Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 19:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.01.2011 16:03 

Käisin just poes, mis on täitsa tavaline aleviku pood ja tagasi sain Kreeka 50 euro senti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 16:08 

MA OLEN FEIL!!! Ma käisin eile poes ja ostsin kogemata sularahas (Eesti kroonides), mistõttu sain tagasi eurosente :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 16:11 

Nägin ka eile seda suusabaasi endist sierrat, ülihea näeb ikka välja :rokib Aga ma ei saa sellest aru kuidas politsei koguaeg teid maha tõmbab , ise sõidan päeval kui ööl ringi ja tiirutan igalpool klubide ja pubide ümbruses ning kõrvallinnaosades aga 2 aasta jooksul 2 korda maha võetud :o autoks bmw ja vahtralehed ka viimaseid päevi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 16:57 

eile sai vist pidustustega natuke liiale mindud, igatahes täna on eilse peo hõngu veel peas tunda, ning ikka sealt negatiivsemalt poolelt.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 17:00 

Eile ei läinud ükski jook kurgust alla. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 17:01 

Peale mitut aastat korralikku joomist enam pohmelli märkimisväärseks sündmuseks ei peeta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 17:11 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
Nägin ka eile seda suusabaasi endist sierrat, ülihea näeb ikka välja :rokib Aga ma ei saa sellest aru kuidas politsei koguaeg teid maha tõmbab , ise sõidan päeval kui ööl ringi ja tiirutan igalpool klubide ja pubide ümbruses ning kõrvallinnaosades aga 2 aasta jooksul 2 korda maha võetud :o autoks bmw ja vahtralehed ka viimaseid päevi :D

Sõber tõmmati ka Tallinnas nende kollaste tulede pärast kinni. Et neid ei tohi olla ja blabaaa.
Kuna politseil polnud ühtegi paragrahvi ette näidata, oli niisama rutiinne kontroll.

Aga eks korralik sirel püüab tähelepanu ning mentidele meeldib. :D

Aga ise olen sõitnud ka Tartu vahel oma Jeepiga juba aastaid ringi, nii öösel kui päeval. Õnneks huvi ma politseile ei paku. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 17:15 
Kasutaja avatar

M1k0 kirjutas:
Käisin just poes, mis on täitsa tavaline aleviku pood ja tagasi sain Kreeka 50 euro senti.

ma arvan need erinevad välismaa sendid on juba rahavahetusega siia toodud mitte ükshaaval välismaalt tulles kohale tassitud, juba esimene õhtu sain igast saksa ja prantsusmaa omasid, praeguseks mitmeid muidki näind juba

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 18:06 

Panin sauna sooja, õlled on lumehanges ja igaks juhuks jääkambris ka Captain Morgan Spiced. Mine sa tea, äkki kulub ära :D
Lisaks sai täna lisatöö juurde võetud paari tunnise ajakulu näol. Rahale "ei" ei ütle :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:18 

3. Päev ilma traktorita ühe mingi debiiliku pärast kes ei viitsi või ei taha omale autole kohta kaevata ja peab oma roostes Nissani teepervele parkima mistõttu traktorile ei jää ruumi meie tänavale keeramiseks, teiseltpoolt tulles tõmbaks naabrimehe hekki maha. Täna sai siis u 400 meetrit kühveldatud et autoga välja saaks, ja tagasi, jube vastik tunne on küll mingi hiina labidaga ennast segaseks kühveldada. Kui homseks pole Nissan teepervest kadunud siis lähen panen sildi kojamehe vahele. Isegi liköör colaga ei lähe peale.

Ema anna padruneid. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:22 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Kui homseks pole Nissan teepervest kadunud siis lähen panen sildi kojamehe vahele.

et kui tal muidu on nagu sügavalt pohlad, kui traktor mööda ei mahu, siis silt kojamehe vahel võtab vedelaks ?:D
tee kõne prefektuuri, ütle neile auto number ja palu neil omanikuga ühendust võtta. ütled et takistab liiklust vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 19:30 

jOnts kirjutas:
tee kõne prefektuuri, ütle neile auto number ja palu neil omanikuga ühendust võtta. ütled et takistab liiklust vms.

On korduvalt sellist asja vaja läinud ja toimib väga edukalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 20:00 

Juhtus see, et avastasin viisi, kuidas kohalikest huumoriteemadest muu jama seast Huumor üles leida.

Ehk siis on lootust huumorit leida postitustest, mille lõppu ei ole postitaja lisanud irwitavat smaili (vihjamaks et see on naljakas)! Kui smaili ei ole, on postitaja ilmselt uskunud, et sellest huumorist võib reaalselt ka keegi teine aru saada(ka ilma vihjamata, et see naljakas on) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 20:29 
Moderator
Kasutaja avatar

Õnnestus ennast sellisesse olukorda panna, et teen inimkatse kas auto on hommikul maja ees või ei. Eilse öö pidas isegi katsele vastu..
Nimelt auto uksed ei lähe kinni ning süütelukku ka ei ole (juhtmest käivitus). Võtmed kadunud ning uued lukud veel soetamata (vanad olid niivõinaa puru).Elame näeme :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 20:31 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Pole ju kuskil otseselt kirjas, et nime ja isikukoodi peab sinna kirjutama... piisab kasvõi auto mark + numbrist.
Muidugi tundub see sinu jaoks tobe kui sa ise üks nendest puhastatud koha hõivajatest või diagonaalitajatest oled.
Kuidas see märgistamine sinu arust välja näeks? Paned sildi "Minu koht" või lased väikse kollase laigu lumele ja loodad et keegi ei pargi sinna enam edaspidi? Kui on linna/riigi maa siis võid peput pühkida oma märgistamisega.

Linna või riigi maa, märki ei tohiks sinu arust üles panna, aga selle kallal tohib küll võtta, et keegi on SINU kohale parkinud? Ei ole ju sinu koht, ise räägid ka seda. :D See, et sa seal lume oled ära rookinud, ei tee seda sinu kohaks - sinu kirjeldus parkimiskohast praegu. Selge on muidugi see, et teed suure töö ära ja keegi pargib koha kinni, teeb meele mustaks, aga sa ei saa nõuda, et keegi sinu kohale ei pargi.
Ja ma vähemalt tahtlikult ei pargi küll ühtegi kohta kinni, aga kuna minu maja ees ei ole kellelgi nimelisi kohti, siis no sorri tõesti kui ma "kellegi" koha kinni pargin. Nagu ma juba varem ka öelnud olen, siis kui keegi tuleb mulle ütleb (viisakalt muidugi, karjuda pole vaja, saan niisama ka aru), et ma olen nende roogitud kohale parkinud, siis muidugi ajan ära. Lihtsalt see häbiposti idee tundus mulle tobe. ;)

ison.ts kirjutas:
Rocalmare katuse parklas ca 30 minutit tagasi:
Sõidan mina piki esimest rida liftide poole ja minust paremat kätt tagurdas üks masin reast välja. Jäin seisma ja ootasin ta ära ning parkisin ise kohe asemele. Tulen masinast välja ja mingi prillidega 50 aastates klemm uue Saabiga seisab minu auto taga klaas alla ja räuskab üle parkla: "Viisakusest oled midagi kuulnud? Mis sa arvad , et ma niisama seisan siin vasak suund sisse lülitatud?"
Sekund raalimist ja vastan: " Esiteks viisakas inimene ei lõuga keset platsi võõra inimese peale ilma põhjuseta. Teiseks Ma ei näinud sind väljatagurdava masina tagant. Kolmandaks vasakpöörde sooritaja laseb otseliikuja ja/või parempöörde sooritaja alalti enne läbi? Neljandaks on rohkem kui pool parklast tühi ära mölise siin minu kallal , mine pargi mujale!"
Siis kobises midagi arusaamtut veel , millest ma hästi enam aru ei saanud a la milline nahaalsus, austust ei ole jne. Suundusin lifti poole ja alla sõites mõtlesin selle peale milliseid tegelasi ikka nõuka aeg meile sünnitanud on. Igal pool on vaja täiest kõrist oma olematut õigust ja austamist taga nõuda.

Oh jah, noorus on rikutud ja ülbe. :D
Mul on näide enda käest tuua. Koduhoov on mul üsnagi privaatne ja niisama naljalt minu pinkidele istuma ei satu. Ühel ilusal suvisel päeval tulin koju ja märkasin, et kaks onukest istuvad seal, õllepudelid näpus ja no naudivad ilma. Läksin nendega juttu puhuma alustades teretades ja küsides, kas nad selgitaksid mulle olukorda, miks nad seal on. Kus siis hakkas alles lõugamine pihta. Küll mind sõimati matsiks ja idioodiks, ning kes ma üldse olen, et tulen niimoodi nendega seal "mölisema", viisakust üldse ei ole jne. Selgitasin, et ma elan siin ja mulle kohe üldse ei meeldi kui mingid võõrad inimesed minu hoovis läbustavad. Sain jälle vastu päid jalgu ja siis lõpuks alles mainisid, et nad veavad siin ühe vanainimese jaoks puid. A miks sellest kohe alustada ei võinud?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis