Pole küll päris teemasse, aga mingil määral seotud ikka..
Oskab keegi õelda, kas olen väljapääsmatus olukorras, kui andsin mendi trahviotsuse kohtusse, mille võitsin osaliselt, nimelt jalamehe aega vähendati mõned kuud ( 9-salt seitsmele ) ,
kogu see jama sai alguse oktoobris, kus peale trahvi kättesaaamist ja kohtusse pöördumist ootasin kaks kuud kohtukutset ja selle aja sees tehti nimi juba mendiarvutis punaseks, ehk siis sõita ei võinud ja mida ka ei teinud. Kohtus sai käidud jaanuaris ja otsustati siis osaliselt nõustuda sellega mida nõudsin. Enda loogililise mõtlemise järgi peaks nüüd karistus lõppema mai lõpus ( 7 kuud kokku ), ilma kohtuskäiku oleks olnud juuli lõpus, arki minnes eksamile kirja panema ( pean ka teooriat taaskord õppima ) õeldi, et eksami võimalus on alles septembris
Arkis seletati, et enne kohtukutset, mendiotsus ei jõustunud ja ma oleksin võinud see kaks kuud ka vabalt ringi sõita, kui ootasin kohtukutset, kuigi nimi oli juba mendi arvutis punaseks tehtud. Seega jalamehe aeg hakkas tiksuma alles peale kohtus käiku
Lõppkokkuvõtteks olen siis veel kauem jalgsi, kui esialgu mendiotsusega. Väga palju informatsiooni jagavad ikka eesti korrakaitsjad, seoses just sellega, et kaks kuud oleks saanud sõita vabalt kohtuotsust oodates. Tundub suht lootusetu..
Kui sa oleksid sõitnud ja vahelejäänud siis sulle oleks trahv niikuinii ära tehtud ja saaksid ka teistkorda kohtus käia vaidlustamas
. Nii et oota rahulikult oma aeg ära ja mine siis eluga edasi, bürokraatia debiilsusesse suhtu nagu halba ilma, oota lihtsalt kuni mööda läheb ja ära närva....