LilTroy kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Autod ongi rikastele, vaesed võivad bussiga ka sõita!
Nüüd tunnen end küll lööduna
Müüsin ise auto just hiljaaeg maha ning olen väga rahul, et käin bussiga tööl, buss läheb maja eest otse töökoha juurde ning vägagi mugav ja rikas tunne on minna ja tulla.. veel rikkam tunne on siis kui kuu lõpus avastan et olen kulutan tööl käimisel 290.- kuukaardi raha kui 4-5000 bensiinile mida varem pidin tegema

Autoraha alles ka veel, mida veel tahta.. aasta aega võiks niisama juba lulli lüüa

Kahjuks pole Eestis ühistransport aga sellel tasemel veel, et ühistransport oleks hinnatud liikumisvahend ühestpunktist teise vaid hetkel tõesti liiguvad sellega pigem ''vaesed''

mul ei oleks otseselt bussiga liikumise vastu midagi (Pärnus vahemaad suhteliselt väikesed ja bussidega kiirelt läbitavad) AGA endiselt on eesti riigis elavad inimesed põrsad ja muidu täispa*andajad. suht tülgastav on ikkagi bussis istuda ja vaadata, kuidas üks vend suunurgast sihvkasid maha tatistab ja teine ninast kolle polstrisse nühib. Lisaks kõigele muule, on talvel bussis külm ja suvel talutamatult palav. Siis kui mina aktivselt bussidega liikusin, ei olnud veel neid elektrilise kompostreid ka, mis tähendas, et iga pilet kehtis täpselt selle sama bussipeal, mis teinekord muutis asja üsna kulukaks.