Kuidas maakas linnas käis:
Huvitav, kui hinnad peavad olema hetkel nii eurodes kui kroonides, siis kuidas on lood teenuste hindadega?
Nimelt tekkis eile pealinnas ajagraafikus tühi auk (jälle naised, krt

) ja otsustasin juuksuris ära käia.
Seal öeldi mu masinalõikuse hinnapäringu peale "sjada grooni" ja lõigata saab ca 10 minuti pärast, kuna nad tuunisid kahekesi omavahel küüsi, mingit graffitit sinna peale. Samas muud pole nuriseda, väga kena noor ja tõmmu vene neiu oli, tegi oma tööd väga hästi ja sai muliseda juttu lõikamise ajal. Vabatahtlikult rääkisin ise vene keeles, praktika mõttes, kuid neiu eesti keel oli täitsa okei. Muide, esimest korda küsiti mu käest, et kas kulme ka korrigeerime. Nimelt pean aeg-ajalt neid tuunima, tikuvad mingid pikad karvad kasvama ja kulmud siis nagu Breznevil
Tallinna liiklus, no ma ei tea........märkide järgi sõita pole põhimõtteliselt võimalik, pean silmas just ridade märke. Jutt ei ole kõrvaltänavatest, ikka suurtest. Laki tänaval võtsin foori taga kaubiku kõrvale ritta märgi järgi, sinna ma jäingi, sest peale foori seda rida enam lihtsalt ei eksisteerinud, ainult lumi vahtis vastu. Tammsaare tee ei olnud suurt parem, esimene rida kannatas kasutada ainult siis kui kõrval sõiduauto, seda ka mitte alati.
Liiklemiskiirusest ma ei hakka rääkimagi, sellest on siin jahutud küll ja küll. Ma ei olnud linnas ka mingi teab mis püssiga või mitmeveolisega, tavaline monomähkija. Ütleks ainult üht:
INIMESED, LIBEDAT EI PEA KARTMA, TEDA TULEB AUSTADA JA TEMAGA PEAB ARVESTAMA!
Sain südamelt ära...