analyzethis kirjutas:
mis see suvine vahejuhtum oli ?
Tsiteeri:
American Beauty, mida ma reedel külastasin. Kuna nad gaasiautodest eriti vaimustuses ei ole, siis tundub, et neil on selliste autode omanikele mingid "lahedad" naljad varuks. Mul oli näiteks gaasiseadme 10A kaitse välja võetud ja seadet tööle ei saanud. Automaailmast ostsin uue ja korras.
Lisaks veel! Peale auto tagasi saamist jamab ABS. Esialgu hakkas väiksel kiirusel pidurades abs ragistama, nüüd on asi juba nii kaugel, et vaiksel kiirusel pidurit ei pea vajutamagi, kui ABS oma toimetusi teeb.
Ise arvan, et midagi on nende poolt sealt perse keeratud, sest enne mul seda jama ei olnud ja arvestades vea arengut siin paari päevaga, siis oleks pidanud ta mingilgi määral enne juba märku andama.
Kas on võimalik, et peale pidurivedeliku vahetamist, pidureid õhutades, midagi seal ära võidi rikkuda? Ma ei tea, kus ja kuidas see ABS andur seal paikneb.
Gaasiseadme saboteerimises süüdistan neid siiani ja terve mõistusega inimene näeb isegi, vaadates kaitsmekarpi, et sellest ei saa ilma kõrvalise abita 10A kaitse õhku haituda. Töökotta SISSE sõitsin veel gaasi toimel, välja sõites ei võtnud voolugi taha.
Nemad seda aga ei tunnista. Tikutakus lendas autot teinud õlinäpp veel eriti julmalt mulle kraesse, millest mina teen juba omad järeldused. Äkki on teil siin SR'is inimlik seletus mulle pakkuda siis.

ABSi asjas ma ei leia, et ma oleks otseselt neid süüdistanud, pigem kahtlustasin ja uurisin, et kas võis sellise toimingu käigus nagu piduriõlivahetus, kuidagi ABSi paigast näiteks ära ajada. Aga nagu hiljem selgus, nad seda ei vahetanudki, kuna ma ei olevat seda palunud. Jälle mina loll, kuigi palusin kõikide õlide ja vedelike vahetust. Soovitasin neil täna ka mu postitus uuesti läbi lugeda ja otsene süüdistus üles leida, kuid see ei olevat enam teema.
Igatahes mina sinna oodatud enam ei ole ja minu ajaloos esimene kord selline juhtum, kui klient ukse taha saadetakse mingi vana probleemi tõttu.
Edu Madara tänava lasteaiale.