Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.08.2025 21:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 05.01.2011 19:54 
Kasutaja avatar

Hetkel olen jah töötu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 19:57 
Moderator
Kasutaja avatar

ajee elekter tuli juba tagasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 20:16 
Moderator
Kasutaja avatar

Hakkasin uurima, et miks autos salongi sooja ei tule ja miks puhur hirmsat häält teeb. Sai pool armatuuri ära lammutatud ja kapoti all pool pahna lahti kakutud ning lõpuks leidsin ka veal üles - kiletükk oli ventilaatorisse lennanud. Asja tegi huvitavaks see, et viga avastada oleks pidanud ainult ühe plastikkatte üles tõstma ja käe sisse pistma, aga miks minna otse kui saab ka ringiga.
Seega 2h tühja rapsimist :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 20:20 

Eks ta ole, makse ei maksa või maksame teistele riikidele, aktsiisi ei maksa, toome venest odavat kütet, bussis piletit ei osta, las lollid maksavad ja riik doteerib, aga kust see raha siis sinna ühiskassasse tuleb? Ühiskassa ongi ju teise nimega riik ja kui omal pükstel peps põleb, siis kargavad küll tähtsad välja, et Ansip süüdi ja millal rahvas tänavale tuleb jne pla pla pla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 20:24 
Kasutaja avatar

No mulle ei meedli, et riik palju raha suht mõttetusse kohtadesse panevad nagu näiteks see mingi rist seal väljakul mis ei tööta ka ja muid lolle asju tehtud meie rahadega. Hakkaku häid asju tegema ehk siis on ka rohkem makusmakjaid ja ei petaks enam kui elu hea oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 20:43 
Kasutaja avatar

Sõitsin täna õhtupoolikul Tartu poole.
Hakkasin Tallinna poolt Mäo neljarealise peale jõudma, kui ükshetk otsustas üks Toyota Avensise juht, et hakkab möödasõitu tegema ning põrustas vastassuunda. Pidurid põhja ta seal vajutas :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 22:21 
Kasutaja avatar

vabakas suunaga järve selveri poole on ka nagu takistus-sõit arvutimängus. kord on parem rida domineerivam, kord vasak, mõni yksik kord mahub ka 2 autot kõrvuti, laagri suunas tagasiteel osavamad näppavad vastassuunast ruumi et karjast ette saada... ei tea kas keelati lumehöövlid ära, muidu peab iga aasta aukudele väiksemaid auke peale tekitama? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 22:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ega jah kurvaks see teeb.
Ja nutma ajab täna ELIONI tigi kvalikteet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2011 22:58 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Sõitsin täna õhtupoolikul Tartu poole.
Hakkasin Tallinna poolt Mäo neljarealise peale jõudma, kui ükshetk otsustas üks Toyota Avensise juht, et hakkab möödasõitu tegema ning põrustas vastassuunda. Pidurid põhja ta seal vajutas :D :D

Ma siin Soomes tegin samamoodi möödasõitu.Ei hakanud pidurdama kh.Õnneks vastutulijad tõmbasid äärde :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 00:48 
Eliit

Täna hommikul Pärnamäe teel üks Mazda3 kipitas ilgelt sabas mul, ise lasin rahus 50ga.. no sügeles ja möllas, tahtis nii väga mööda minna.. Lõpuks kalmistu väravate juures pressis kuidagi hädavaevu mööda, hea, et laubakat ei pand veel.. Ise veel võtsin samal ajal hoogu maha sest ees sõitev veokas jäi keset teed seisma (kurvipeal tuli 4 ülegabariidilist vastu).. Noja Mazda vend reastus mu ette, sai 150m sõita ja järgmisel hetkel lendas lund igas ilmakaares ning Mazda nina oli lumehanges taevapoole.. Kutt sai jeelijeeli seisma jäänud veokast paremale mööda end hange pidurdada.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 02:21 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Täna hommikul Pärnamäe teel üks Mazda3 kipitas ilgelt sabas mul, ise lasin rahus 50ga.. no sügeles ja möllas, tahtis nii väga mööda minna.. Lõpuks kalmistu väravate juures pressis kuidagi hädavaevu mööda, hea, et laubakat ei pand veel.. Ise veel võtsin samal ajal hoogu maha sest ees sõitev veokas jäi keset teed seisma (kurvipeal tuli 4 ülegabariidilist vastu).. Noja Mazda vend reastus mu ette, sai 150m sõita ja järgmisel hetkel lendas lund igas ilmakaares ning Mazda nina oli lumehanges taevapoole.. Kutt sai jeelijeeli seisma jäänud veokast paremale mööda end hange pidurdada.. :D

hange sõiduga tuli mulle meeldi eilne juhtum, kus üks härra oli ennast papsaare ringipeale üles suure valli otsa "parkinud" .
Ma ei jaganud matsu pidurdusjälgi vms vaadata aga tundus küll, et vabatahtlikult ta sinna ei siirdunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 07:54 
Kasutaja avatar

ma olen neid legende kuulnud aga täna omik siis miski vene nr märkidega mersu sõitis mulle pärnu mntl vastu nõks enne haruteed... algul ei saanud aru aga siis m6tlesin et wtf? tallinna suunas nagu lõigata ei saa niiet yhesõnaga miski kamikaze licalt s6itis minu pärisuunas rajal mulle vastu :D tiksusin vaikselt paremas reas edasi, auto möödus nagu kord ja kohus seljataha ja reis jätkus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 09:35 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
hange sõiduga tuli mulle meeldi eilne juhtum, kus üks härra oli ennast papsaare ringipeale üles suure valli otsa "parkinud" .
Ma ei jaganud matsu pidurdusjälgi vms vaadata aga tundus küll, et vabatahtlikult ta sinna ei siirdunud.

üleeile oli sama juhus tulin kodust vana-pärnu poole kella 8-ksa paiku nägin et keegi oli otse lumevallis käinud hakkasin pidurdama mis juhtus ise jeeli jeeli sain ennem hange seisma.
läks 20 minutit mööda kui korra tanklasse tulin ja juba oli end sinna üks audi parkinud(takso oli).
kui aus olla siis ise tulin max 30 km/h ja nii kui pidurit katsusid oligi liug käes õnneks lume peale sattudes kõik paranes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 14:19 
Kasutaja avatar

Paldiski mnt. suunaga Rocca- kollaste frantsuuse numbritega vana imepisike Clio ei suutnud ennast ära mahutada kuidagi. Võttis korraliku jupi esimesest ja haukas pooliku teisestki reast (kusjuures jooni oli kohati näha ja siis sõitis ta konkreetselt keskelt üle). Sõitsin sirgelt teises (omaarust vähemalt, samas teisedki taga samas rivis), lasin veidi tuutu talle (foori taga seistes vilgutasin tulesid, ta juba kliinikumi juures hakkas imelikult end paigutama), et vaadaku kus sõidab. Ei mõistnud. Lasin seepeale omaarust ohutult (võibolla olen liiga julgeks ka läinud, kuid ennegi lähemalt mindud :D) tema kõrvalt mööda. Võtsin rahulikult teise ritta ja okei. Ei mõistnud ta vist ikka hästi ning pani vasaku suuna, kihutas üle pooleteise rea vasemale ja minust kõrvale ning hakkas poole minu auto pealt mind "rammima". No mida ***** gängster. Siis kihutas minust ettepoole ja vist jälle korralikult kahe rea vahele :D (ei mäleta enam äste). Nägin läbi klaasi mulle saadetut vakkjuud (eeldatavalt prantsuse moodi) ning veel victorit (või playboyd- emmad kummad) - ju ta vist tahtis mulle sellega öelda, et Paldiski maantee on tänasest 2-realine...Ma küll püüdsin ka vehkida, et näe, siin on rajamärgistus, aga keda ma ikka õpetan.
Parklasse ma teda jälitada ei julenud - kardan pexa saada :D

Kusjuures varemgi on mind imestama pannud, et just Paldiski maanteel panevad kõik suht suvalt ringi. Pool meetrit laiad 1-2cm lumega kaetud teeääred on lahti sõitmata ja jumala eest ei tohi seda ka teha (isegi länkarid ja muud loomad)... peab ikka tee keskele sissesõidetud radades lendama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 15:11 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
ju ta vist tahtis mulle sellega öelda, et Paldiski maantee on tänasest 2-realine...

Sõiduautodele ju ongi, parempoolne on ühissõidukirada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis