Z!ssu kirjutas:
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopic.php?f=13&t=14329&p=133586#p133586
Tsiteeri:
Firma nimega V.J.V ei ole tema tegemistega kuidagi seotud ja omanikul endal kah mure tema tegemiste pärast kui inimesed teda otsimas käivad.
Ennem oli suurelt GTO enda signatuuris kirjas V.J.V , nüüdseks ta selle eemaldanud. Lööd sisse oü v.j.v tuleb küll sama asukoht. Seal kõrval on mingi kauplus-baar ka. Üks uks eemal garaazist. Kindlasti ta on selle kohaga seotud. Jah rendib pinda seal mingit, vb tal nurgas mingi 1x1x1m pind. Võite ka seda firmat nimetada siis Gto engineeringuks. Aga sinna aadressile on minu andmetel siiski sisse kantud V.J.V ja seal tegutseb Gto ja see klubilius voi mis iganes. Ja kui telefonis sai küsida Gtolt, kas firma V.J.V siis ta ütles et jah põhimõtteliselt saab siit. Siis hakkab et mis mure on jne...
Miks raha ette, mina leian et samas on see ka ju mõnes mõttes normaalne. Kui ma tellin kaupa voi midagi siis maksan osa ette ja ülejäänud kaupa nähes. Samamoodi voin ju siis mina tema lasta üle, lähen kohale, panen auto käima ja sõidan minema ilma et raha maksaks.
Miks auto sai pärnu viidud? Sest kellelegi ei olnud aega autot ette võtta ja gtol oli ka normaalne hind. Samamoodi lugesin kiidusonu jne. Ega keegi eriti ei taha ka seda autot remontida, paras tripper on. Tema aga kiitis et ennemgi teinud ja oi teooria oli vägev. Aga tegudeni ei joudnud.
Ja tihti peale just sellistel üksiküritajatel on ka kvaliteedi ja hinna suhe päris hea. Kuna neil ei ole kliente loopida alati. Muidugi kes on korralik tegija sellele ka järiekord uksetaga ja seepärast ka siia kanti ei saanud kuhugi. Nüüd sai peale GTO sõitmisi viidud ühe mehe juurde, kus auto pannakse peale jõulupühi kokku. Uus kaan ja asjad pidid koik käes olema.