AstraG kirjutas:
Olin vist 3 ja vennas 4 aastat vana. Jõudsime kaunis punaoranzis Kombis maale vanaema juurde jaanipäevapidustustele ja isake kustutas sõidu lõppedes priskeimast priskeima koni auto tuhatoosi....
Sealt me selle ära hiivasime ja vanaema sauna nurgataha pugesime. Mina olin "noorem" mina tikuga tuld ei tohtinud teha - vend kui vanem 4 aastane võttis selle tähtsa ülesande enda peale. Minul oli õrnalt tossav koni näpu vahel ja vend andis parasjagu sellele tikuga tuld, kui emake nurga tagant vaatama astus, et kuhu poisid jäid

Esimest ja viimast kord saime vitsa selle kino eest

Nii et teoreetilselt algas minu suitsumehe karjäär ca 3 aastaselt.
Sea ma tean kindlat, et 7 aastasena me tegime ka poistega suitsu maantee all kraavi truubis kuskil. Ja et kuskil 10-selt oli ka raudselt mingid aktsioonid, kus oli põõsas mingi onn ja 4 kaagi peale päeva ajaga blokk (!) pruuni pakiga Opal suitsu ära saõi tõmmatud. Ilgelt paha oli kõigil kui koju hakkasime minema. Kes oksendas, kes roomas valge väoga mööd kraavikallast kodu poole ja kutsus kõiki pühakuid ja neitsi maarjat appi
kommunist kirjutas:
Lihtne soovitus,võtke naine,kes keelab mingil määral suitsetamist

Endal mõjus,pole juba 2 nädalat teinud

Vot see on armastus!
Ise saadaks sellise lolli jutu peale naise kohe perse.
Endal hakkas kaa üks sõbranna pressima, et ma maha jätaks, ütlesin et jätan siis kui pakk maksab 100.- Nüüd ma siin mõtlen ja kaalun, enne vist lõpetan joomise ja paar aastat hiljem võiks isegi suitsetamise mahajätule mõelda.
Selle iroonia taga on tegelt see, et sa pead siiski ise tahtma.