Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 21:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:25 

oopc, milline sinu ideaalne maailm välja näeks? Kord on paha, et lund ei koristata, siis jälle paha, et koristatakse!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:31 
Kasutaja avatar

Vigade parandus:

oopc kirjutas:
Tallinna tänavate hooldus tööd ja korraldus.

Keset päeva lükatakse tänavaid laiemaks, mille tõttu on liiklus häiritud ja selle ühe saha poolt, kes laiemaks lükkab teid, tulemusel on pärast saha seljatagune tee lume-jama täis, mis võib tekitada ohtlike olukordi ja õnnetusi, kasvõi lumevallist pudeneb teele mingi suurem lume kamakas jne. Ühesõnaga miks tehakse selliseid asju keset päeva. Päevasel ajal tehku nõnda asju, et elanikud ei pane tähele, vaid märkavad olukorra paranemist.

Teiseks.

Viru hottelist otse üle tee mingi teine hotell, selle juhtkond võiks ka vähe targem olla , sest seal lumekoristus puudulik ja koguaeg laevad suured reisibussid reisisjaid peale ja maha otse autoteel , millega häirivad tõsiselt liiklust. Pangu oma hotelli putka kinni kui selliste lihtsamate asjadega ei tegelda või ei pöörata tähelepanu sellistele asjadele. Sama ka TALLINNK hotell taksod vist maja ees lume plägas ja reisibussid sõiduteel reisijaid laadimas , jälle liiklus häiritud.Korraldagu oma parkla süsteem õieti, sest mille krt pärast pean mina ennast vaevama ,et mingi hotelli ees jama.

Ja lõpetuseks

kitskas jäänud teedest, uutest ja jäätunud teede servadest . Mis lugu siis on kui mul masin viskub tänu lumevalli ääres olevale jäätunud servale teisel rajal olevale masinale peale. Järsku lõpeb kusagil kurvipeal rada ära ja kõrval masin ning lõppeval rajal viskab jäätunud tee servast masina kõrval rajale.normaalne.
Krt tsirkus käib täie hooga edasi.

Krt õpi kirjutama mees, sa pole ju mingi 5 aastane koolieelik, ma sain üle 45 vea sinu kirjatükist. See on ju keele ja Eestluse rüvetamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:35 

Sinu lühikesest kirjutisest võib ka üle ühe vea leida!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kui sul viitismist ,võiksid punasega vead parandada ,oleks huvitav näha.Ma teen selle töö uuesti. :D
Aga minu murede värgist ,et koristus on tore aga seda peaks tehtama sellisel ajal mil elanikud seda ei näe ega neid ei häirita.Ja eriti teede hooldus,koristus.Teid laiaks lükata öösel ju ideaalne.Väga palj uöösiti viimasel ajal pole liikunud kuid kui seda ette tulnud siis minule on mulje jäänud ,et tõsist tööd nag uei tehta koristusel,võimali k,et pole silma jäänud ka aga samas ka päevasel ajal näha ,et pole midagi muutunud ,järelikult elu ei käi.Töö päevad 8-17 ni nii tee firmadel kui ka arstidel jne.
Ja see hotellide jama on minuarust tõsine.suured firmad ,hotellid võiks siiki ju nätuke vaeva näha ja hoolt kanda ,et asi õigem oleks ,sest ilusate ilmadega nihukesi muresi pole väga näinud nende hotellide ees.
Mis krt hotellid need on kes ei suuda heakorra eest hoolt kanda ,äkki on vood ipesud ka juba mitmendaid kliente kasutusel.
Hirmus.
:D No ma ütlen kui ,tekst olnuks veel minu teksti pikkune ,võinuks sama palju vigu tulla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:46 

Et siis pigem ootaksid veel ühe päeva, või kaks ja sõidaksid edasi kitsastel teedel? Kui sahk ainult öötundidel töötaks, kuluks kõigi teede laiemaks ajamiseks tunduvalt kauem aega. Oopc sa ikka suht hull ralliäss, et ei suuda olude sunnil natuke väiksema kiirusega liikuda, kui sahk tööd teeb?

Praegu räägib TV3`s 4kw`sest autost! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Miks ei suuda aga lihtsalt põhimõtted mul ja olles nätuke teadlik kuda muus maailmas asju aetakse .Kui öösel ajaks kõiks see tööjõud end tööle siis päevaks oleks juba korras.Estieks päeva lnei lendil keerulisem,teiseks nad segavad teisi ja üldine segadus palju suurem.Minu loogika kohaselt oleks siis antud asju õigem teha täie rauaga ööesel ja päeval selliseid asju mis teisi ei segaks.ja nii ka igasuguste tee töödega.päeval tehakse ja kui rahad otsas siis mingi objekt kusagil magistrali l seisab nädalate viisi näiteks.
Ahjaa üks asi veel et minumeelest ei tohi kasutada ühistranspordis mingi niiöelda riigivastase sümboolikaga lipukesi,või no saate aru kül mida mõtlen ehk.Ühel taksol lehvis armatuuril sarnaene see sibulaid ühendav lipp.Mis ta muu ka olla sai või no kui oli mingi firma reklaam lipuke siis poel hullu aga kui on mingi muu maa värk siis see pole lubatud vist.Või eksin.
See ,et teed kitsamad on see on tegemata töö ja saamatus.

Viimati muutis oopc, 09.01.2011 15:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:57 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Kui sul viitismist ....

Selles tekstis oli vähemal 42 viga + veel osade sõnade ebamäärane kasutus jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:58 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
Maailma kõige sitem on olla.
Eilsed seiklused.
paar õlu siis edasi kõrtsu siis kluppi ja siis 24h kuksile baari.
Tulemus katkine huul, peas muhk ja vasak käsi ei tööta .
Pohmell on nii niiiiii jube et värisen nagu kivilõhkumis masin.
Hakkan ikka täis karsklaseks ma arvan.
Vast kummeli tee aitab pohma vastu aga ei tea:(

ma mõtlen kaa peale igat joomingut nii... Ise alustasin reede ja siiani stabiilselt voolu all.
Sõber kurtis kaa rasket elu.
Oliver ütleb:
*sillalt lendasin alla
*emajõkke
*kaarsillalt
*üle ääre

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 15:01 

oopc, sa tead, et öösel on töötund kallim? Seega sa peaksid riigile rohkem makse maksma, kasvõi kütuseaktsiisi näol.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 15:06 

Delfi auto TV ei meeldi.Motors tv päris norm.
Ah muidugi las see pardak olla ,elan siin end edasi välja tulevikus ja võibolla olen närvilisem ning vannun rohkem ning süveneb suurem pohhuism kõiges.Lihtsalt kribasin oma arvamuse eelnevalt kuika praegu.
Näiteks siis saha mehed ,olgugi ,et nad süüdi otseselt ise äkki pole aga kui nemad jeblavad liikluses ,jeblan vastu.Ühekorra juba saanud nende pandega korralikult kesklinnas tsirkust tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 16:43 

:D
cali kirjutas:
Maailma kõige sitem on olla.
Eilsed seiklused.
paar õlu siis edasi kõrtsu siis kluppi ja siis 24h kuksile baari.
Tulemus katkine huul, peas muhk ja vasak käsi ei tööta .
Pohmell on nii niiiiii jube et värisen nagu kivilõhkumis masin.
Hakkan ikka täis karsklaseks ma arvan.
Vast kummeli tee aitab pohma vastu aga ei tea:(

Vb mäletan valesti, aga minumeelest, niipalju kui lugenud olen sinu pidudest, siis alati on asjad lõppenud kuidagi kaklustega?
Käed ei püsi endaligi või endal selline nägu peas, et teised peavad koguaeg seda paika tulema lööma? :? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 16:46 
Kasutaja avatar

Mõista,mõista,mis on pildil varjatud,liigagi suur et mitte silma ei tohiks paista :D
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 16:51 

scorpa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 16:57 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
scorpa?

Ma arvan, et transit see pole igatahes :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 17:23 

Ford "Tann edition" Sierra ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis