsis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2010 16:31 

rosco kirjutas:
Ilus vaatepilt on ikka küll,kui lumisel teel tagasõitev auto võtab asendisse ja sööstab kõrvaltänavasse külgees.

Tervitused valgele sierrarile viimsis.

Universaal kerega sierrari oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2010 20:26 
Eliit

Minuarust oli sedaan,aga võin ka eksida. Korraks peeglist märkasin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:51 
Kasutaja avatar

peab ka mingid rohkemate naeltega papud vaatama, käesolevatel vast 4 tk terve ringi peale oli m+s idele alla jäänud, läks 80 pealt kurvis jubedalt lappama ja mingi´´ vajuta pedaali, t6mbab sirgeks´kyll ei olnud sest pidamist pole naastudeta m+s il jää peal absoluutselt, kärmelt sai rooliga korrigeeritud ja käik välja v6etud ( automaat) et sai kuidagi rattad maapinnaga kontakti uuesti, päris selline ärev hetk oli... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:32 
Kasutaja avatar

täna oli terve tartu lumeseguseid tänavaid täis, kus aga tahtsid, sai driftida nii mis jaksas, isegti anne ring polnud kl 2 päeval puhas, õrnema gaasivajutusega sai juba külg ees ringil sõita :P
Ja vot see oli see koht, kus vanainimesed oma fordidega vaatasid, et bemmivennad on huligaanid ja vandaalid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:34 

See talv on tõeliselt alles nädal aega kestnud ja mul on tõsiselt kopp ees sellest!!! Teed mida ma läbin tööle-koju sõiduks 70km on kõik niiiiiiii treppis kui vähegi olla annavad. Läbin 3 maakonda. Lääne-Viru, Järva, Harjumaa. Kõige paremad teed on Järvamaal, kuna seal olid sahad möllamas kohe hommikul peale eelmise kolmapäeva esimest tuisku. Harjumaal aga suvatseti kõrvalteed(või noh mis kõrvaltee ta nüüd ikka on Jäneda-Perila-Kose-Jägala) alles õhtuks või järgmiseks päevaks lahti lükata, kuid selleks ajaks olid nad ammu nii treppis kui vähegi olla said. Alavere kant on selline kuumaastik, et karju appi :waah

Ma ei tea, väga üle 60-70km/h ei taha nagu vajutada- autost hakkab kahju. Kindlasti need treppis teed teevad veermikuga oma töö??? Mulle väga ei jõua kohale miks mõned ei hooli oma masinast ja nad suudavad sõita selle teepeal 90+ (loomulikult see kinnisõidetud treppis tee kannatab seda) aga noo kas autost kahju ei hakka? :D Arvan, et need kes lubatud sõidukiirusega+enam, liiklevad tööautodega ja no siis väga ei morjenda see tee seisukord. Ma ka ei põeks niipalju, kui oleks töömasin treppis teedel. Võibolla on ka asi selles, et üheks liiklusvahendiks on selline väiksemat sorti uus Seat. Kas siis kehtib põhimõte, et mida suurem auto ja suuremate rehvidega(maasturid jm) masin, siis see treppis tee effekt ei ole nii hull?

Igaljuhul tahan kevadet!!!! 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:36 
Eliit

ouc- kirjutas:
Hendri kirjutas:
Kanama viadukti üks keerd läbi driftitud :rokib

Tegelt paar nädalat tagasi juba, aga noh, niisama kõvatamiseks, jou.

Tegelt avatud difrist kopp ees. Samuti tahaks lisaks veel ka maasturit :(

Kanamal riivasin napilt piiret aga Jälgimäel sai üks õhtu korralikult junn püksi lastud kui nurga taga 2 audit ehk oli teeääres parkimas ja ma rahus 70ga risti Sausti poolt Sakupoole alla tulin :D

Ja igasuguseid lolle trikke ala 90kmh Jüri suurel ringil 2 tiiru järjest külgees jne asju teen mina universaalkerega MUSTA Sierraga.. Liigun igapäev Jüri, Aruküla, Saku, Laagri ja tihtipeale Tallinna vahet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 04:28 

Esimesed k2ssarid inglismaal ka tehtud.. naljakas on ikka kuidas inimesed siin lumega ei oska toime tulla.. Londonis 2 cm lund, ja miinus 7, koolid on kinni, bussid ei soida, rongid hilinevad 40minti kui yldse soidavad.. ja autodega no mehed ma ainult irnun oma too kaaslaste yle.. tegin neile 3 km j2rjest civicuga 90kmh scandinavian flicki ja mehed imestasid nagu ma oleks mustkunstnik.

P6hjamaa inimesed Rules!

Ilusat drifti teile eestis foorumi kaaslased..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 05:08 

mingi kella 2 ajal öösel hakkas Võrus lund tulema päris paksul , siia maani tuleb, meil oligi seda jama liiga vähe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 12:55 
Kasutaja avatar

-Central- kirjutas:
See talv on tõeliselt alles nädal aega kestnud ja mul on tõsiselt kopp ees sellest!!! Teed mida ma läbin tööle-koju sõiduks 70km on kõik niiiiiiii treppis kui vähegi olla annavad. Läbin 3 maakonda. Lääne-Viru, Järva, Harjumaa. Kõige paremad teed on Järvamaal, kuna seal olid sahad möllamas kohe hommikul peale eelmise kolmapäeva esimest tuisku. Harjumaal aga suvatseti kõrvalteed(või noh mis kõrvaltee ta nüüd ikka on Jäneda-Perila-Kose-Jägala) alles õhtuks või järgmiseks päevaks lahti lükata, kuid selleks ajaks olid nad ammu nii treppis kui vähegi olla said. Alavere kant on selline kuumaastik, et karju appi :waah

Ma ei tea, väga üle 60-70km/h ei taha nagu vajutada- autost hakkab kahju. Kindlasti need treppis teed teevad veermikuga oma töö??? Mulle väga ei jõua kohale miks mõned ei hooli oma masinast ja nad suudavad sõita selle teepeal 90+ (loomulikult see kinnisõidetud treppis tee kannatab seda) aga noo kas autost kahju ei hakka? :D Arvan, et need kes lubatud sõidukiirusega+enam, liiklevad tööautodega ja no siis väga ei morjenda see tee seisukord. Ma ka ei põeks niipalju, kui oleks töömasin treppis teedel. Võibolla on ka asi selles, et üheks liiklusvahendiks on selline väiksemat sorti uus Seat. Kas siis kehtib põhimõte, et mida suurem auto ja suuremate rehvidega(maasturid jm) masin, siis see treppis tee effekt ei ole nii hull?

Igaljuhul tahan kevadet!!!! 8)

linnavahelistel teedel venin ise ka kuna auto on suhteliselt jäik. ise sama moodi m6tlen kuidas nad saavad niimoodi täiega lasta... olin kaasreisija paar päeva tööle yhe naiskolleegi autos kes oma a4 ga lasi ka pea igast mylkast ja muhust täiega yle... no pehmem oli auto ikka omajagu... kui ise sama rada läksin siis oli kyll tunne et kohe tulevad amordid läbi kannu tuppa... treppi lastud teed ajavad ennastki natuke närvi, keegi v6iks neist teehaldajatest oma autol midagi ära lõhkuda v6ibolla siis traktor liigutaks kah midagi seal

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis