Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 01:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 13.12.2010 17:18 
Moderator

Mõnel pool tõesti võib ollagi nii, et on olemas kindlad parkimiskohad. Inimesed, kellele sa külla lähed peaksid ka ette hoiatama kindlasti, kui oled kogemata kellegi parkimiskoha ära võtnud. Suuremates majades muidugi tavaliselt seda ei teata aga väiksemas külas võid saada selle eest lausa füüsilise noomituse või pargitakse auto kinni või veel midagi hullemat, seega peaks ikka alati arvestama teise inimese tehtud tööga ja kindlasti vaatama, kuhu oma autot jätta.

Mina lihtsalt hoolin oma autost niipalju, et ma ei pane seda kellegi nähtavalt roogitud koha peale, sest ma kardan, et see rookija võib pahandada ja jumal teab, mida minu autoga teha. Pärast mul tõestada ei ole midagi ega miilits ka midagi välja uurida ei suuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 18:07 

Tanel kirjutas:
Maal on meil ka ikkagi mingidki kujunend parkimiskohad. Ükskord oli majaesine autosid täis ja minu koht ka kinni. panin trepi ette ja läksin magama. paar tundi hiljem oli kenasti koht tekitatud.

meil ka kortermaja ees oli mingi kuu tagasi üks passat oma taguotsa liiga suure nurga alla jätnud võrreldes teistega(diagonaali parkimine) hui sain mööda, parkisin tolle auto taha ja läksin tuppa, hiljem tuldi ukse taha sõimama ja kästi auto eest ajada, et too tegelane saaks minema minna oma uue autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 18:32 
Kasutaja avatar

Mul kodumaja ees (kortermaja) selline tee, mis läheb ülesmäge. Maja ehitatud kallaku peale, üks pool majast kõrgem kui teine. Üleval, kui tee oma tõusu tippu jõuab, tuleb veel vasak kurv. Nädalavahetusel üks härra alumisest majapoolest pani oma mazda 323f-i käima, nühkis kõva pool tundi 30m tõusu, suvekummidega (!). Lõpuks sai sealt mäest üles ja parkis end täpselt selle kurve peale väliskurve. Ninaga kallaku poole. Järgmine õhtu ei saanud üks taksist oma taksoga sealt üleval olevast kurvist enam edasi ja vajus ilusti potsti mazdale sisse, kena mõlgike küljepeal. Aga siiamaani pole seda mazdat liigutatud, ju siis omanikul savi. Las seisab kevadeni seal. :rokib

Selle parkimiskohtade teemal on meil selline kokkulepe, et pandi majaelanike vahel ilma märgistamata, ainult suusõnaliselt paika, kus on kellegi parkimiskoht. Vahel ikka üritavad külalised minu kohale parkida, aga ega nad tavaliselt sinna kauaks ei jää, sest inimene kellele külla tuldi, ütleb tavaliselt kohe, et see ühe elaniku koht.
Muidugi siukest kokkulepet saab teha ainult majas kus on a'la 30 korterit nagu minul. Õismäe, Lasnamäe või Mustamäe 200 korteriga majades on see vähe kõrgem leiutamine :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 18:56 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:

sealt tuleb suur osa tõest välja. Nendes oludes, kus mina autot kasutan, ei olegi naastul mingit eelist :) Nimelt kui palju leidub siin soome teedel siledat jääd? põhimõtteliselt 0. Ja kuna naastrehvil on sügavam-suurem muster võrreldes nt michelin maxi-ice lamellrehviga, siis teele puistatud graniidikillustik upub lihtsalt mustri sisse ära ja ei anna nii suurt eelist kui tiheda lamelli puhul, kus nad rehvi sisse ära ei upu ja seega toimib iga graniidikild lamellrehvi puhul naastuna...

kindlasti ei maksa unustada ka autode ehituslikke erinevusi, millest siin juttu on kah olnud. Nt see krdi suur sprinter millega ma siin vahepeal suverehvidega ringi uristasin - auto kaal ja kaalujaotus ning difri ja ESP töö koos on sellised, et väga kulunud suverehv pidas üllatavalt hästi. kordagi ei olnud ka jäisel maanteel tunnet, et nüüd võiks olla mingeid ohte. samas kui tühja Hiacega gaasi järsku maha lastes viskab talverehviga külge ette. Samamoodi ronib nt Skoda Fabia lamelliga läbi siukse jura, et hirm tuleb peale...
ma küll su kaubiku kaalu ei tea, aga üle 3.5tonnised masinad võivadki aastaringselt suvekatega sõita...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 19:06 

krss kirjutas:
vallo kirjutas:
Viskasin labidaga hommikul enda auto eest paar labidatäit, hakkasin tööle sõitama, 500m hiljem parema käe ristis suutis naisterahvas ennast jäise valli otsa ajada minu ees, hohoo, jälle labidas välja, kaevasin ta sealt välja kiiresti, minekut, jõuan tööle, kontori parkla, labidas välja jälle, kiire pooletunnine projekt enne tuppa saamist.
Imelik lugeda sellist juttu inimeselt, kelle avataril on GC. Milles probleem? Rehvides? Ma pole veel labidatki autosse visanud ega ole sellest kordagi ka puudust tundnud, sest kõik hädalised ikka köiega välja sikutanud.

Mõistsid teisiti asja veidi. Maja ees viskasin viisakusest lund enda auto juurest ja kontori parkla on ka selline ühiskondlik projekt, et kõik ikka saaksid sõita sinna. Jeepiga sõites, ei pea ju linnas koguaeg ülbelt rööpad järgi parkimis kohti endale tekitama ja näitama kui hea läbivus on :)
Kinni ei ole ise jäänud veel ja rehvideks on uued conti. naastud. Labidas on just-in-case autos, saab ennast välja aidata, kui mõnel inimeste poolt hüjatud alal sumpamas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 19:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Milleks sa kaevad hädalist välja kui saab ka tömmata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 19:35 

sidruni C4 oli autoks, ei mina viitsinud selle naisega koos ta eemaldatavat haakekonksu otsima hakata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 19:44 

saarlane kirjutas:
Milleks sa kaevad hädalist välja kui saab ka tömmata?

Milleks autot lõhkuda, kui labidas on olemas?

Korralikult kõhule sõitnud autot mina "jõnksutades" ei tõmba, mul hakkab enda autost kahju. Labidas on pagassis ja kõigepealt lumi ümbert ja alt nii palju, kui võimalik ära ja siis tõmbama, kui auto sealt ise välja ei sõida.

EDIT: Haagisekonksu pole, see ka üheks põhjuseks, miks ei tõmba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 21:52 

Täna pandi maja ees autole kiri aknavahele. A´la Roogi endale ise koht, tore oleks teie roogitud kohale parkida ja bla bla bla...
Savi ,et ma enda 2. autole juba 4. kohta olen kaevanud. Kohutavalt närvi ajab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 22:16 

Sõber tõmbas oma länkariga autot kraavist välja. Vajus ise ka kraavi :D . Tuli teine länkar ja tõmbas ta välja. Siis üritas sõber kraavis olevat autot uuesti välja sikutada, aga nöör andis järgi ja konks lendas läbi tagaluugi pleki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 22:27 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
Täna varahommikul kui mina alles peoõhtut lõpetasin Burger Pub'is, tankis .Ove. sealsamas bemmi ja läks tööle :lol

PS! Edaspidi on Strand ainus klubi, kuhu mina enda jalga tõstan. :)

On`s arvestatav klubi? mis masti rahvas seal ujub koos? Ma olen paar korda sinna jõudnud ainult, sedagi väga-väga ammu ja mitte kõige kainemas olekus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 22:52 
Eliit
Kasutaja avatar

Laupäeva öösel tõi Politseid mind linnast koju :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 23:33 
Kasutaja avatar

-Rotu- kirjutas:
Lugedes seda, kuidas igaplool julmalt lund on, tuli jube tahtmine praegu välja sõitma minna.
Eile öösel sai tormis veits liigeldud ja esiveolisega eriti probleeme polnud, ainult see, et mul Hyundail on tagaots julmalt madal, siis oli konstantne kahin taga. Paar korda pidi natuke käega kaasa ka aitama, et paksemast lumest läbi saada. :D
Lõpuks on talv käes.

elan kah tagantjärgi natuke lumeteemat välja :D
Jäin eile lasnas maja taga kinni. Vaprad -Rotu- ja Visible tulid appi :D Visible tagurdas Rotu Hyndaile golfiga otsa, kui viimase lõpuks liikuma saime :D

Savi see, et tänavaid ei puhastata, närvi ajavad lambad, kes ei suuda kannatada minut aega, et teisi läbi lasta. Täna oli mitu korda sama olukord: sõidan mööda tänavat, vasaks äär on autosid täis pargitud, kokku mingi 100-150 meetrine lõik, minu ees ja taga veel paar autot. Hakkame juba tänava lõppu jõudma ja ikka leidub mingi debiil, kes peab ette sõitma, tavaliselt järgneb sellisele veel paar-kolm imbetsilli :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2010 01:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Tegin u. 17km suuskadega Trummi-Harku ringil. "Mägedes" oli veidi pime, aga muidu on mõnus kella 10 paiku õhtul suuselda, väga palju teisi inimesi ei näe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2010 01:38 
Kasutaja avatar

per*e jääb kangeks istudes ja toetades vastu külmkappi läpakas süles passides vaffat kalupppi mis olid vist koostanud "woozh"
teemaks siis "2010 aasta Streetrace.org foorumi lemmiku auto valimine!"

:think

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis