Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.12.2010 13:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellistele ii meilidele saatke vastus lausega keri p....i.
on ikka vembuvennad sellised ja jultumus igasugu soga teisele inimesele avaldada.
need kes ni itingivad peavad elulõpuni vaeva nähgema ,et sellist tingitavat summat üldse omada ja ise tulevad selliust rumalat varijanti pakkuma.
Igatahes saatke kas sõnum siis eelpool mainitud variandiga või siis ,et korjake veel või laenake või võtke liisigusse.Tahavad asju mida polda veel võimelised soetama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2010 17:00 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõistuse jutu kohapealt mul samad sõnad sinule ehk siis igalühel omaarvamus ja mõttemaailm+tegevus ,lihtsalt ei tundunud inimlik valjult siin kellegi mõttekäigu üle noomida aga teeme siis nii.
Isiklikult arvamus selline ,et kes autodega tegelevad on ustavsti erisuguseid ja endal ühtede suhtes positiivselt meelestatud niiöelda ja tesied niiöelda siis ärimehehed neid pole minujaoks olemas.Sorry
Pilt
Suurt vahet äkki pole kas käin välsimaal tööl ,sooomes näiteks või olen selline ärimees umbes.
Pilt
Ka ärimees
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2010 20:36 

Inferno kirjutas:
dunno, 88k auto eest pakutakse 60k läbi emaili,päris julm tingimine :D

Sellistest on siin juba juttu olnud ka ja põhiline on see, et sa võid vastata nendele mis tahes, vastust sealt rohkem ei tule :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 02:04 

Ma tingin säästumarketi kassas ka.
Rääkige ńiiöelda ÄRIMEESTEST ka lugusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 05:32 
Kasutaja avatar

Oopc, aga sul isa on ka ju paljas ärimees. Ta müüb ju neid tänavate jal linnade kaarte maanteedele ja autodele. Sina aga vahest müüd kääre ja münte ja mida kõike veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 05:34 

andres393 kirjutas:
Oopc, aga sul isa on ka ju paljas ärimees. Ta müüb ju neid tänavate jal linnade kaarte maanteedele ja autodele. Sina aga vahest müüd kääre ja münte ja mida kõike veel.

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 10:39 

kaabakaz kirjutas:
Esindusest autot ostad ka küsitud hinnaga?
Varuosi autopoest samamoodi?

Mina küll mitte :D
Miks maksta rohkem, kui saab odavamalt?

Kurat, sa oled ikka eriti kõva mees kui isegi varuosi letihinnaga ei osta, vaid sealt veel suudad tingida :D
Ja ma veel mõtlesin, et varuosadega küll keegi poes tingima ei hakka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 10:47 

ivojoeloo kirjutas:
Räägin ühe juttu , kuidas mu isa sõber läks vene ajal isaga Traktorit ostma Tallinna kanti.
Nimelt oli kokku leppitud kohaks mingi metsavaehline tee lõik ,kuhu nad pidid traktorit vaatama minema ,kuid tulemuseks oli see ,et tuli kaks relvastatut meest metsast välja ja tahtsid summa ära röövida mille nad traktrori ostu jaoks kaasa võttsid.
Isa sõbra isal oli õnneks relv kaasas ning metsavahel läks kõmmutamiseks ,mille käigus sai üks röövel haavata ning teised jäid terveks. Havvatud pätt saadi kätte ning teine pääses minema.
Õnnelik lõpp.
Viimane täna päeva juhtum tuli meelde selle x5 jeebi omanikuga kes toppiti pakassi ja sõidutati mettsa ,kus ta maha lasti.
Mida kõikke tehakse raha nimel :(

Auto müük.

http://www.epl.ee/?artikkel=53314
sama keiss?
kui jah, siis "vene aeg" lõppes pea kümnend varem.
kui ei ole, siis SOG vennad leidsid hea idee, mida kopeerida :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 11:04 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Kurat, sa oled ikka eriti kõva mees kui isegi varuosi letihinnaga ei osta, vaid sealt veel suudad tingida :D

Ma ei taha kaitsta kaabakat, kuid nt mul oli selline juhtum, suri GMC Safari-l aku, läksin poodi taheti mingi 1700 eeki selle eest, mul oli ainult mingi alla 1.5k eeki, küsisin kas alet saab, ja tehti soodustust.. sain aku mingi 1300 eeki-ga (usakadel on oma moodi akud, klemmid külje peal)

ja üks kord ostsin ühe laua JYSK-is, oli viimane, ja väike kriips oli mis polnud minu jaoks tähtis.. tehti 30% alet

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 11:11 

.

Viimati muutis coche, 28.12.2010 11:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 11:22 
Kasutaja avatar

coche kirjutas:
Selle 1k eest ostsin kõrvalt poest allahindlusega kasti saaremaa viina ja mõned õlled.

no krrt, mees teab, kuidas elada.... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 13:37 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Esindusest autot ostad ka küsitud hinnaga?
Varuosi autopoest samamoodi?

Mina küll mitte :D
Miks maksta rohkem, kui saab odavamalt?

Tegelikult pole seal midagi imelikku. Enamik varuosakauplusi saavad vabalt 5-10% alla teha. Loogiline, et ei hakka 150 kroonise rooliotsa hinda tingima aga kui summad juba 1000 ja edasi siis miks mitte? Tuttav sai näiteks Vento VR6 hooratta 2800 midagi asemel 2500-ga, ja seda lihtsalt küsides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 14:39 

Ma lähen hangin näiteks sama ratta kusagilt mujalt vee lodavama leti hinnaga.samas kui kusagilt tõmbad kliendi kaardi läbi on ka tuus tunne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 14:44 
Kasutaja avatar

Pole minagi letihinnaga autole ühtegi varuosa ostnud :uhoh
Küsija suupihta ei lõõda, üks vanasõnagi räägib nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 14:49 

No samas kui saad näiteks mingi osa kohta hinna pakkumised eri paigust ja kõige odavam osa on näiteks 500.- odavama järgmisest odavamast hinnast siis isiklikult tunduks nagu patt veel midagi tingida aga jah.Enda vaate kohaselt vaatan asju ka nõnda ,et mõistan endamisi mingeid hinna piire mingi asja kohta ,et kust oleks inimlik võibolla midagi küsida kust aga mitte vaid ,et saaks kähku selle jubina sellise hinnaga kätte ja kõik oleks rahul äkki.
To SiimK oled 100% kindel ,et mitte ühte ainsatki vidinat,suht uskumatu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis