No tere jälle striitreisipere.
Mõtlesin, et panen oma buumeri ka siia ülesse teile vaatmaiseks. Siis ehk mõned tuttavad tunnevad mu ikka ära ka kui käppa viskan
Mind teatakse ikka vast eelkõige selle käkerdise järgi:
http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=47&t=3517Niisiis BMW- 2,5 liitrit turboga diislit. 105 kw ja hunnik väänet.
Masin sai soetaud 9.jaanuaril 2010.aastal. Osets oli seiskord suht kasin. Sai kohe järgselt vahetaud suure hunniku silladetaile ja muid varuosi.
Peale suuremat pesu ja poleerimist:

Siis saai tuunitud veidi musta matt värviga neerusid

Seejärel mõtlesin, et oleks "kõva" kui oleks us-stiilis gabariidid autol

Sedasi sai väga pikka aega autoga ringi kimatud, kuini ma hakkasin oma rida ajama

Tulid külm-valged inglirõngad, hella-black look esituled, 18" veljed ja M5 optik bamprid.

Peale stangede vahetust sain sõita vist 2 päeva, kui blokikaas lendas. Kaas oli taastamatu ja olin sunnitud tegema suurematsorti mootoriremondi. Nüüd on asi jälle korras ja parem kui varem.
Selle autoga olen saanud väga valusalt tunda auto tüüpvigu-kõrgsurvepump,blokikaas,roolilatt
Praegu muidugi auto on teistsugune tsipa, puuduvad inglirõngad, mustad tuled(lihtsalt nii rängalt toonitud tuledega sõita on praktiliselt võimatu pimedaajal) ja auto on alumiinium plekkidel

Autot on õnnistaud muidugi ka natukese varustusega - vihmasensor, kahetsoonilinekliima, tehase xenonid,valgustuspakett.
Plaanid- oh neid on palju... muidugi tahaks muretult sõita

Küssa ka telie: Mis värvi veljed värvida? mustaks või valgeks?