style-b kirjutas:
Ei ole eelmine omanik. Kahe esimese omaniku tuttav lihtsalt

Nemad hoolitsesid selle auto eest väga ilusti igatahes. Mina isiklikult neid extreme jms klepse ei mäleta, et oleks olnud. Teine omanik lisas minu meelest ainult selle V6 taha luugile. Rohkem kleepse sellel ajal polnud. Aga auto tõesti kena ja edu

Ahsoo. Seda on näha, et hoolitsetud ja selles osas plaan seda jätkata. Järgmine omanik oli enamus ajast mäletamistmööda pereema.
Extreme oli seal esiustel, nende audi märgi all ja tagaluugil paremal all ääres samuti sport V6 kleempsud. Salongia oli kõrvalistuja iluliistul tulipunane sportline kleeps, mille ma maha võtsin, aga ei kujuta ette mis liimi oli kasutatud, kuna see liim ise maha ei tule, kuis koos värviga.

Aga need kroom kleepsud olid küll päevi näinud just kui ostes saadik olnud peal. Teine üllatus oli see et keegi oli omalajal muusika võimujuhtme lahtiselt läbi salongi vedanud, kohati kekskonsooli alt nii, et pole seda konsooli osanud lahti kruvida ning kinnitused puruks tõmmanud, ees ka suur pragu. Seda ma ei mõista, arvatavasti jäi see sakslaste aega.
Nüüd meenub, mul koos kaasa antud paberitega on eesti esimese omaniku nimi, tel ja esmane reg kuupäev. Mingid raittuningu paberitel. sellest järeldasin, et sai auto oma nn tuuningu eestisse tulles.
Karuliin kirjutas:
Täitsa viisakas Avdi

. Ise paneks taha sellised tuled:

Mulle originaalid ei meeldi, eriti esimeste a4de omad. Pigem juba facelifti omad, aga ise eelistaks pigem sellist disaintulesid.