Mina päris nii ei arva.Tabelis võiks veel rohkem varijante olla ehk siis kulutused jne maksude näol näiteks jne.
Tabelis olevates riikides on kõigis vaeseid,alamklass,keskklass,kõrgemklass aga kuda see nii saab olla kui osa mõtleb ,et kusagil teises riigis lahedamad hinna numbrid.
Sama roosiliselt võib hetkel võtta eestis asjade hindu
,nähes neid väiksematena kuigi eurodes.
Päris klappidega inimene peaks olema mu meeelst ,et tõesti asju niii roosiliselt mõeldes.
See ,et keegi ajutiselt siit kusagil mujal ära käib see ei näita absoluutselt miskit .Ehk selle kohta ei saa öelda teise riigi kohta kül ,et oh see koht on paradiis jne.
Seda ka ,et kui näiteks keeg ituristina kuhugi läheb jälgib hoolega hindu ja tajub ,et asjad kallimad + miks võetakse teise riiki kaasa koserve jne.Kas see on tsirkus.
Valloga nõus ,sest kõik pole must valge nagu tundub ,et nähakse ,mõeldakse.Mu arvamus
Kui sellise tabeli järgi miski järeldus teha siis tundub ,et inimene ei saa eriti adekvaatne nagu olla.
Palun tehke minule selgeks selline asi ,et kuidas siis on võimalik teistes riikides samuti kodutud,pätid,vaesed,keskmikud,rikkad jne .Ma räägin mingi riigi kohalikest elanikest ,kodakondsusega.
Üleeile oli dok film ETV-s kus rääkis hiinlastest kes saksas tööl