audivana. kirjutas:
Olen tähelepannud seda, et alati kui Mäkki drive in sõidan, siis pompsikud jebivad ligi ja kerjavad pappi. Olen alati andnud kuna kahju, et mõndadel nii on läinud.
Sellega kahjuks kindlustad selle olukorra püsimise, et nad jäävadki lootma hõlptulule. Kindlasti oled kuulnud, et ära anna näljasele kala vaid õng, sest ka homme on vaja kõht täis saada. Mind ründas mõne päeva eest Ülemiste keskuse parklas hakk - sõin pirukat ja pikeeris nii, et lootis ülevalt/seljatagant tulles mu nina eest läbi lipsata ja piruka kaasa haarata. Ei õnnestunud. Tegi ringi ära ja maandus mütsi peale ning üritas nokaga pirukat haarata. Teine käsi oli vaba ja äigasin talle kergelt. Tegi jälle paarikümne meetrise tiiru, et uuesti mu pähe maanduda, aga seekord jälgisin teda silmanurgast ja maandumise hetkel pöörasin ümber, röögatasi ja andsin hea litaka otse "munadesse" (st piki kõhtu). Kraaksatas, hakkas tegema uut tiiru ja jälle pöörasin viimasel hetkel ringi ja röögatasin, siis enam nii lähedale ei tulnud et lüüa oleks õnnestunud. Proovis veel mõned korrad, siis keksis edasi auto katustel peal ja jälgis mind. Järelikult õpib oma vigadest. Aga kõigepealt tuleb anda signaal, et tema käitumine ei ole aktsepteeritav. Mida tegid Sina?
90ndatel kiirabis töötamise ajal puutunud kuigipalju kokku kerjustega ja seoses nende omavaheliste arveteklaarimisega ka politseiga koostööd teinud. Nende teenistus on parem kui presidendil ja sellepärast on nad sageli seotud ka organiseeritud kuritegevusega. Uskuge, nad ei ela vaesuses, vaid nad lihtsalt riietavad ennast alandavalt, et korralikult pappi teenida.
Kui ei suuda südant kõvaks teha, siis ära anna kunagi raha, vaid paku, et ostad neile toitu. Selle jutu peale on mind alati p"rsse saadetud. Järeldused tee ise

Loo järeldus oleks siis see, et kui keegi nuiama tuleb siis alustuseks kohe anda hea litakas otse "munadesse" ja kui seejärel ringiga tagasi tuleb, siis anda õng ja saata järvele kala püüdma.