jarxz kirjutas:
Need Pioneerid on kah samas hinnaklassis:
http://www.noortehnik.ee/TSE170Ci/Ei ole küll neid kuulnud ega ei tea neist midagi aga äkki keegi teine teab midagi rääkida.
Neil ma vaatan, et on üsna kesine tundlikkus võrreldes teistega ja ma arvan, et kuna bassi on niigi palju, siis võiks komponentide tundlikkus üsna kõrge olla. Morelil on ka märgitud vaid 90db, paljudel teistel ikka 91-92db jne.
Keegi oskab veel rääkida, mis võimu taga te enda Morele jooksutasite ja mis võimsuse juures nad ilusti mängima hakkaksid?
Kas Magnat Rock 8000 (4x 110W RMS @ 4Ohm) neile lahjaks ei jääks?
Hetkel endal resti peal :
DLS C6A -
1790EEK Morel Tempo 6 -
1990EEKDLS R6A -
2390EEKIlmselt R6A langeb listist, kuna tahab suurt paigaldussügavust ja ei sooviks sellega kaasnevaid probleeme hakata lahendama, samuti jääb miinuseks suurim hind. Kokkuvõtteks mängib DLSide kasuks nende suur tundlikkus, aga kas 60W RMS võib olla natukene lahja, kui võimendi annab pea 2x rohkem? Palju nad kannatavad ning, kas suudavad mängida väga valjult, samas moonutusteta?
C6A eelis on puhtalt suur tundlikkus ja tänu sellele ei tohiks ta väga suurt võimendust vajada, alati on muidugi parem, kui viimast on võtta rohkem. Hinna eelis räägib samuti C6A kasuks ja nagu inimesed räägivad, siis DLSi tweeter peaks olema tugevama ja pigem kriiskava taustaga ehk just seda ongi vaja minu installis. Subwoofer võtab hetkel tõesti üsna palju ruumi helipildis enda alla ja oleks vaja komponente, mis suudaksid sellega toime tulla ja ka ennast korralikult välja elada. Moreli kasuks aga räägib jällegi tagasihoidlik ja võimalikult naturaalne helipilt ehk siis kõik on kena ja tasakaalus ning tweeter pigem jääb taha plaanile, mitte seda et ta vaikne on, vaid on rahulik.
Kuna kauba ostan Noortehnikust, siis mujalt eriti komponente hetkel ei vaata, sealt saan nö. väikse sooduse, mis muudab hinnad veelgi paremaks. Seega mis te arvate, kas Morel Tempo 6, mis vajab korraliku võimendust või C6A, mis on hinnatud 60W RMS + suur tundlikkus?
Tänud.