Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 12.12.2010 05:24 

Kohe juhtub see, et peab Läti poole sõitma hakkama ja ma pole üldse kindel, kas see on hea idee :D

Ja Oopc, talitse end oma mingi padaoruga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 06:00 
Kasutaja avatar

kaks korda käisin sõitmas 1. korda sain minema siis tulin tagasi olin tunnikese kodus ja kui uuesti hakkasin minema juhtus et suutsin oma autoga lund lükata maja eest eemale 150 m, lume paksus oli nii palju, et uksega võis seda lükata. auto uksed lukku ja nüüd ootan kuni traktor külavahele jõuab :D kõigevägevam on see et suitsud said ka otsa :kill ja nüüd olen aru saand et täiega naljakas ilm on väljas,
loodan et keegi kuskil väga kiirabi ei vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:24 

Hendri kirjutas:
Kõik vähegi väiksemad tänavad on täielikud surmad. Täna sain autoga sõita 2 meetrit ja olin kinni. Inimesed ise roogivad mitte ainult oma parkimiskohta vaid ka autoteed puhtaks, et liikuma saada. Isegi CRVga on paras kepp sõita, mis me räägime siis pereemadest kellel huidai ketsid või teab mis kiad?

A nah**i on vaja sellise ilmaga üldse autoga välja ronida? Poes ja tööl saab jala ka käidud, kui jala minemiseks liiga pikk maa on, siis ühistransport sõidab ja tööandjad saavad ka aru, kui tööle hiljaks jäädakse. Iseküsimus on hoopis see, et inimeste persed on nii istme/tooli kujuga, et kolme sammu jala enam teha ei kannata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:29 

pokemon kirjutas:
Hendri kirjutas:
Kõik vähegi väiksemad tänavad on täielikud surmad. Täna sain autoga sõita 2 meetrit ja olin kinni. Inimesed ise roogivad mitte ainult oma parkimiskohta vaid ka autoteed puhtaks, et liikuma saada. Isegi CRVga on paras kepp sõita, mis me räägime siis pereemadest kellel huidai ketsid või teab mis kiad?

A nah**i on vaja sellise ilmaga üldse autoga välja ronida? Poes ja tööl saab jala ka käidud, kui jala minemiseks liiga pikk maa on, siis ühistransport sõidab ja tööandjad saavad ka aru, kui tööle hiljaks jäädakse. Iseküsimus on hoopis see, et inimeste persed on nii istme/tooli kujuga, et kolme sammu jala enam teha ei kannata.

haah...vaata linnast välja mõned kilomeetrid. siin pole ühistransport juba mitu päeva liikunud. ainsad bussid mis mööda vuravad on mingid rakvere ja peterburi liinid mis lambist peatuseid ei tee. jala linna tööle... way to go :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:31 

Vaatangi, ma käin 20km kooli bussiga, kuna ma ei viitsi garaazi esist tühjaks kaevata. Kusjuures bussiga on isegi odavam liigelda, kui autoga..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:34 

ei tea, see bussiga sõitmine on nii ja naa. kui sul jah pole mingiks kellaajaks vaja kindlas kohas olla, siis võib ju seda janti taluda aga reaalselt on ikkagi nii, et kui busse kasutada, siis peaksin passima 2-3 tundi päevas lihtsalt niisama kuskil kas bussi oodates või aega parajaks tehes. bussi kuukaart mingi 750 (maakonna oma) lisaks linna kuukaart (ma ausaltöeldes ei teagi kui palju see naabervalla elanikule maksab Tallinnas. kui vaja mõnikord kuskil trolli või trammiga jebida, siis olen moblaga tunnise id-pileti ostnud ja korras), küttele läheb kuus kuskil 3500... "väike" vahe jah, aga mis sa teed... selle 2-3 lisatunniga teen ma palju rohkem kasulikku kui lihtsalt passimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:42 

Ma ei tea, kuidas mujal on, aga siin kandis üldiselt kooli jõudmine on ikka kellapealt... Hiljaks jäädes peab ikka reaalne põhjus olema.

Ajastatust saab ka sättida, see 2-3 tundi, mis vahepeal bussi peab ootama saab poes ära käidud jne jne, kõik on ikka inimese peas kinni. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 11:53 

jah... aga iga päev ei viitsi ju poes käia ja siis pärast kompsudega bussipeatuses oodata. kes tahab, see võib endale seda lubada. kes ei taha, sõidab autoga ja jätab oma sõidud ära kui lumevangis on.

käisin kunagi mustamäel koolis ja sealt ka iga päev trolliga kesklinna ning siis päris tihti oli vaja passida... kokkuvõttes kulus sellise passimise peale igasugu jamade peale samapalju raha mis praegu kütuse peale: käisin nädalas 3x kinos, lisaks kuskil söömas või poest mingit jama ostmas...

selles mõttes ma ei eita, et kõik on mugavuses ja perse kujus kinni aga ei saa öelda, et nüüd peaksid kõik hakkama bussiga sõitma ja peab hakkama saama. on inimesi kes ei istu põhimõtteliselt ühistransporti ja jätavad oma sõidud üldse ära kui autoga sõita ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 13:23 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Pokmon võibolla peaksid taas pokemonidega mängima minema?
Sina ei tule ütlema kas mul on vaja autoga liikuda või mitte. Aga milleks siis üldse lund rookida ja teed puhtad hoida? Lumi tuleb maha, linn ütleb, et pole teil vaja autoga sõita, saate jala poodi ja nii ongi? Mis kuradi oinas sina veel oled. Muidugi oled kõva vend, käid bussiga 20km kooli. Tubli, mine eputa emmele ka. Praegusel hetkel käib minu linnast ainult rong ja buss. Viimane ainult kord tunnis. No ei saa vinguda, saaks kui vaja, AGA kas ma hakkan kodust garaaži oma asju tassima bussiga? Sina teed kõik oma toimetused jala ja bussiga? Nahui sul see auto siis on???

Aga tuleb vist välja, et kohalik linnavalitsus loeb streetrace.orgi :D Hommikul kui luugid lahti tegin nägin esimese asjana aknast bobcati maja eest lünd lükkamas. Kuigi raibe lükkas ainult ühe sõidurea puhtaks :? Ja no ega see bobcat väga lükata ei jaksa ka, ajas rohkem lund laiali, nüüd jälle rööpad tagasi...

Mustamäe ja Kristiine majade vahel on täna tee hooldus täielik 0.
Üleeile korra lükati, siis lükati kah ainult mingi kitsas rada sisse ja 15 cm jäeti p*ska tee peale..
Ansip ju ütles, et raha taha teede puhastamine ei jää, aga teed ikka jubedad.. :waah

Oeh, sain end välja elada :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 13:40 

Teehoolduse puudumine Edgarlandias on ikka Vürst Edgar I süü, mitte Ansipi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 13:46 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
Teehoolduse puudumine Edgarlandias on ikka Vürst Edgar I süü, mitte Ansipi.

Ega mina ei süüdistagi Ansipit, vaid silmas pidasin seda, et tema ütles, et rahaga probleeme pole, aga väiksemad teed on ikka koristamata, ehk kohalikud omavalitsused ei viitsi ikkagi koristada teid majade vahel, ehk KOV on laisad inimesed koos, mitte Ansip pole süüdi.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 15:13 

kurjamid rai$k ei ole alates lumesaju algusest peale suutnud normaalselt sauel ühtegi teed puhtaks tõmmata, kõikidelt teedelt on nagu mingisugune pehmem kiht minema lükatud, et autod päris kinni ei jääks ja siis on koju ära mindud, majade vahel on inimesed ise labidatega kaevamas, et saaks kuidagigi mööda 1 realist rööbasteed (mis on autodega sisse sõidetud) minema siit p..... linnast ja juhtus siis see, et tänu sellistele "toredatele" teedele millel sõita on tunne nagu oleks pidevalt ületamas rong teed on tagasillas mõnus klobin sees :angry peaks linna sundima autosid remontima kuna oma tööd nad teha ei suuda

Viimati muutis FreeFaller, 12.12.2010 15:14, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 15:15 

Hendri kirjutas:
Rass ma just enne kirusin siin sama asja, et meil siin päris hull see värk :D

:D karta on, et järgmistel valimistel nad ei võida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 15:21 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Ega Orm enam kandideerida ei saa kah..

Ormist rääkides.
Tänu temale , on eesti mu hea sõber/kursavend maapurjetamises (omas kaalus) 2009 MaailmaMeister :)
Sauest rääkides, pilte kui hull saab asi olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 16:09 
Kasutaja avatar

e.savisaar kirjutas:
ei tea, see bussiga sõitmine on nii ja naa. kui sul jah pole mingiks kellaajaks vaja kindlas kohas olla, siis võib ju seda janti taluda aga reaalselt on ikkagi nii, et kui busse kasutada, siis peaksin passima 2-3 tundi päevas lihtsalt niisama kuskil kas bussi oodates või aega parajaks tehes. bussi kuukaart mingi 750 (maakonna oma) lisaks linna kuukaart (ma ausaltöeldes ei teagi kui palju see naabervalla elanikule maksab Tallinnas. kui vaja mõnikord kuskil trolli või trammiga jebida, siis olen moblaga tunnise id-pileti ostnud ja korras), küttele läheb kuus kuskil 3500... "väike" vahe jah, aga mis sa teed... selle 2-3 lisatunniga teen ma palju rohkem kasulikku kui lihtsalt passimine.

näiteks kaevad 2-3 tundi autot lumest välja :D
Lumi on lahe :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis