Mulle meenus enda Nissani remondis oleku aja kohta veel üks vahva seik. Nimelt oli masin juba paar päeva seal garaažis vedelenud, kui helistab GTO. Mure tal järgmine: ´´ Kas saaksin anda talle bensiiniraha. Kuna Nissanil ei pidavat kütust sees olema´´ Ma siis vastasin et no hea küll, kuigi mingi 5 liitrit pidi seal kohe kindlasti olema. Sai siis antud talle 10 liitri bensu jagu raha. Kui saabus päev mil võisin oma raipele järgi minna avastasin et WTF

Seier ikka punase peal. ( Nissanil mingi imetilluke paak ka ning 10 liitriga oleks pidanud seier olema ca. veerandi peal ) Õnneks sain kuidagi Tanklani ära veeretud ja tee peale ei jäänd.
Aga nuh neid raha küsimisi oli pidevalt. Küll oli üle päeviti tal võlgu vaja mu käest küsida. Et läheb jälle kuskile midagi müüma ja õhtul annab mulle raha tagasi. Kuigi tegelikult mul raha oli, vastasin talle et mul ei ole ühtegi krooni. Sest asi läks juba väga imelikuks ja kahtlaseks. ( Ahjaa... ühekorra vist isegi andsin kah mingi 170 eeku, kuid ka selle tagastamisega läks päris kaua aega ja kui tuligi tagasi andma siis sain peotäis kahekrooniseid )
Ning nagu ma sulle GTO eelnevalt juba maininud olen, katsu freelanderiga see raha jama kiiremas korras ära klaarida. Saad omal ühe jama kaelast ära ning teine mees saab oma raha tagasi. Saan aru kui praegune eluolu tekitab sulle põnevust ja närvikõdi sest hommikuti ärgates ei pruugi sa teadagi mida või keda päev ette toob.