Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 04.12.2010 22:11 
Kasutaja avatar

Ostsin omale paar nädalat tagasi Pärnust seati Ibiza.Otsisin autot ja lugesin õhtul kuulutust.Auto uus aga hind poole väiksem kui teistel omataolistel.Helistasin, räägiti kõik ära.Ütlesin ,et tulen nädala pärast vaatama.Vaatama minemise päeva eelõhtul helistasin üle ja samuti hommikul.Jõudsin kohale.Kõik oli parem ,kui omanik rääkis ja auto oli tõesti kena ja korras.(esimene kord,kus jutt ja pildid positiivselt teistpidi olid),Leppisime tingimustes kokku ja hinda lasti veel 10% alla.Olin vapsee sangas oma diilist(kuigi natuke kripeldas,et sellise auto siukse hinnaga saan).Leppisime kokku et tulen see ja seepäev ja kas nendele ka sobib.Korras.Härra võttis igalt poolt kuulutused ka maha.Helistasin nädal aega hiljem ostupäeval,et hakkan sõitma.Jõudsin maja ette.Auto kõik puhtaks tehtud ,pestud,dokumendid kõik istmepeal kilekotis ja kõik puldid võtmed samuti.Omanikud mantlites ja kingades ning mukitud.Sõit arki.Argis paberid korras ja raha uksetaga makstud.Sõitsime auto juurde tagasi ja omanik ajas auto välja .Rääkis veel viimased asjad ära mida jälgida tasub ja mida kuidas hooldada.Lõime käed ja tänasime.Sõitsin rõõmsalt oma uue autoga koju.Siiani olen vaid esmaseid asju vahetanud.Vot tõelised MÜÜJAD. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 10:41 
Kasutaja avatar

ilsmelt inimesed olid kõvasti räha hadas :)
Eriti Pärnus, minu äris kõige suuremad võlgnikud elavad just Pärnus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 11:53 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
ilsmelt inimesed olid kõvasti räha hadas :)
Eriti Pärnus, minu äris kõige suuremad võlgnikud elavad just Pärnus :)

jah, kindlasti olid rahahädas skorpio khia, sest müüjaid, kes tõesti tahavad asju inimese kombel ajada, enam maailmas ei eksisteeri.

ma ei räägi inimlikusest käitumisest, see on normaalne praktika minu jaoks, vaid räägin hinnast, kui inimene paneb 2 korda soodsama hinna välja, siis peab olema motiveeritud põhjus.. ja ära nokki mind, Antiiiel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 12:11 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
No millest sa järeldad, et inimene raskes rahahädas on? Äkki tahtis kiirelt saada masinast lahti, et saaks summa kohe uue masina sissemaksuks anda? Ma saan aru, et sinu spetsiaalsetes ärides on väljaõppinud spetsialistid fikseerinud ära, et pärnus on kõige rohkem rahahädas inimesi, aga miks sa niimoodi üldistad? Äkki see müüja oli minu tuttav, luges seda ja on nüüd üsna nirus tujus, kuna mingid internetifoorumi ärimehed loevad kellegi postitusest välja selle, et kui inimene müüb soodsa hinnaga autot ja olles muidu vastutulelik on ta tegelikult vaene kirikurott, kes loobus autost võlgade tasumiseks.

kuule poissu rahune maha, sa lugeda üldse oskad, ma kirjutasin ILMSELT, kui sa pole märganud, minu otsustada mida ma arvan selle kohta, soovitan veel kord mind mitte nokkida mind, ja elada rahulikult edasi, kui sind ajab närvi mida ma kirjutan, siis ignoreeri minu positusi..

Kas raha otsimine auto sissemaksus ei tähenda seda, et inimesel pole vaba raha, ja ongi rahahädas :)?

ole adekvaatne inimene, mitte nagu minu hundikoer, kes valvad aeda, haugub aga midagi muud teha ei saa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 15:52 
Kasutaja avatar

Kunagi pakuti auto vastu kasutatud külmik plus jalgratas ja kuna vend hindas neid asju kallimaks koos kui mu ronti siis küsis 1000 krooni peale ka veel :
No mida :D ma isegi ei osanud midagi vastata sellele :D
On olnud nii, et öeldakse " auto on heas korras nipet näpet paar pisiviga" sõidan tartust tallinna ja oi jumal ees seisab hoopis midagi muud kui pildil oli ja telefonis kirjeldati, selline asi ajab ikka vihale küll.

Nädal tagasi müüsin sierrat, hinnaks panin 4000.- auto kere oli ront aga tehnika toimis normaalset, eks midagi kindlasti oli seal pekkis aga midagi sõitu ei takistanud, omas üv ja kindlustust ning talvekumme. Helistajaid kirjutajad kuskil 40 ringis lubati vaatama tulla 3 korda nii, et keegi kohale ei jõudnud. Ja keegi ei helistanud ka, et ei tule, lõpuks ise helistades ja teade saades, et mõtetult oodanud kurjemat häält tehes, et oleks võinud ju teada anda vastas üks mulle , et tatt ära hüple pasunasse võid nii saada, ütlesin siis, et aadressi tead eks jään ootama. No igasuguseid on. Lõpuks mingi vend helistas küsis alles ,ütlesin jah. Küsis mis vead kas sõidab, seletasin siis kõik ära. Ütles, et tuleb vaatab ehk ostab. Tuli istus sisse pani käima tegi 1km tiiru, ütles selle raha eest hüva masin viskas raha pihku ja minema ta läksiki, hea on kui tuleb selline konkreetne inimene ostma ei aja mingit lolli möla ja ei ei ürita võileiva hinnast singiraha maha saada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 21:51 
Kasutaja avatar

olen ennegi kuulnud et autot on soovitud saada igasugu tehnika vahetusel, samas jah kellel ärisoon sees müüb muu kraami uue pähe soliidse hinnaga maha ja taskuraha olemas, paljud vist ei viitsiks sellise juraga tegeleda ja enda seisukohalt miski 6 tonni eest jaava juppe ma viiks licalt kokkuostu, mobiilid jääksid vedelema ja elektripliit ilmselt jääks garaazi tolmu koguma.
se oleks ka ilmselt siis kui auto oleks jalus ja alles ka jätta ei tahaks.

aga sellegipoolest naljakas lugeda kodanike järjekindlust omada autot pakkudes vahetuseks ´mida iganes´´ :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 22:39 
Kasutaja avatar

Auto müügis hinnaga 50 000.- Tuli kiri küsimusega, et kas järelmaksuga ka müün. Tema poolne pakkumine 2000.- sisse ja edasi iga kuu 1500.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 22:44 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:
Auto müügis hinnaga 50 000.- Tuli kiri küsimusega, et kas järelmaksuga ka müün. Tema poolne pakkumine 2000.- sisse ja edasi iga kuu 1500.-

Võid ju müüa aga hoia auto senini enda käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2010 00:45 
Kasutaja avatar

tean head seika, kus sõbrale pakuti auto vastu alguses telefoni teel vahetust valgas ühetoalise korteri vastu...aga sõber ei olnud nõus ja siis kutt helistas mingi teise nr'iga ja leppis kokkusaamise tartus kokku... said siis kokku, auto vaadati üle... ja hakkas jutt pihta : aga äkki ikka tahad valgas 1 toalist korterit :D
mees sai pikmalt mõtlemata üle saadetud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2010 20:37 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
919 kirjutas:

Võid ju müüa aga hoia auto senini enda käes.

Mul ei ole kannatust seda 50 000.- nii kaua oodata :) Krt, kas inimestel siis mingitki häbitunnet ei ole? Ma saan aru, et teed analoogse pakkumise 5000 - 6000.- maksva auto peale...aga 50 000.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2010 23:01 
Kasutaja avatar

sellisel juhul, kui on tegu ausa inimesega, saab selle 50 000 ka pangast kätte samasuguse kuumaksuga ning saab papi kätte, auto ostetud ja maksku siis pangale ja leidku raha remontimiseks.. siis on see juba tema ja panga vaheline delo, kui maksmine ei suju..
kui tuleb ikka "kõva ehitusmees, kel pappi jalaga segada" ostma 50k autot 1.5k kuus, siis ei ole mõtet erutudagi. :)
panin ka korra oma lilla kuudi müüki, siis tuli ikka igat sorti pakkumisi - samuti pakuti eluvaru kartulit ja piima, mingid muud elektroonika vidinad, mida ilmselt kuskil lademetes seisis, et see väärtus kokku kraapida.. samuti on pakutud igasugu surmasid vahetuseks, pluss "natuke" raha peale.. ei ole mõtet üldse müügimõtet mõlgutadagi. eriti kui on kuulutuses ka kirjas, et vahetusi ei soovi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2010 00:53 
Kasutaja avatar

Müüsin mingi aeg tagasi Golf3-e hinnaga 20 tuhat. Vahetust ei soovinud. Mailile tuli pakkumine, et vahetada A6 vastu, mille hind oli 180 tuhat + minupoolne komp. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2010 09:41 

Ei raatsi kõneaega laadida.. autot vaja siiski osta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2010 11:39 

Müüsin kord ühte Opel Astrat, helistati, sooviti vaatama tulla, juhtumisi minu kodu ligidal nad elasid, kuna naine oli veel autoga linnas, pidime mõne tunni pärast kohtuma. Selle aja sees helistas ta ca 5-6 korda, tundus normaalne iseenesest. Kui kokkulepitud kellaajal kokkulepitud kohas olin, helistasin talle, et kus krt ta on, vastati- kuule mul poiss sõitis just auto puruks, pole millegagi vaatma tulla!?. Vastasin siis, et tulen ise sinu juurde, saad kohe uue saani millega liikuda- nii, saime kokku, tüübid jumala tahmas, ja imestati ''See on ju ooooopel?!'', kuigi telefonis enne 100x rääkisime. Hakkas mingit iba ajama ja väitma, et miks see auto nii kaua müügis on olnud, kuigi ma samal päeval panin alles müüki, et kas midagi viga jne. Pöörasin jala pealt ümber ja minema. Eriti mõttetud tegelased.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2010 13:12 

kaabakaz kirjutas:
Kunagi müüsin ühe odava sara ülevaatuse hinnaga maha.
Autol rehv jooksis vaikselt tühjaks ja ostjale sai seda öeldud.
Sõitsin siis 40km talle sobivasse kohta ja siis hakkas peale.
Krt see pole ikka päris uus auto ja...blabla
No lõpuks sai siis ära seletatud, et sellest kõigest oli räägitud.
Jõudis siis pikapeale tühjaks mineva rehvini ja ütles et kui teepeal tühjaks läheb, siis tuled vahetad ise ära jah. Ma ütlesin muidugi tulen, pole probleemi.
Tohlakas pidi siis lõpuks auto ikkagi ära ostma, nurgataha jõudes lendas kõnekaart prügikasti ja nägemist.

:hail , äkki oleks mõistlikum olnud 100.- autohinnale otsa panna, ja selle eest osta purk vurtsu ja rehvi last, et jõuab nõka kaugemale kui ymber nurga? :D , Kuigi ilmselt oli see selline parsa, et lekkiv rehv on viimane mure :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis