Paldiski mnt. suunaga Rocca- kollaste frantsuuse numbritega vana imepisike Clio ei suutnud ennast ära mahutada kuidagi. Võttis korraliku jupi esimesest ja haukas pooliku teisestki reast (kusjuures jooni oli kohati näha ja siis sõitis ta konkreetselt keskelt üle). Sõitsin sirgelt teises (omaarust vähemalt, samas teisedki taga samas rivis), lasin veidi tuutu talle (foori taga seistes vilgutasin tulesid, ta juba kliinikumi juures hakkas imelikult end paigutama), et vaadaku kus sõidab. Ei mõistnud. Lasin seepeale omaarust ohutult (võibolla olen liiga julgeks ka läinud, kuid ennegi lähemalt mindud

) tema kõrvalt mööda. Võtsin rahulikult teise ritta ja okei. Ei mõistnud ta vist ikka hästi ning pani vasaku suuna, kihutas üle pooleteise rea vasemale ja minust kõrvale ning hakkas poole minu auto pealt mind "rammima". No mida ***** gängster. Siis kihutas minust ettepoole ja vist jälle korralikult kahe rea vahele

(ei mäleta enam äste). Nägin läbi klaasi mulle saadetut vakkjuud (eeldatavalt prantsuse moodi) ning veel victorit (või playboyd- emmad kummad) - ju ta vist tahtis mulle sellega öelda, et Paldiski maantee on tänasest 2-realine...Ma küll püüdsin ka vehkida, et näe, siin on rajamärgistus, aga keda ma ikka õpetan.
Parklasse ma teda jälitada ei julenud - kardan pexa saada
Kusjuures varemgi on mind imestama pannud, et just Paldiski maanteel panevad kõik suht suvalt ringi. Pool meetrit laiad 1-2cm lumega kaetud teeääred on lahti sõitmata ja jumala eest ei tohi seda ka teha (isegi länkarid ja muud loomad)... peab ikka tee keskele sissesõidetud radades lendama.