Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 23:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kondekas 1 f või 2
PostitusPostitatud: 13.12.2010 16:05 

Probleem selline et ei tea mille järgi kondekas osta äkki keegi oskab seletada mille järgi tuleks vaadata võimendi ise 2 kanaliga ja max rms sillatuna 1korda 500rmsi järgi on ta 2 mähisega kõlaril millel 400rms ja max 1200 kõlar on 4ohmine , ise suht võhik sellel alal Aga kondekat on vahele vaja nii et äkki keegi oskab öelda mis andemetega asi sobiks Tänud ette ära :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Kondekas 1 f või 2
PostitusPostitatud: 13.12.2010 16:42 

Enne kui teema teed kasuta otsingut ka! Kondeka kohta teemasi nagu muda siin. :think :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 16:59 

vwboy kirjutas:
Enne kui teema teed kasuta otsingut ka! Kondeka kohta teemasi nagu muda siin. :think :think

ise küsin ise vastan leitsin tõesti midagi ehk siis

:Kondensaatorite puhul peaks kehtima järgmine reegel : 1F (Farad) = 1000W

et sellise väite korral peaksin 1F hakkama saama et tuled enam ei vilguks ja dioodi plokki ära ei küpsetaks genekal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 17:04 

Kondekast on üldse mul suht oma arvamus pigem.Oopis prooviks Big 3 upgrate(selle kohta leiab ka otsinguga)Siis laseks kõik need pinge languses jn ära mõõta,kui kõik korras aga vilkumine ikka veel siis alles konde!Ahjaa korralik kuiv aku annab ka päris palju juurde!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 17:39 

vwboy kirjutas:
Kondekast on üldse mul suht oma arvamus pigem.Oopis prooviks Big 3 upgrate(selle kohta leiab ka otsinguga)Siis laseks kõik need pinge languses jn ära mõõta,kui kõik korras aga vilkumine ikka veel siis alles konde!Ahjaa korralik kuiv aku annab ka päris palju juurde!

Aku on mul korralik 80ah ja auto ise muidu diisel genekal harjad vahetatud just enne oli mul mingi no name kondekas vahel siis ei vilgutanud tulesi nüüd on uus süsteem autos ja ilma kondekata ja kui väga palju mussi keerata hakkab tulesi vilgutama ja olen kuulnud et võib se jama lõpeda dioodi plokki vahetusega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2010 18:30 

Pole sul miskit kondekat vaja sellise võimsusega, pane korralik toitekaabel parem :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis