Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 18.12.2010 22:25 

kiilacas kirjutas:
Black66 kirjutas:
oskaja kirjutas:
Black66 kirjutas:
Oskaja, kui sa nii tark oled, ehk lood ise kah tänavapuhastuse ettevõtte ning hakkad siis mõistlikult teid puhastama. Tahaks kohe näha seda tsirkust, kuidas sa oma üritusega perse lendad. Teoorias on asjad palju lihtsamad, kui nad seda tegelikkuses on. See, et sinu isa lund lükkab ning et sulle tundub, et saab, ei ole see, mis tegelikult on. Istu mõne teehooldus masina rooli ning vaatame, kui tegija sa siis oled.

Kus sa loed, et mulle ainult tundub? Ma ju olen näinud, et saab... igalpool mujal saab ... peale Tallinna/Harjumaa (sinu puhul vist ka Märjamaal). Mine liigu mööda Eestit ringi ja vaata oma silmaga.

Liigun paljugi ringi ning erilisi erinevusi ei näe kusagil. Igal pool on miskit sitasti.

liigu ikka rohkem. toon näite - tulen koos "monikaga" hommikul raplamaalt sauele tööle. kõik tore. seniks kuni jõuan peale urget harjumaa asumaadele. puhta prse läks liiklemine luige saue teelõigul kus üritasin edestada sahka kell 7 hommikul. naine pakib siiani enesekindlalt labidat ja kasteete autosse. vahet rohkem kui vaks

Raplamaa on alati teid paremini hooldanud, kui seda teeb Harjumaa. Harjumaal hooldajaks Nordecon Infra ning nende rahateenimise viis ongi just selline. Küll aga sai liigutud sellel nädalal lõuna pool, Võru ja Valga maakonnas. Ei ütleks, et seal midagi tõsiselt paremini või halvemini oleks olnud, kui nt Harjumaal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 22:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seal kunderis tundub kül ,et pole sahaka nagu käinud või käis ammu või oli see interface üldse aga ei tea miks näiteks antud tänav selline on siiski.See pole muidugi ainuke brobleemne värgendus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 00:09 

Mind ajab iseenesest juba naerma mis ila te suudate siin päevast päeva tampida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 01:45 
Kasutaja avatar

Tartus ja võrus õnneks seis normis veel. Read on suures osas ikka alles ja mul savi kas seda lund on lükatud või mitte. Kinni sinna nagunii ei jää kui pidev liiklus peal on.

Ma olen küll suht kuuma verega ja karjun kõigi juhtide peale kes midagi lollisti teevad liikluses.. aga see ajab mindki naerma kuidas lume pärast siukest arutelu siin järjest lahmitakse. Lume peale ma küll vihaseks ei saa.

Nagu üleelnev postitaja ütles, on asi ikkagi liiklejais endis. Kui ise ei sõida seda ridapidi kus peaks, ei sõida seal ka keegi teine ja tänu sellele need kinni jäävadki. Ma niidan küll igaltpoolt lund kust vähegi saan :D Stange on mul nagunii prügimäekaup.. niiet ei nuta kui veel rohkem katki peaks minema.

Kinni pole ma veel istund.. tuleb valida koht kuhu ronida ja kindlasti valida kiirus..
Kuna mul stange madalam kui ülejäänud põhi siis probleemi pole, kui aeglaselt lumi eest ära lükata.
Tegu on lahtise diffriga esiveolisega.. niiet tehke omad järeldused :D

Igatahes peace ja nautige seda talve kuniks veel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 02:24 
Kasutaja avatar

Kõigil ei ole sellised sahad ees jnejne.
Seega lihtsam on siiski mööda puhast rada sõita.
Miks peaks hakkama uut autot lõhkuma lumes sõites nühkides stanget vastu jääd?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 02:34 
Kasutaja avatar

Kuskohas see jää sul on.. loomulikult kui on jäämägi siis ei ole mõtet rapsida.. aga kui siin see esimene lumi PEHMENA vallideks lükati.. siis no sealt oleks võind läbi ka sõita ilma, et midagi juhtuks.

Aga nagu sa ütlesid, siis KÕIGIL ei ole sahad ees... aga kellel on siis miks mitte lükata rada puhtaks nii et teised saavad sealt ilusti sõita :D Mina annan küll oma parima, et lükata ära sealt kust saan ja kust teised ei saa.
Endal maja ees tegin parklas paar tiiru eelmine nädalavahetus.. olid mõned suured vallid.. ajasin kenasti siledaks ja nüüd on kena vaadata kuidas teised parkida saavad :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 03:32 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Pole suurem asi selliste asjade üle virisega aga mõned natukene vähem sõidetavad tänavad on küll väga perses omadeaga.(ei ropenda niisama, asjakohane väljendus). Näiteks Majaka põik on ühesuunaline ja väga rõvedalt on vallid lükatud. parkimine majaette käib nii, et rivis jätad vasakule poole. Paremal pool on suuuuuuuuuuuur vall. Igakkord lükatakse teed aina kitsamaks. Praegu on kohati autode ja bussi vahe 20cm vms ja keegi pole midagi ette võtnud. Bussijuhtidel on veel niipalju õigust, et sõidavad mööda ja lasevad signaali, bljad kelle asi see on ? Mingi signaalitagu kuskil mujal. milles autojuhid süüdi on, et teed kitsamaks lükatakase igapäev.

Ma küll täna sealt sõitsin, aga sellise pilguga ei vaadanud. Kas siis vasakul pool pargitakse nagu tavaliselt või need kohad on ka seoses koristamatusega väljapoole liikunud. Näiteks miks Pärnu mnt-l peale Vabaduse Väljakut linnast väljuval suunal kahest reast üks sai vahepeal oli see, et sahad lükkasid esmalt lund ilusti tee serva. Siis autojuhid ei saanud enam parkida sinna ja jäeti lihtsalt parempoolsele sõidureale parkima. See pole nagu ka lahendus ju, et kui lumevall on ees, siis jätan auto lihtsalt nagu juhtub sõiduteele vedelema. Võta siis labidas kätte ja kaeva endale koht või pargi sinna kus liiklust ei takista. Sedasi polegi ime, et read ära kaovad, sest sahk järgmine kord tuleb, siis ta nende autode tõttu ei saa jällekord lükata ja nii see serv muutkui liigub kaugemale.
Samas kõrgetesse validesse puutub, siis minu maja eest sõitis täna selline sahk mööda, millel oli küljepeal veel eraldi sahk mida andis küljepealt oma meetri-kahe võrra kõrvale keerata. Sellega lükati siis valle eemale/madalamaks. Kuna tee ääras palju puid, siis paras ukerdamine oli see neil. Samas lagedama peal oli päris kenasti vall liikunud kraavi poole.
Mis sellest sissesõidetud jälje kasutamisse puutub, siis enamus juhte ei saa meil lahtilükatud radede pealgi kõrvuti sõita. Iga hommik kirun neid näiteks Estonia pst-l. Ok võib-olla on mõni cm kitsam, aga 2 autot mahub ilusti kõrvuti ära, aga iga päev on mõni selline ees, kes lihtsalt ei julge kõrvale sõita teisele, endal ees mitukümmend meetrit rida tühi. Kusjuures oleks siis mingid laiad autod a la 7-nda seeria bemm, aga tavaliselt pigem mingi väike punn ala skoda fabia jne. Ükspäev oli isegi taksojuht, need ju ometi igapäevaselt liikluses ja võiks auto mõõtusid tunnetada. Kusjuures muidugi taksistide puhul ei imesta millegi üle, nende peale miljon ja üks korda vihastanud, eriti motikaga sõites suudavad need imemanöövreid teha. Päris mitmele oma arvamuse välja öelnud peale seda kui kuskil nad niiöelda kinni õnnestub pidada. Millegipärast siis on kõigil suu miskit täis ja ei tule ühtegi sõna. Kusjuures ma ei sõida bikega, et kuskilt nuka tagant 100ga välja lendaks, vaid chopperiga täiesti linnakiirustel enamasti põristan ja naudin.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 03:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kunderis nüüd oli ainult ühe poole ratta rada mingil moel alles,jalgrattal kummid täis pumpama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 09:46 

Mälestusi eelmisest veebruarist
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 12:31 
Kasutaja avatar

Kes eile Tartus(Prisma) vastas parklas driftis audi a6 c4 kerega quattro , bodikit ja taga toon tuled, hõbedane, ja siis mingi soomlane kastikaga, ise olime punase mustangiga. sai vahepeal ikka 3 kesti battlet tehtud väga ränk oli (Y) :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 13:47 
Kasutaja avatar

Rakveres pargitakse nii
Pilt
Pilt

Viimati muutis fm25, 21.12.2010 19:07, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 14:25 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
Rakveres pargitakse nii

Majast nii kaugele või :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 14:27 
Kasutaja avatar

see seal taga maha jäetud maja
kodu tulin siis tee ääres avanes selline vaatepilt,ega tagasillaga nalja pole talvel nagu näha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 18:26 

Miki002 kirjutas:
Olen ma ainuke kes fm25-e pilte ei näe?

Ilma tuleb osata nautida:

Pilt

Ei ole . :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 23:29 
Kasutaja avatar

Ma küll EMHI-st pärinevat infot usaldusväärseks ei peaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis