Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 00:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:27 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Keegi teine võiks hr pardi vanust küsida :D

Sa ikka ei saa üle jah :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:28 
Kasutaja avatar

kuule baz, kuidas ei tunnista, oled sa juhmakas või?
Ma maksaks oma trahvi ära ja ei viriseks selle üle, miks peaks selle eest jäse minema? seaduse järgi selle eest jäset ei võeta ja teistele ka nii ei tehta, miks mult peaks võetama?
sa ikka väga rumal oled, ma vaatan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:30 
Kasutaja avatar

ütle siis välja, part, kui palju sinusugusel pisikesel plikal seda elulugu ka ette näidata on? mehejuttu sa küll ei aja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:32 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
ütle siis välja, part, kui palju sinusugusel pisikesel plikal seda elulugu ka ette näidata on? mehejuttu sa küll ei aja.

mine saa trahvi ja mine siis tagasi ehitusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:35 
Kasutaja avatar

Millegipärast on Eestis liikluskultuur selliseks välja kujunenud ja ega politsei seda nüüd lihtsalt trahvide väljakirjutamise näol ei muuda. Ei usu ma seda juttu teps mitte. Pigem tuleks välja selgitada, miks nt Saksamaal ja Suurbritannias parem liikluskultuur on ja sealt järeldusi teha. Palju te olete Saksamaal politseid näinud?
Kõvasti vähem, kui Eestis ja nad on pigem nõustavad organisatsioonid.
Lähima 30.aasta jooksul ei näe mina tendensi muutusteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:37 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Millegipärast on Eestis liikluskultuur selliseks välja kujunenud ja ega politsei seda nüüd lihtsalt trahvide väljakirjutamise näol ei muuda. Ei usu ma seda juttu teps mitte. Pigem tuleks välja selgitada, miks nt Saksamaal ja Suurbritannias parem liikluskultuur on ja sealt järeldusi teha. Palju te olete Saksamaal politseid näinud?

Inimestele on ehk paremad väärtushinnangud selgeks tehtud ja seal ikka on küll politseid liikvel, esimene asi ongi politsei poolne kontroll.
Hetkel veel ollakse harjunud, et politseid tänaval eriti ei kohta, veel enam maanteedel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:44 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Siller kirjutas:

Inimestele on ehk paremad väärtushinnangud selgeks tehtud ja seal ikka on küll politseid liikvel, esimene asi ongi politsei poolne kontroll.
Hetkel veel ollakse harjunud, et politseid tänaval eriti ei kohta, veel enam maanteedel.

kasvõi hispaanias, plika, on politseinikke palju vähem tänavatel näha. fööniga võpsikus vehkimas ei trehva neid seal iial. ka on neil väike promill lubatud, samas ei mõõda mingite üleriigiliste rahakorjamise aktsioonide käigus seda massiliselt keegi. karsitada saad siis, kui ikka mingi pasa maha oled pannud. ja tulemus - palju mõnusam liigelda, sujuvam ja stressivabam. aga lahendus ei ole mitte mentla paiskamine umbropsu parditaoliste totrate mõttevälgatuste tegijate rõõmuks inimesi trahvima, vaid oluliselt vähem nuhkimist! kiirusepiiranguid, lamavaid mente, keelde ja trahve on neil kordades vähem.
sinusugune linnuaju muidugi soovitab käituda ristivastupidi. aga see ei ole iial tulemusi andnud. ja ei anna ka meil siin. sinusuguste meelehärmiks. ja näed, sõidame ikka autodega, maksame trahve, sinu nime kuuldes sülitame ja elame edasi. sina aga saad sedamoodi tigetsedes varsti infarkti - sa ei muutu ei ilusamaks ega rikkamaks sellest, et teistele aiva halba soovid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:52 

Milleks vahepeal jutt isiklikuks solvamiseks üle läheb. Part esindab ühte arvamussuunda ja miks ta ei või siia postitada. Kas kõik peavad nõustuma, et kõik politseid on jobud ja ülejäänud siit ära minema. Ise olen samuti arvamusel et reeglite rikkumine on vabatahtlik. Kui oled rikkunud ja vahele jäänud, siis sitt lugu - oma viga. Ise enamjaolt ikka järgin liiklusreegleid aga lasen ka teistel sõita. Ei hakka kedagi karistama. Kui tagant tuleb kiirem, tõmban alati kõrvale. Seega ei ole minu arust õige väide, et kui järgid õiget sõidukiirust linnas, siis oled ilge pidur. Tallinnas 50km/h sõites sõidan tihtipeale ühtlases liiklusvoos, ei sõida kõik 70km/h.
Igal ühel on oma seisukoht aga ei maksa isiklikuks minna. Kui ilma isikliku solvamiseta ei suuda argumenteerida, siis ei oska ka mina sellest solvajast eriti lugu pidada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:58 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
part1 kirjutas:
Siller kirjutas:

kasvõi hispaanias, plika, on politseinikke palju vähem tänavatel näha. fööniga võpsikus vehkimas ei trehva neid seal iial. ka on neil väike promill lubatud, samas ei mõõda mingite üleriigiliste rahakorjamise aktsioonide käigus seda massiliselt keegi. karsitada saad siis, kui ikka mingi pasa maha oled pannud. ja tulemus - palju mõnusam liigelda, sujuvam ja stressivabam. aga lahendus ei ole mitte mentla paiskamine umbropsu parditaoliste totrate mõttevälgatuste tegijate rõõmuks inimesi trahvima, vaid oluliselt vähem nuhkimist! kiirusepiiranguid, lamavaid mente, keelde ja trahve on neil kordades vähem.
sinusugune linnuaju muidugi soovitab käituda ristivastupidi. aga see ei ole iial tulemusi andnud. ja ei anna ka meil siin. sinusuguste meelehärmiks. ja näed, sõidame ikka autodega, maksame trahve, sinu nime kuuldes sülitame ja elame edasi. sina aga saad sedamoodi tigetsedes varsti infarkti - sa ei muutu ei ilusamaks ega rikkamaks sellest, et teistele aiva halba soovid.

Me ei ela hispaanis sa juhmard ja kust sa tead, mis seal täpselt toimub, tühja sa tead. Ah, et saaks ikka rikkuda ja kihutada onju, kui lamavaid politseinikke poleks, siis kimataks mõnuga, tean küll neid majade vahelisi teid, kuidas seal rullnokad kihutavad, eriti õhtuti.
Mõnel on nii suva, et paneb isegi sellest lamavast politseinikust üle 100-ga üle.
Äkki tood india liikluse ka näiteks, et politseid ei ole? Indias on üks maailma hullemaid liiklusi ja üks maailma liiklusõnnetuste rohkemaid kohti on india.
Nii, et jäägem normaalse euroopa ja eesti piiresse, näiteks inglismaal on palju kiirusekaameraid.
Inimesed pole muidugi rahul trahvidega, muidu poleks ju trahve vaja, kui inimesed korralikud oleksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:00 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
kuule baz, kuidas ei tunnista, oled sa juhmakas või?
Ma maksaks oma trahvi ära ja ei viriseks selle üle, miks peaks selle eest jäse minema? seaduse järgi selle eest jäset ei võeta ja teistele ka nii ei tehta, miks mult peaks võetama?
sa ikka väga rumal oled, ma vaatan.

Omal ajal (ei tea täpselt, aga keskajal ilmselt) oli ju nii, et see kes varastas, sellel läks käsi- see on ainult näide karistusviisist! Aga ise soovid radikaalseid muutusi. Ülestunnistus on sult olemas- ole nüüd mees ja näita ette, kuidas karistuse vastu võtad :wink: Okok, ei räägi mingist kehaosade eemaldamisest... Aga ole hea mees ja karista ennast siis avalikult nende pisivigade eest, mida sina oled teinud ja mille eest teisi hakkaks keberniitima, kui nad sulle silma jääksid ning sul selleks ka volitused olemas oleksid.

Viimati muutis BAZ, 29.12.2008 22:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:01 

Ei ole küll selle aasta kohta tehtud, kuid siiski 2001 oli ka suht hiljuti ja sellel lingil on tõestatud, et tegelikult kiirus ei tapa.
http://www.safespeed.org.uk/proof.html

siin ka Clarksoni komentaar kiirusest
Tsiteeri:
The facts, then, are clear. A third of accidents are caused by teenagers who don’t really know how to drive yet, and a third by pedestrians who roll out of pubs and fall into the road.

link ise siin http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/clarkson-on-speeding-2006-12-01

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:23 

vahva, vanas foorumis oli tann, uues nüüd part
äkki peakski iga poole aasta tagant tegema foorumi vahetuse, ja välja valima inimese kellest järgmine pool aastat kiruda
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:27 

Siller kirjutas:

Haah.Ei tea,suvel Saksas reisides oli seal politseid päris palju näha,sama skui näiteks Tallinn-Tartu trassil ei ole ühtegi näha,või siis ühes kohas.Ei ütleks et neid palju on,isegi jõulude ajal ei olnud neid Tartus eriti kusagil näha ja terve linn sai läbi käidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:27 
Kasutaja avatar

Eks alati peab ju keegi teisi taga kiruma, muidu oleks päev foorumis sisustamata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:34 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Siller kirjutas:

Haah.Ei tea,suvel Saksas reisides oli seal politseid päris palju näha,sama skui näiteks Tallinn-Tartu trassil ei ole ühtegi näha,või siis ühes kohas.Ei ütleks et neid palju on,isegi jõulude ajal ei olnud neid Tartus eriti kusagil näha ja terve linn sai läbi käidud.

neid seapalgeid oli juba laupäeva öösel vastu pühapäeva terve tartu maantee algus täis. kiirus 93 tekitas juba seesuguse silmatõmbluse kõrgeaulistel, et alles 900 kroonise kviitungi väljakirjutamine rahustas mundrikandja orgastiliste tõmmeteni maha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis