Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 09:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:20 

madis1080 kirjutas:
Enamuses on see viga ka selles, et pole õpetajaid asemele võtta. Endal üks õpetaja kellega , viga lauses on pool punkti tööst maha(füüsikas) ja hindab tervet ülesannet tervikuna- ehk kui mingis 10 arvutusega ülesandes midagi valest on siis on 0 punkti sealt :kill

Vahe on ka rääkida õpetajaga tunnis ja õpetajaga üksi peale tunde. Päris palju võib arvamus temast muutuda. Keska ajal sai nii mõnegagi peale tunde järeltööde või mõnest muust olukorrast tingituna pikemalt suheldud ja selgus, et õpetaja tegelikult täitsa meeldiv isiksus.
Tihtipeale ei saa koolis vabalt võtta kuna mõned tarkpead peavad loomulikult igal võimalikul juhul õpetaja autoriteeti üritama õõnestada, mistõttu ei saa riskida suhtumise muutusega kuna jutt leebest ja vastutulelikust suhtumisest võib edasi liikuda.

Kokkuvõttes - kui oled laisk või on muid tegemisi mistõttu õppetöö kannatab, tuleb olla viisakam ja pingutada hea suhtlemise nimel. Sinul on vaja seda hinnet läbisaamiseks, mitte temal.
Samas, kui õppetöö ei kannata, võib ka vabalt võtta ja jätta see suhtumise probleem tema jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:22 
Kasutaja avatar

Õpetajate kohta veel nii palju, et meil oli gümnaasiumiosas geograafia õpetaja (on ka lääne-virumaa aasta õpetaja tiitli saanud) kelle tunnis valitses räige kord ja ega kellelegi tunnis käimine väga ei meeldinud. Samas kui geo eksamil kõik said pääris kõrgeid tulemusi (sain isegi ligi 70p, kaks aastat lohistasin kolmedega läbi), siis said kõik aru, et tegelikult oli hea õpetaja ja nüüd kiidavad. :D

Ahjaa ja kaabaka väite lükkaks ka ümber, õpetajatele pugemine teeb elu väga lihtsaks. Kui see tõesti ego pihta käib, siis sinu kaotus. Mina näiteks sain alati kõik järeltööd ja asjad teha tükk aega hiljem kui teised. Tunnis ükski õpetaja mind ei sallinud, aga peale tundi tegin ilusa näo ette ja rääkisin mure ära, siis pea kõik tulid vastu. Nemad on ka inimesed. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:28 

mihkel-m kirjutas:
Tunnis ükski õpetaja mind ei sallinud, aga peale tundi tegin ilusa näo ette ja rääkisin mure ära, siis pea kõik tulid vastu. Nemad on ka inimesed. :)

See ongi ju kõige hullem pugemine. Tunnis sõprade ees äge olemiseks mängida hullu pätti ja siis pärast lipitseda!

Kas siis kogu aeg ei saa normaalse inimese moodi käituda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:34 
Kasutaja avatar

Sõnastasin valesti. Ei ole ma kunagi pätti mänginud ega sõprade ees lahe üritanud olla tunnis. Lihtsalt ma ei olnud nende lemmik kuna hinded olid madalad ja pinginaabriga oli koguaeg midagi rääkida. Lisaks istusin tagapingis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 18:57 

taga rida ongi vippidele ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 19:06 
Kasutaja avatar

Ma ei ole öeld, et sa tald oled. Ei peagi kellegi talda lakkuma, aga enda uhkuse tõttu pole mõtet õppeedukust ka langetada ju. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 19:06 
Moderator
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Teeme siis elu lihtsaks - jah härrased, teil on õigus, mina olengi tald, meeldiv tutvuda.

Kui ma oleks sünnist praeguse hetkeni lubanud igal võimalikul juhul endale pähe istuda, siis ma oleks hetkel ühes sinakas riietuses ja keeraks just praegu sulle ära vajunud vahtralehe eest saiavahele nagu nätsub.

Mingi alaealine põhikooli (ma eeldan, et gümnaasiumiks peaks juba mõistus peas olema ja siis on kool juba vabatahtlik) nolk on nüüd küll õige inimene otsustama, kas keegi üritab talle pähe istuda või haridust pähe tampida :rokib Päris kõva rebel olid vist kooliajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 19:21 

Kui päris lammas ei ole, siis süsteem on lihtsalt selline, et keskkooli venitab igaüks läbi. Ülikoolis kohtate alles tõelisi pärle. Samas on ka palju normaalseid õppejõude, kellega on võimalik läbirääkimisi pidada ja asju inimese kombel lahendada. Ei süüdista neist ühtegi, sest 99% olen ise andnud õppejõule võimaluse iseloomu näidata. Kui vastavalt süsteemile toimetada, siis probleeme pole. Tunnistan, et olen paraku sünnipäraselt laisk ja lohakas ning enne sessi tutvun esmakordselt paljude õppejõududega, kellega juba tuttav peaks olema :D
Neid rebeleid on huvitav vaadata, kes klaasi alla kerides kohe milkud sooja kohta saadavad ja siis uhkelt järgmised 2h politseiautos lolli näoga "saiavahele saavad nagu nätsub". Lõpuks tulevadki neist rohekas riietuses tegelased, kes sulle magalarajoonis äärekivile parkimise eest salaja trahve välja kirjutavad. Teine asi on muidugi maksta äärekivile parkimise eest trahve autot tegelikult omamata :kill Tark valib oma lahinguid ja teeb nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik, et keskenduda enda eesmärkidele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 20:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ehk saaks täpsutava vastuse talla lakkumise kohta,et kes nagu või kuidas ,miks.
Ja mis on talla lakkumine,kaudselt või kuda võtta on kõik talla lakkumine kui täida õpilase kohustusi,see üks varijant aga pull kuulata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 20:28 
Kasutaja avatar

Hendril on viimasel ajal igas teemas iga asja peale ora pekkis. :D

Kool oli tegelt ju iisi. Põhikool läks väga ludinal vana rasvaga, sest nii õpetajate kui vanemate sõnul olin ma ju nii võimekas ja intelligentne poiss.

Aga probleemid koolis seoses õpetajatega on imekerged tulema.
Näide: Mingi 5. klass vms tsillisime klassivennaga neljanda korruse aknapeal ja vahtisime mõne teise klassi kehalise tundi.
Igatahes mingil imelikul põhjusel tundus jube äge tol hetkel, kui hüüda sellisele keskeas meesõpetajale aknast "PEDE" .
Tundus jube süütu värk aga te ei kujuta ettegi kui kettasse see tüüp sellest läks. Tuli pmst kallale, vedas dire juurde. Olgu öeldud, et TTG tollane (võibolla ka praegune) direktor Anneli Errit, oli minujaoks maailma kõige suurem, hirmsam ja julmema häälega naisterahvas.
Ka sealt tuli sellist sõimu - (tsiteerin proua Erritit) "Kui seadus lubaks, annaks siin kohapeal kaigast."
Sellest on mingi 10 aastat möödas aga nii eredalt ikka meeles.

Ega sestpeale ma paljude õpetajate seas enam väga populaarne polnud. Autoriteet pani asja paika.
Vahetus linn, vahetus kool, vahetus suhtumine - kõik vägev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 20:57 

jOnts kirjutas:
Hendril on viimasel ajal igas teemas iga asja peale ora pekkis. :D

Kool oli tegelt ju iisi. Põhikool läks väga ludinal vana rasvaga, sest nii õpetajate kui vanemate sõnul olin ma ju nii võimekas ja intelligentne poiss.

Aga probleemid koolis seoses õpetajatega on imekerged tulema.
Näide: Mingi 5. klass vms tsillisime klassivennaga neljanda korruse aknapeal ja vahtisime mõne teise klassi kehalise tundi.
Igatahes mingil imelikul põhjusel tundus jube äge tol hetkel, kui hüüda sellisele keskeas meesõpetajale aknast "PEDE" .
Tundus jube süütu värk aga te ei kujuta ettegi kui kettasse see tüüp sellest läks. Tuli pmst kallale, vedas dire juurde. Olgu öeldud, et TTG tollane (võibolla ka praegune) direktor Anneli Errit, oli minujaoks maailma kõige suurem, hirmsam ja julmema häälega naisterahvas.
Ka sealt tuli sellist sõimu - (tsiteerin proua Erritit) "Kui seadus lubaks, annaks siin kohapeal kaigast."
Sellest on mingi 10 aastat möödas aga nii eredalt ikka meeles.

Ega sestpeale ma paljude õpetajate seas enam väga populaarne polnud. Autoriteet pani asja paika.
Vahetus linn, vahetus kool, vahetus suhtumine - kõik vägev.

Oii, sina ka TTG poiss. :D Lõpetasin ise ka selle kooliga igasuguse teema, direktor on siiani Errit ja samasuguse suhtumisega ka ilmselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 21:20 
Kasutaja avatar

täna viisin primera vanarauda, sõitsin kohale :D autol olid olemas üv ja kindlustus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 21:25 
Kasutaja avatar

Ja palju sa siis said?
Miks meile ei pakkunud ennem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 21:32 
Kasutaja avatar

a e
offline kirjutas:
Ja palju sa siis said?
Miks meile ei pakkunud ennem?

keegi üle 5k ikka poleks maksnud, sain 5k tagasi ja jumalast rahul, muidugi oleks keegi võinud moto ära osta sest see täiesti ideaalne, auto oli sõinud 136 000 km ja seda reaalselt, kuna kast jooksis kokku ei viitsinud jännata enam, ja managunii juba stocki laeva peal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2011 21:35 
Kasutaja avatar

Sai siis 3 mersut kokku krahmatud taas :D
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis