Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 08:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.01.2011 13:29 
Kasutaja avatar

Kui nagad ise on "ägedad" ja tunnis ainult nihelevad ja lõugavad ning provatseerivad õpetajat oma dibiilsustega, siis ma üldse ei imesta, et neid "kuisatakse".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 14:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Eks see olene ka kandist,ühiskonnast ja koolist millest jutt.Usutavasti roccalmaare koolis õpetajatega ei lollitata ja kas ka naerdakse ennast ribadeks kui õpetaja pliaats on laua küljes kinni ja võibolla õpilased omavahel ka isegi väga mitte jagele , võrreldes äkki mõne ma ei tea lasna ,kopli kooliga kus on mingite tähelepanu vajadustega tegelased koos.Nendest tähelepanu vajavatest tegelastest olnud eesti tele, jutu saadetes jne ka juttu.
Igatahes kui sellist vajadust põdev tegelane kusagil linnapeal vehkima hakkab siis käituge vastavalt.
Ise pole kunagi mõelnud õpetajat paika panna,sest arusaam on olnud vastupidine.
Ehk keegi soovib põhjendada ,milleks on vaja õpetaja paika panna.
Mõne paika panija tõttu ,pean mina kui süütu ,kannatama saades koos teiste kõigiga rohkem kodu töid jne.
Äkki peaks hoopis paikapanijad paika panema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 15:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Kõige naljakam ongi see, et kõigi teiste arust on need tagakiusatavad lapsukesed "kullatükid" ju... eriti nende endi vanemate arust. Mis sest, et 90% õpilasi terroriseerib igal võimalusel õpetajat. Tegelikult on väga vähe õpetajaid, kes suudavad end klassi ees maksma panna. Ja mingi mina-pole-midagi-teinud-olen-kõige-tublim-ja-parem-õpilane tagakiusamine õpetajate poolt on samal tasemel jutt, kui et "kõik mendid tahavad mulle keerata" - viga tuleb otsida endast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 15:25 

Oleme ausad, "patuseid" on mõlemal poolel. Siiski küll õpilaste seas rohkem. Samas olen kaks korda nö terroriseeriva õpetajaga kokku puutunud küll, kehalise kasvatuse õpetaja, kes pisarateni välja mõnitas neid, kes eriti sportlikud ei olnud. Mäletan, kui ta klassiõde lihtsalt lauslabaselt mõnitas, sest see ei saanud suuskadel mäest ülesse. Ära võtta ja niisama ülesse tulla ei lubanud. Teine õpetaja oli selline, kes totaalselt näo järgi hindas. Sai viielise klassiõega tööd ära vahetatud ja tema sai minu töö eest 5 ja mina tema töö eest 4-, sõnadega, et oled veidi paremaks muutunud :D Kes natuke õrnahingelisem ja hindesõltlane oli, need elasid päris raskelt seda üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 15:34 
Moderator
Kasutaja avatar

Eks kindlasti ole ka üksikuid patuseid õpetajate seas. Aga nägude järgi hinnete panek... aga see ongi ju täpselt see, et need kes saavad õpetajaga normaalselt läbi ja on ise normaalsed saavad ka hea hinde. Mäletan kooli ajast, et tüdrukud olid enamasti need, kes kurtsid sama mure üle. 90% juhtudest aga käitusid need tüdrukud väga ülbelt ja bitchilikult teatud õpetajatega (kusjuures täiesti põhjuseta)... küll jäi ette õpetaja lühike seelik ja pidi seda kommenteerima vms. Mõni ime siis on, et õpetaja nendesse negatiivsemalt suhtub. Õpetaja peaks küll olema objektiivne, kuid ka nemad on inimesed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 15:55 

Noh, käsi südamel, et ei alustanud seda mina ega teised, kes teenimatult halbu hindeid said. Niisama ei räusanud, töödeks oli õpitud, kõrvaliste asjadega ei tegelenud. Mida ma veel oleks pidanud tegema? Minema talle koju koristama või kingi viksima??? :kill Päris nukker, kui aine, mis eelneva õpetajaga puhas 5 oli, muutus tugevaks 3ks. Kooli vahetades muutus tagasi 5ks
Antud õpetaja oli koolis töötanud terve oma elu, juba mu ema ajal käitus ta samamoodi inimestega. See kui sina pole sellised kohanud, ei tähenda, et neid pole olemas. Õnneks on selliseid vähe. Ja veel: sa ei saa panna inimesele, kes teeb tip-top töö, halvemat hinnet, sest ta võibolla möliseb ja bravuuritseb. Selleks on käitumishinne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 16:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Eks kindlasti ole ka üksikuid patuseid õpetajate seas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 16:04 

Blacku kirjutas:
Aga nägude järgi hinnete panek... aga see ongi ju täpselt see, et need kes saavad õpetajaga normaalselt läbi ja on ise normaalsed saavad ka hea hinde.

Mind ajendas see kommenteerima. No ei ole nii alati

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 16:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Seoses erinevate õpetajatega erinevad hinded. Minuarust praegune hindamisüsteem ei olegi väga objektiivne erinevate õpetajate/koolide lõikes. Kasvõi selle põhjal, et õpetajad koostavad erineva raskusastmega töid. Matemaatika oli mul täpselt samamoodi ühe õpetajaga 5... vahepeal asendusõpetajaga oli 3. Aga ma ei ütleks, et see õpetaja seepärast halb oli. (Pigem tulnud kõrgema tasemega koolist) Lõpueksamist lähtudes oli ilmselge, et esimene õpetaja lihtsalt ülehindas mind või olid tema tööd liiga lihtsad.

PS: Ma ei väida jällegi, et sinu puhul see nii oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 17:14 

Olen ise aastakese olnud kunsti õpetaja põhikoolile, õnneks hoiatati, et esimene tund pane Kindlasti reeglit paika, minul töötas see 95% ajast.
Enamjaolt annab õpilane ise mingisugse esimese tõuke, et suhted halvaks läheksid. Aga õpetajate seas on ka tõelisi frukte muidugi. Minu jaoks oli tähtsaim, et õpilane on kohal, töötab kaasa ja ei korralda sigadusi. Mõnel mässajal muidugi, kodus asjad nii käest ära, et koolis käitumine oli allapoole arvestust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 17:21 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Need, kes iga õpetajaga hästi läbi saavad on pugejad - ei ole vaieldav !
Samamoodi sinistega

Kui sinine kinni peatab ja tagumiku kohe upakile ajad, siis pääsed muidugi väiksema trahviga.

on küll vaieldav. miks ei peaks tavaline/normaalne õpilane saama õpetajatega läbi? hea läbisaamine ei ole tingitud õpetaja vastas istumisest ja koguaegkäsipüstitahanvastata tegevusest, vaid õigel ajal tööde tegemist, üleüldist viisakust ja normaalset suhtumist ja suhtlemist. väiksel määral tunnis rääkimine ei muuda veel õpilase ja õpetaja läbisaamist..

Kui sind kinni peetakse, siis sa teed akna lahti ja taod rusikas vastu rinda, et lajatage mulle nii kuidas suudate e max trahv, kuna ega ma mingi pussy pole, et viisakama käitumise puhul väiksemaga lepiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No kui õpetaja on mingite tegelaste poolt päris ära töödeldud siis see õpetaja võib niiöelda normaalsete inimestega ka juba ebalt käituda.
Ja pugemisest kui sellisest kes kuda arvab nimetab ja mõtleb asja.
Ise soovin ,et elu oleks võimalikult lihtne ning ei soovi probleeme ja selle tõttu püüan vastavalt ka olla.
Kui keegi väga soovib mingit enese kehtestamist,proovile panekut ja üldse jama teeb ,või muudab ,segab kellegi elu ehk siis mingi tsungli värki laadi elu elab ning inimeste elu laadi sellega mõjutab siis jama minu jaoks.
Nagu vangla näited ja värk, keegi on nii öelda boss ,soovib olla ja mõtte maailm ongi selline ,et keegi on boss siis on mingid kaas võitlejad jne ning nii rahavst läbi k...es ,et kes alla annab ,kes aga võitleb ise pannes end olukorda ,et kui kedagi süütut pikemalt tülitab siis see süütu lihtsalt annab kitli peale ja brobleem lahendatud võibolla .Ainult see tsungli inimene soovib sellist asja ,süütu norm inimene ei mõtle ega vaevu mingit tsirkust asjata tegema ja kui muud üle ei jää siis käitub selle tsungli vennaga vastavalt ,muidugi kui see võimalik on.Selle vastavalt käitumisega võib süütu inimese elu ka muutuda.
Mingi tsungli vend vehib ja röhib ,süütu ananb kitli peale ja politsei tuleb järgi näiteks,suht karm.
Endale käivad need närvi kes siis poevad teiste ellu ja urgitsevad ning võivad selle ka sassi ajada.
Kui mina poen õpetajale siis mingi tsungli vend ei tule arvama minu asjadest midagi ,tsungli vend tehku õpetajaga mis tahab.Mingi tsungli venna järgi pole mõtet elu veeretada kui ise ei soovi.
Ise olen hullu pööra pugenud jne ,eks pugemist ole paha tahtliku ja hea loomulist aga selline värk.Üldiselt ei taha uskuda ,et näiteks tsungli inimene pole kunag ipugenud ja kui on siis tema tegevus on juba ju mõtetu ,ta sööb oma sõnu,tegevust ja elu laadi jne.

Viimati muutis oopc, 12.01.2011 18:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:03 
Kasutaja avatar

Enamuses on see viga ka selles, et pole õpetajaid asemele võtta. Endal üks õpetaja kellega , viga lauses on pool punkti tööst maha(füüsikas) ja hindab tervet ülesannet tervikuna- ehk kui mingis 10 arvutusega ülesandes midagi valest on siis on 0 punkti sealt :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:10 

Asjad kilekotti ja aknataha! Talv on ju!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:18 

See kõik käib minu kirjutatus kogu elu peale.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis