Mingi päris palju juttu on siia vahepeal tekkinud, märkamatult

umbes sama palju kui autoga erinevaid sündmusi vahepeal juhtunud on!
Kunagi mingi paar kuud tagasi, lõhuti auto ära maja ees (kriimud üle terve auto, katkised esi- ja tagatuled ning keskelt puru antitiib)! Tegin Politseisse avalduse kriminaalasja algatamiseks ja läksin kaskosse. Möödus veel paar nädalat ja sain auto värvimisse viia. Auto värviti totaalselt üle, iga viimne kui detail. Värviks peale sai natuke kreemikam ja minu arust ilusam sinine, kui ta enne oli

Esmese stange lasin keskelt mustaks värvida, eeldusel et sinna varsti stange lip (musta värvi) külge tuleb. Scoop sai suurem, isegi veel suurem, kui STi versioonidel küljes on (Spec C Type RA scoop) ning tagastange nurkadesse läksid samuti mingid laiendite moodi asjad. Sain auto värvist kätte 23da detsembri hommikul, kõik oli ilus kuni 25da hommikuni, kui Anne ringil mingi Golf plokkis ratastega mulle ette libises! Jälle külg sees kergelt ja mingi hetk uuesti värvi auto (ilmselt mitte enne kevadet sest kurat, talv on ju ja ma tahan sõita selle autoga, mitte asendusautoga milleks tol hetkel oli esivedune Roomster)!
Klepse hetkel peale ei tule kuna see Monsteri teema hakkab minuarust kergelt ammenduma juba. Praegu ainus asi, mis juurde tuleb, on WRC stiilis tagatiib ja ei muud

Miku