Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 28.12.2010 15:11 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ma tingin säästumarketi kassas ka.

See võtab kopikapurustamise küll kenasti kokku :D
Samas, kui sul on niteks esinduses soodustust andev kaart, siis on minuarvates veider seal midagi lisaks kaubelda - varuosa pole niikuinii letihinnaga, aga lisaks midagi manguda tundub siiski kohatu. Ju ma olen siis imelik või midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 15:16 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
oopc kirjutas:
Ma tingin säästumarketi kassas ka.

See võtab kopikapurustamise küll kenasti kokku :D
Samas, kui sul on niteks esinduses soodustust andev kaart, siis on minuarvates veider seal midagi lisaks kaubelda - varuosa pole niikuinii letihinnaga, aga lisaks midagi manguda tundub siiski kohatu. Ju ma olen siis imelik või midagi.

+1 nagu popp on vist.
Isiklikult ei saa ka aru inimestest, kes seda viimaset sendiveerandit taga ajavad. Vahet pole kas tegemist 50 tuhandese autoga või 100 kroonise varuosaga. Minujaoks jookseb kusagilt piir, kus ma enam ei hakka manguma ja paluma hinda odavamaks. Tundub, et mõnedel puudub igasugune eneseväärikus ja ainus elu eesmärk on kõik asjad maksimaalselt odavalt kätte saada. Ma olen ka vist imelik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 15:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
:D
Klienditeenindajad ustuvasti inetult ei saada klienti aga kui ost müük käib kahe eraisiku vahel ning ostja pöördub müüia poole idiootselt siis müüia saadab ta sinna samusesse tagsi kust ta just hetk tagasi tuli.Umbes naa
Osad autode kuulutused ka ju veel tänapäevalgi ,et odavama hinnaga ei saa raadiot,tungrauda ja velgi kaasa.Ennem müüki imeb veel omanik 3,5L kütet ka limpsi pudelisse ning ähvardab kindlustus andjat ,et saada 200 .- kindlustus raha tagasi.Ja lõpetuseks on masin veel müügi keeluga millel omanikul on 1mln võlg kiirus kaamerate pärast tartu mnt-l

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2010 16:13 
Kasutaja avatar

Minul pole vägapikka autoomaniku iga, varuosi käin ostams tuttavate käest. Pmst ostan firmale juppe ja sealt juba arvutis ale % olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 19:27 
Kasutaja avatar

Kasutaja valgehiir oskab teiste aega raisata, õnneks tegi seda minimaalselt, st kohale ei hakanud tulema.

Nimelt 5. detsembrist hakkas ta huvi tundma minu müüdava Mazda vastu, pakkudes vahetuseks enda odavamat Nissanit.
Kuna kompensatsiooni ei olnud tal terves ulatuses koheselt maksta, saime kokkuleppele nö järelmaksus, tagatistes, sissemakses jne.
Kõige selle peale vahetasime 10 pikka kirja siinses keskkonnas.

Kirjutas mis ta kirjutas ning viimaseks kirjaks jäi see:

valgehiir kirjutas:
Huvi on samuti säilinud. 22 dets. võtan siis ühendust. :)

Noh selge, kiiret polnud ja ootasin siis...paraku 22. detsembril kõne ei tulnud, üldse ei imestanud. :)
Nüüd 1. jaanuaril saatsin talle kirja, millele ta ka vastas. :rokib

DeLaBig kirjutas:
Tere,

Nii palju kirju ja lubadusi, kuid kontakteerumisi telefoniteel null.
Mitte, et ma kuidagi tagant utsitaks, aga koomilised on sellised kodanikud.

Järgmine kord saada vähemalt kirigi, et asi ammendas end.

Tervitades

valgehiir kirjutas:
Tere, kuna Sa mu viimastele kirjadele ei vastanud ning uurisin ka mujalt vahetusi siis sain kaubale inimesega kellel oli viitsimist vastata. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 20:05 

DeLaBig kirjutas:
Kasutaja valgehiir oskab teiste aega raisata, õnneks tegi seda minimaalselt, st kohale ei hakanud tulema.

Nimelt 5. detsembrist hakkas ta huvi tundma minu müüdava Mazda vastu, pakkudes vahetuseks enda odavamat Nissanit.
Kuna kompensatsiooni ei olnud tal terves ulatuses koheselt maksta, saime kokkuleppele nö järelmaksus, tagatistes, sissemakses jne.
Kõige selle peale vahetasime 10 pikka kirja siinses keskkonnas.

Kirjutas mis ta kirjutas ning viimaseks kirjaks jäi see:

valgehiir kirjutas:
Huvi on samuti säilinud. 22 dets. võtan siis ühendust. :)

Noh selge, kiiret polnud ja ootasin siis...paraku 22. detsembril kõne ei tulnud, üldse ei imestanud. :)
Nüüd 1. jaanuaril saatsin talle kirja, millele ta ka vastas. :rokib

DeLaBig kirjutas:
Tere,

Nii palju kirju ja lubadusi, kuid kontakteerumisi telefoniteel null.
Mitte, et ma kuidagi tagant utsitaks, aga koomilised on sellised kodanikud.

Järgmine kord saada vähemalt kirigi, et asi ammendas end.

Tervitades

valgehiir kirjutas:
Tere, kuna Sa mu viimastele kirjadele ei vastanud ning uurisin ka mujalt vahetusi siis sain kaubale inimesega kellel oli viitsimist vastata. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 20:24 
Kasutaja avatar

Pole küll õige koht selle arutlemiseks, kuid mida ma pidin sulle siis vastama sellele viimasele kirjale?
Jah, poiss, võid helistada 22. detsember?
Ei saa mainimata jätta, et igasuguse iba sekka sa mahutasid ka eelnevalt oma 22. detsembrit, millega ma ka nõus olin...või oli su soov hoopis mu msni aadress saada ja edasi tühjast-tähjast lobiseda?
Aga jah, selleks korraks peaks konkreetne tilk läbi olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 22:02 
Kasutaja avatar

Näpitud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 22:08 

DeLaBig kirjutas:
Pole küll õige koht selle arutlemiseks, kuid mida ma pidin sulle siis vastama sellele viimasele kirjale?
Jah, poiss, võid helistada 22. detsember?
Ei saa mainimata jätta, et igasuguse iba sekka sa mahutasid ka eelnevalt oma 22. detsembrit, millega ma ka nõus olin...või oli su soov hoopis mu msni aadress saada ja edasi tühjast-tähjast lobiseda?
Aga jah, selleks korraks peaks konkreetne tilk läbi olema.

Kui mulle ei vastata iga "tühja-tähja" kohta, mis soovin auto kohta teada, siis kaob ka potensiaalne huvi. Punkt.

MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Kui mulle ei vastata iga "tühja-tähja" kohta, mis soovin auto kohta teada

Tõsine autoostja (või tegelikult ükskõik mis kauba ostja) ei kirjuta pikki kirju, vaid helistab 1 korra ja diil tehtud.

Tõnu

Kuna asun enamusajast Eestist väljas siis oli huvi netiteel info kätte saada.

Viimati muutis valgehiir, 02.01.2011 02:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 01:45 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Kui mulle ei vastata iga "tühja-tähja" kohta, mis soovin auto kohta teada

Tõsine autoostja (või tegelikult ükskõik mis kauba ostja) ei kirjuta pikki kirju, vaid helistab 1 korra ja diil tehtud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 06:09 
Kasutaja avatar

Täitsa tõsi. Müüjana panustaks ma oma aega rohkem inimestesse, kes telefoni teel ühendust võtavad.

Ma näppisin kunagi sama moodi, uurisin ühe auto kohta, teise auto kohta, kuid lõppude lõpuks kukkus ost välja nii: auto24 ilmus värske kuulutus, helistasin, bussi peale, 10 minti juttu, 5 minti sõitu, raha peo peale, ja auto minu oma. Kahjuks oli sitt ost. Olid suvekummid all, siis veel küll lund ei olnud, aga umbes kella 11-ne paiku õhtul kui tagasiteel olin muutus märg asfalt jäärajaks ja sõitsin ühe kurvi sirgeks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 14:15 
Kasutaja avatar

Nagu sa ise ütlesid, siis ei saanud sa vastust küsimusele "kui ruumikas auto seest on?". Vabandan, küsimus jäi kahe silma vahele.
Kurb, et see ruumikuse küsimus määravaks sai.

:bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 15:12 

DeLaBig kirjutas:
Nagu sa ise ütlesid, siis ei saanud sa vastust küsimusele "kui ruumikas auto seest on?". Vabandan, küsimus jäi kahe silma vahele.
Kurb, et see ruumikuse küsimus määravaks sai.

:bs

Kui ma sinna ei mahu(rooli taha), siis ma ei hakka ka kohale tulema( Probleem oli ka selles, et ma ei viibi Eestis. Eestisse oleksin tulnud alles poole kuu pärast, siis oleksin pidanud Saaremaalt enda auto tooma ja siis vb oleks vahetusse läinud kui ma oleksin siis veel tallinnasse sõitnud, kaks korda edasi tagasi sõitmist enne jõule pluss vb oleks ka asjata olnud... Kes teab. Minupoolne varjant on kirjutatud ja rohkem ma ei spekuleeri ega kirjuta siis, a´la mis siis kui... )

123 kirjutas:
Tsiteeri:
Kui ma sinna ei mahu(rooli taha), siis ma ei hakka ka kohale tulema

EPIC :D :D :D
Äkki ei tasu siis 1.60/70kg mõõtudele tehtud sportautode vastu oma tilka hõõruda

Äkki tõesti tasub sellisel juhul ainult liinibussiga sõita :kill ²

Neid nn. "sportautosid" on erinevaid. Nissanis oli ees iganes ruumi, samas ühte fordi kupeed proovides jäi peanupp üle ääre... Sellest ka küsimus ja sellest ka vastus Sinu huumorivaesele targutusele. :)

Viimati muutis valgehiir, 02.01.2011 15:22, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 15:16 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Kui ma sinna ei mahu(rooli taha), siis ma ei hakka ka kohale tulema

EPIC :D :D :D
Äkki ei tasu siis 1.60/70kg mõõtudele tehtud sportautode vastu oma tilka hõõruda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2011 18:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõni asi ka mull juhtunud kus mingi välismaal olija uudistab ja värki ja siis räägib juttu ,et tuleb mingi 3kuu pärast eesti võibolla ja siis ja siis .Milleks tülitada süütuid inimesi.
Ütlesin pulli pärast lõpetuseks tema jutu vahale ,et helista siis kui hakakd eesti jõudmakui siis juba hilja pole.Lähevad välismaale siis minnes juba vaatavad ,et mis masina saaksid kätte kolme kuu pärast välismaalt tulles kätte ja ehk siis tunnevad lõbu ja rahuldust mõeldes mis tulevik parimal juhul tuua võib kuid ei arvestada halvimate varijantidega.
Üks oli isegi kusagil sõjas, kusagil kõrbes.Loodetavsti arvestab ka ohtudega mis sõjas kaasnevad ning oleks rumal varakult vaadata välja mida soovib ellujäädes eestist omale liikuriks soetada.
SELLISE VAHETUSE PUHUL OLNUKS MÕLEMALE KÕIGE MÕISTLIKUM ENDAARVATES SIIS MASINATEGA KUSAGIL KOKKU SAADA KUI SEE OLNUKS JUBA VÕIMALIK JA MÕLEMA AUTOD KA SEL HETKEL VEEL OLNUKS ALLES.
Võibolla teisele osapoolele üldse ei sobi variant.Ja siis ongi üks uurib ühe oma ,teine teise oma ja ku imõlemale sobib lüüakse käed.
Sellisesse mazda x3 mahub 3 martin müürseppa

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis