Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 09:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 01.01.2011 19:10 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Ei tea, siiani on alati puhutud saadud.. ju oli tol patrullil kehv päev aga nad peavad võimaldama puhuda.

On see kuskil kirjas ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 19:17 
Eliit

Ma ei tea.. Ühelt patrullilt sai kunagi küsitud siis öeldi, et peavad laskma puhuda. Haapsalus nüüd kahjuks nädalavahetustel ja õhtuti/öösiti jaoskond kinni, muidu käidi ikka seal valvelauas koguaeg puhumas käidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 21:08 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Ei tea, siiani on alati puhutud saadud.. ju oli tol patrullil kehv päev aga nad peavad võimaldama puhuda.

Ei ole kusagil must-valgelt kirjas, et peab võimaldama puhuda. Samas, politsei üldfilosoofia on see, et põhiline on ikkagi kuritegude ennetamine, mitte tagajärgedega tegelemine, millest tulenevalt kaine mõistus ütleb, et sellises olukorras oleks ikka pidanud võimaldama. Aga eks see äraütlemine tuli sellest, et keskmisel politseinikul on suht kopp ees sellest, et kui reede-laupäeva õhtul auto juhi puhumapanekuks kinni pidada, siis lisaks juhile soovivad kõik 4 ülejäänud purjus kaasreisijat valjuhäälselt üksteise võidu ka puhuda, et näha, kes neist varajasel õhtutunnil juba kõige rohkem kännis on. Ju see siis kogemata samasse kategooriasse liigitati.

Ja need politsei alkomeetri huulikud maksid minu mälu järgi krooniajal ~4-5 eeku tükk, niiet väga odav lõbu nad tõesti ei ole.

Nende digialkomeetritega enam seda muret küll ei ole, vanemate "valgusfooridega" oli muidu veel see häda ka, et peale korra "punaseks puhumist" seda ca tund-paar kasutada ei saanud, kuna "jäägid olid sees". Kuigi see polnud ka vastavaks otstarbeks nii huvitav, kuna näitas ainult punast tuld, mitte sõpradevahelist alkospordivõistlust võimaldavat täppistulemust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 21:29 

Tartus Riia maanteel lõunaka poolt tulles, peale raudtee alt läbisõitu jäin punase fooritule taha seisma, ning tõenäoliselt minu taga, ülejärgmine masin oli mendibuss.
Kuna rääkisin parajasti telefoniga, ning mõtted olid mujal, siis startisin mitte enda fooritule, vaid kaugemal oleva fooritule peale punasealt läbi, ning hetk hiljem, peale ristmikku ületamist ja paraja hoo sisse saamist nägin peeglis kaugel vilkureid. (vist olid mõnda aega masinate vahel lõksus)
Otsustasin tõmmata kohe esimesse paremal olevasse tänavasse ja parkisin auto kohe masinate vahele ära, kuna diisel vectraga poleks kaugele jõudnud.
Õnneks mendid nägid vaid tänavat, kuhu sisse keerasin, kuid mind ei märganud ja kimasid mööda XD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 21:34 
Kasutaja avatar

orion kirjutas:
Tartus Riia maanteel lõunaka poolt tulles, peale raudtee alt läbisõitu jäin punase fooritule taha seisma, ning tõenäoliselt minu taga, ülejärgmine masin oli mendibuss.
Kuna rääkisin parajasti telefoniga, ning mõtted olid mujal, siis startisin mitte enda fooritule, vaid kaugemal oleva fooritule peale punasealt läbi, ning hetk hiljem, peale ristmikku ületamist ja paraja hoo sisse saamist nägin peeglis kaugel vilkureid. (vist olid mõnda aega masinate vahel lõksus)
Otsustasin tõmmata kohe esimesse paremal olevasse tänavasse ja parkisin auto kohe masinate vahele ära, kuna diisel vectraga poleks kaugele jõudnud.
Õnneks mendid nägid vaid tänavat, kuhu sisse keerasin, kuid mind ei märganud ja kimasid mööda XD

Palju Õnne! Said hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 21:38 

Kusjuures asi polnud tahtlik, ning algselt tahtsingi seisma jääda, kuid keset maanteed ei tundunud see mõistlik olevat, sellepärast keerasingi kõrvaltänavale.
Kuna kõrvaltänaval polnud eriti ruumi, siis leidsin sobiva parkimiskoha masinate vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 01:05 

orion kirjutas:
Kusjuures asi polnud tahtlik, ning algselt tahtsingi seisma jääda, kuid keset maanteed ei tundunud see mõistlik olevat, sellepärast keerasingi kõrvaltänavale.
Kuna kõrvaltänaval polnud eriti ruumi, siis leidsin sobiva parkimiskoha masinate vahel.

Ja siis vaatasid, et 20cm ikka äärekivist saaksid ja pugesid ruttu istme alla peitud kah? (Noh, sest sul kukkus 1-eurone maha ja...)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 01:42 
Kasutaja avatar

kas nüüd just huvitav ütlus mentide poolt..aga eile Sauel.Peatas mind Politsei kinni.tuleb siis naisterahvas aknajuurde. Tere . tutvustab end ja küsib siis : palun juhiload ja puhume. Annan siis juhiload. Puhun ära. Okei.Kõik korras .Mainib et autol huvitav värvus.Küsin kas auto dok-e ka vaja??
Vastus: Milleks meile need. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 02:09 
Kasutaja avatar

Sain puhuda :D Kas mulle tundub või patrullitakse praegu väiksemates kohtades ( näiteks imavere ) panga automaatide pärast, et eurosid täis? Kolm päeva järiest tiirutavad terve õhtu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 02:44 
Kasutaja avatar

sõitsin eile õhtul turbast-pärnu-kilingi nõmme ja terve tee jooksul oli üks mendi auto ja see passis ka pärnus.
väga tühjus oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 03:03 
Kasutaja avatar

Pool aastat pole mind ükski sinikuub nokkind, viimane kord ka Audru kooli juures kus eirasin STOP märki.( ei tea seda kanti nii hästi, pole kohalik ) Seega olen rahul, ilma asjata ei n_ssita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 03:09 

Teema pealkiri ikkagi politsei ütlemised, mitte ma nägin täna menti või vedas ja ei peatatud kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 13:15 

Jojos kirjutas:
Teema pealkiri ikkagi politsei ütlemised, mitte ma nägin täna menti või vedas ja ei peatatud kinni.

Kui vaba teema all on pealkirjas politsei ning lühend jms, siis võib ju sinna kõike huvitavat kirjutada, mis on politseiga seotud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 18:16 

xr2 kirjutas:
siia võiks panna politseid ebatavalised või kohatud vms õtlemised panna mis on teile öeldud!

Tsiteeritud esimesest postitusest. Ei ole ju segaselt kirjutatud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 13:25 
Kasutaja avatar

Täna suutis mind jälle politsei üllatada.
Sõitsin siis kodu poole ning järsku oli politsei auto taga ja vilgutas tuledega. Ma mõtlesin, et mis siis ikka ja sõitsin edasi. Järsku oli disko peal.Peatusin siis ilusti tee äärde.

P: Tere, liikluspolitsei ****
M: No tere tere.
P: Palun teie juhiload ja auto dokumendid
*Hakkasin siis dokumente otsima kui politsei lausus*
P: Kas te ei näinud, et me vilgutasime pikalt teil taga?
M: Nägin küll.
P: Miks te ei peatnud siis?
M: Kas see on mingi uus peatumismärguanne?
P: Kas alati peab siis vilkureid kasutama?
M: Noo võiks küll jah, muidu raske aru saada ju mida te seal taga mõtlete.
*Politsei kontrollis dokumenete ja lausus*
P: Miks te telefoniga rääkisite?
M: Ma ei rääkinud telefoniga (tegelt ka ei rääkinud).
P: Mis te arvate, et ma ei näe kui te sõidate 2m kauguselt minust mööda?
M: Ausalt öeldes ei oska ma midagi arvata, aga telefoniga ma ei rääkinud.
P: Ma olen sellist juttu ka varem kuulnud.
M: Täiesti usun, aga mis nüüd saab? Võtame telefoni väljavõtte?
P: See ei tõesta midagi ju.
M: Noo ilmselt siis te ei saa tõestada, et ma rääkisin telefoniga.
P: Noo seekord laseme sul minna, aga telefoniga ei tohi rääkida sõites.
M: Ma ei rääkinud telefoniga ning tean, et ei tohi rääkida sõites.
P: No selge siis. Turvalist sõitu.
M: Mhmhhh.. Nägemist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis