Siin ehk saab keegi heast naljast aru. Loodan et siia pole kari õrnahingelisi emaseid kokku tulnud

Kes orbik on?
Orbik on poiss kellel pole käsi ega jalgu.
Orbik vaatab aknast välja kuidas lapsed mängivad ja tahab ka mängida ning ütleb seda emale.. Ema annab talle mingit kreemi ja ütleb, et ta seda endale peale määriks õhtul, hommikul tõustes on sul olemas käed ja jalad. Orbik jumala sillas ja teebki nii, hommikul ärgates märkab, et pole ikka jalgu ja käsi. Küsib ema käest, et mis pull on ja ema vastab siis : "Tüng Värdjas".
Orbik kiigub aias.
Ema toast karjub:
"Orbik ära kiigu, ega isa ennast sellepärast üles ei poonud, et sa kiikuda saaksid."
Jõulud- kõik lapsed said kingitused kätte. Kõik peale Orbiku. Orbik jookseb pisar silmis jõuluvana juurde ja küsib:
"AGA MINA?"
Jõuluvana vaatab Orbikule silma ja vastab:
"Orbik milleks sulle kingitus, sul on ju vähk!"
Sattunud kord (tavapäraselt jalutu) Orbik oma käikudega kuidagi puu otsa. Isa seisnud puu alla ja hõiganud sõbralikult "Hüppa alla poja, ma püüan Su kinni!" Orbik vastu, et ei tema hüppa. Isa siis veelkord, et hüppa, kinni Su püüan! Võtnud Orbik isa nõu kuulda ja hüpanudki. Aga isa astus siis kõrvale, nii et Orbik lurtsti! vastu maad patsatas. Isa siis lausus "Ma olen ju Sulle rääkinud, et inimesi ei tohi usaldada!"
On tulemas jõulud. Orbik(ilma käte ja jalgadeta tüüp) hakkab juba varakult luuletusi pähe õppima. Tuleb siis jõuluvana ja annab kingituse isale, emale, õdedele-vendadele ja vaatab-oihh orbikule ei jäänudki midagi. Järgmiste jõulude ajal orbik mõtleb, et ei ole mõtet luuletust õppida. Tuleb siis jälle jõuluvana ja annab kingituse isale, emale, õdedele-vendadele ja ütleb-oi üks kingitus on veel ka orbikule. Orbik roomab siis kõrvade ja keele abil jõuluvana juurde. Jõuluvana küsib, et nohh mis teed, et kinki saada. Ema ütleb orbikule, et köhi verd. Orbik köhib siis verd ja jõuluvana ütleb-tubli poiss. Orbik võtab siis kingituse hammaste vahele ja roomab kõrvade abil voodi peale tagasi. Tirib siis kuidagi paki lahti ja leiab pakist kindad, sokid ja hyppenööri.