Meil siin maja ees ka nö omad kohad aasta läbi.. Eile kui peale paari päevast ära olekut avastasin, et 75% parklast on puhtaks roogitud ja poolel parklal on mingid autonriga plaadid tekkinud ja siis nö "minu kohal" oli ka mingi silt püsti pandud.. Ega siis midagi.. parkisin kohale, mis oli küll puhas, aga tundus vaba olevat (ainukene koht maja ees ka kuhu oleks saanud parkida, millel autornit polnud.. muidu ma ei tea kuhu ma oleksin pidanud minema). Siiamaani mingit kurja kirja pole kojamehe vahel, niiet ehk keegi pole pahane mu peale.
Üleeile sai autosse väike labidas ostetud, eile sõpradega Tartu poole sõites just arutasime, et ei tea kas sõnusin ära ka nüüd vms ja täpselt sel hetkel paar sada meetrit eespool sõitis üks passat hange. Egas midagi, seisma, ohukad peale ja labidas välja ja kaevama. Rõõmsaks tegi kohe see, kui palju autosid seisma jäi.. alguses prooviti ühe autoga välja tõmmata, siis tuli teine auto ja pakkus, et tal nelivedu, et äkki proovib tema ja lõpuks saime ikka väga kiiresti kätte selle. Tahaks loota, et kui mul siuke äpardus peaks juhtuma, et siis on ka kohe abimehi võtta niimoodi.